Aktualita

Přijďte

Přijďte si prohlédnout novinky na zmrzlinovou sezónu 2024

Jako každý rok jsme si pro vás připravili několik prezentací novinek po ČR i SK.

16. 4. 2015

Dvoudenní kurz od Gelato Professional School

Vzdělávejte se přímo od profesionálů! Přihlaste se na dvoudenní kurz Andrea di Fabia, a rozšiřte si tak své vědomosti ze světa zmrzliny a cukrářského odvětví.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kurz italského mistra proběhne ve dnech 29. 4. - 30. 4. 2015

a dozvíte se v něm spoustu zajímavostí

O PRODUKTECH, TRENDECH A STROJNÍCH TECHNOLOGIÍCH

a těšte se na 

TECHNOLOGICKÉ INOVACE A MODERNÍ TRENDY

PRAKTICKÉ UKÁZKY VÝROBY PRODUKTŮ

RADY A TIPY PRO PODNIKATELE V CUKRÁŘSKÉM A ZMRZLINÁŘSKÉM ODVĚTVÍ 

Celý program zde

V prostorách CESK a.s. (Jarní 44i, Brno-Maloměřice)

za 5 900 Kč vč. DPH (nebo 3 900 Kč vč. DPH za 1 den)

 

Registrujte se do 27. dubna 2015

na emailu dvorakova@cesk.cz nebo telefonicky 511189990

POČET MÍST JE OMEZEN

Další články

Dny otevřených dveří s Almecem 2024

11. 2. 2024
Srdečně vás zveme na akci nabitou novinkami ze světa zmrzliny, cukrařiny a pekařiny , kterou pořádáme ve spolupráci s firmou Almeco .

Prezentace novinek na zmrzlinovou sezónu s Adria Gold 2024

1. 2. 2024
Srdečně vás zveme na prezentaci zmrzlinářských a cukrářských novinek pro rok 2024, kterou pořádáme ve spolupráci s Adria Gold.

3D virtuální prohlídka prodejny a školicí místnosti

27. 10. 2023
Zajímá vás, jak to u nás v CESK u vypadá? Můžete se projít naší virtuální prohlídkou  z pohodlí domova. Rádi vás ale také uvidíme...

Cukrářský a pekařský seminář s Helenou Fléglovou, Antoniem Carlinim a Tomášem Leciánem

26. 10. 2023
Rádi bychom Vás pozvali na cukrářský a pekařský seminář , kde se můžete těšit na ukázky a tipy z praxe od Heleny Fléglové , Antonia...
Copyright CESK 2024  |  Mapa webu