Aktualita

Přijďte

Přijďte si prohlédnout novinky na zmrzlinovou sezónu 2024

Jako každý rok jsme si pro vás připravili několik prezentací novinek po ČR i SK.

23. 7. 2009

Nový kompaktní kompresor MC5606

Sháníte spolehlivý kompresor s automatickým a tichým chodem? Prohlédněte si novinku mezi bezolejovými kompresory – nerezový kompresor MC5606, který vás překvapí nejen svými kompaktními rozměry, ale také vysokým výkonem. Přenosný kompresor MC5606 je nyní k dostání již za 6 390 korun bez DPH.

Pro potravinářské účely je určena série bezolejových kompresorů v naší nabídce. Jejich provoz a hygiena splňují nejpřísnější evropské normy.

Nový kompresor MC5606 z profesionální řady MC disponuje nerezovým zásobníkem, filtrem nasávaného vzduchu, pojistným ventilem a tlakoměrem na zásobníku. Stlačený vzduch je zcela čistý, bez olejových výparů a dalších nežádoucích příměsí.

Kompresor MC5606, oceněný několika certifikáty, splňuje nejnáročnější hygienické podmínky, proto ho můžete bez obav používat také v potravinářském průmyslu.

Kompresor, který pracuje za vás

Zajímá vás, jaké další výhody vám profesionální kompresor přinese?

  • Bezolejový kompresor lze díky speciálnímu madlu a protiskluzovým nožkám snadno přenášet.
  • Kompresor pracuje za vás. Reguluje výstupní tlak. Navíc umožňuje automatické nastavení v režimu „start – stop“ přesně podle tlaku v zásobníku.
  • Kvalitní materiály a konstrukce přispívají k dlouhé životnosti kompresoru.

Více informací o novince mezi profesionálními kompresory najdete na stránce kompresoru MC5606.

Další články

Dny otevřených dveří s Almecem 2024

11. 2. 2024
Srdečně vás zveme na akci nabitou novinkami ze světa zmrzliny, cukrařiny a pekařiny , kterou pořádáme ve spolupráci s firmou Almeco .

Prezentace novinek na zmrzlinovou sezónu s Adria Gold 2024

1. 2. 2024
Srdečně vás zveme na prezentaci zmrzlinářských a cukrářských novinek pro rok 2024, kterou pořádáme ve spolupráci s Adria Gold.

3D virtuální prohlídka prodejny a školicí místnosti

27. 10. 2023
Zajímá vás, jak to u nás v CESK u vypadá? Můžete se projít naší virtuální prohlídkou  z pohodlí domova. Rádi vás ale také uvidíme...

Cukrářský a pekařský seminář s Helenou Fléglovou, Antoniem Carlinim a Tomášem Leciánem

26. 10. 2023
Rádi bychom Vás pozvali na cukrářský a pekařský seminář , kde se můžete těšit na ukázky a tipy z praxe od Heleny Fléglové , Antonia...
Copyright CESK 2024  |  Mapa webu