Aktualita

Přijďte

Přijďte si prohlédnout novinky na zmrzlinovou sezónu 2024

Jako každý rok jsme si pro vás připravili několik prezentací novinek po ČR i SK.

3. 12. 2008

Automatický kávovar DéLonghi ESAM 4200 se slevou 9 %!

Využijte slevu na plně automatický kávovar pro domácnosti i kanceláře s vestavěným mlýnkem DeLonghi ESAM 4200. Jako dárek získáte bezplatné nastavení a seřízení kávovaru + Set START v ceně 550,- Kč (1 kg kvalitní kávy SanRemo + 1 odvápňovací prostředek).

Kvalitní mlýnek na kávu, nastavitelná síla a hrubost mletí, ideální tlak 15 barů, dobrá káva a čistá voda jsou základními ingrediencemi pro skutečně lahodné espresso. Kávu a vodu budete muset vybrat sami, vše ostatní za vás zařídí automatický kávovar Delonghi ESAM 4200, který je nyní k dostání se slevou 9 %. Na jeho nákup tak budete potřebovat pouze 11 000 korun bez DPH!

Káva přesně podle vašich představ

Automatický kávovar Delonghi ESAM 4200 vás na první pohled zaujme svým moderním, elegantním designem. Znalci ocení především spoustu volitelných funkcí, jako je hrubost mletí, síla a množství kávy nebo proud páry. Začátečníci si mohou kávovar ESAM 4200 nechat přesně nastavit odborníky ve společnosti CESK. Zdatnější milovníci kávy si s nastavením kávovaru Delonghi jistě pohrají sami a jednotlivé parametry změní přesně podle svých chutí a požadavků.

ESAM 4200: výhody, které oceníte

Nejen v restauracích, kavárních nebo cukrárnách je důležitá perfektní čistota. Kávovar Delonghi ESAM 4200 vyniká samočisticí funkcí, pomocí které se snadno zbaví zbytků kávy nebo usazenin z vody. K jeho dalším přednostem patří automatický nahřívač šálků, nádoba na vodu s objemem 1,8 litrů, nastavitelná výška adaptéru podle velikosti používaných šálků a možnost uložení výrobního procesu do paměti.

Přečtěte si další informace o kávovaru Delonghi ESAM 4200 a využijte jedinečné slevové akce, díky které ušetříte více než 1000 korun!

Další články

Dny otevřených dveří s Almecem 2024

11. 2. 2024
Srdečně vás zveme na akci nabitou novinkami ze světa zmrzliny, cukrařiny a pekařiny , kterou pořádáme ve spolupráci s firmou Almeco .

Prezentace novinek na zmrzlinovou sezónu s Adria Gold 2024

1. 2. 2024
Srdečně vás zveme na prezentaci zmrzlinářských a cukrářských novinek pro rok 2024, kterou pořádáme ve spolupráci s Adria Gold.

3D virtuální prohlídka prodejny a školicí místnosti

27. 10. 2023
Zajímá vás, jak to u nás v CESK u vypadá? Můžete se projít naší virtuální prohlídkou  z pohodlí domova. Rádi vás ale také uvidíme...

Cukrářský a pekařský seminář s Helenou Fléglovou, Antoniem Carlinim a Tomášem Leciánem

26. 10. 2023
Rádi bychom Vás pozvali na cukrářský a pekařský seminář , kde se můžete těšit na ukázky a tipy z praxe od Heleny Fléglové , Antonia...
Copyright CESK 2024  |  Mapa webu