18. 1. 2016

Potkejme se na mezinárodním veletrhu gastronomie

Ve dnech 28. - 31. ledna 2016 budeme na stánku našeho partnera, českého výrobce zmrzlinových směsí TOJE, prezentovat zmrzlinové stroje sortimentu Frigomat.

Ve dnech 28. - 31. ledna 2016 budeme na stánku našeho partnera, českého výrobce zmrzlinových směsí TOJE, prezentovat zmrzlinové stroje sortimentu Frigomat.

 

Zúčastněte se 23. ročníku bratislavského gastronomického veletrhu

Danubius Gastro

 poskytující ucelenou nabídku pro oblast gastronomie a hoteliérství

v INCHEBA EXPO BRATISLAVA

a těšte se na prezentaci profesionálního přístrojového vybavení, nábytku, potravin, nápojů, obalových materiálů a reklamy. Ani letos nebudou chybět ochutnávky národních kulinářských i nápojových specialit a spousta užitečných informací pro provozovatele hotelů, restaurací, pekáren i barů.

 Podrobný program a další informace o veletrhu najdete ZDE.

 

 Najdete nás na stánku českého výrobce zmrzlinových směsí TOJE

 

Chcete-li si prohlédnout zmrzlinový stroj KISS 5P POWER VE MIXER, kombinovaný cukrářský stroj TWIN CHEF 60 LCD nebo výrobník ledové tříště I-PRO 3 MEC přímo v akci, určitě nevynechejte stánek našeho partnera - českého výrobce zmrzlinových směsí TOJE - číslo 401 v hale D2. 

Těšíme se na Vás!

Chcete-li si domluvit návštěvu stánku předem, kontaktujte prosím pana Jana Švorce na e-mailu svorc@cesk.cz.

 

 

 

Zdroje obrázků:

  • http://www.toje.cz/katalog/zmrzlina
  • http://www.incheba.sk/vystavy/danubius-gastro-2.html?page_id=9619

Další články

Dny otevřených dveří s Almecem 2024

11. 2. 2024
Srdečně vás zveme na akci nabitou novinkami ze světa zmrzliny, cukrařiny a pekařiny , kterou pořádáme ve spolupráci s firmou Almeco .

Prezentace novinek na zmrzlinovou sezónu s Adria Gold 2024

1. 2. 2024
Srdečně vás zveme na prezentaci zmrzlinářských a cukrářských novinek pro rok 2024, kterou pořádáme ve spolupráci s Adria Gold.

3D virtuální prohlídka prodejny a školicí místnosti

27. 10. 2023
Zajímá vás, jak to u nás v CESK u vypadá? Můžete se projít naší virtuální prohlídkou  z pohodlí domova. Rádi vás ale také uvidíme...

Cukrářský a pekařský seminář s Helenou Fléglovou, Antoniem Carlinim a Tomášem Leciánem

26. 10. 2023
Rádi bychom Vás pozvali na cukrářský a pekařský seminář , kde se můžete těšit na ukázky a tipy z praxe od Heleny Fléglové , Antonia...
Copyright CESK 2024  |  Mapa webu