Aktualita

Přijďte

Přijďte si prohlédnout novinky na zmrzlinovou sezónu 2024

Jako každý rok jsme si pro vás připravili několik prezentací novinek po ČR i SK.

20. 7. 2012

Když potřebujete udržet finance pod kontrolou…

Výdej alkoholických a nealkoholických nápojů je pro mnohé bary a restaurace velký problém, který některé z nich stojí nemalé finanční výdaje. Pomalý výdej a neoprávněné odběry nápojů jsou přitom jen zlomkem toho, s čím se majitelé každodenně potýkají. Evidenci, kontrolu nebo výdej nápojů lze přitom zvládnou elegantně a úsporně – pomocí elektronických evidenčních a výčepních systémů.

Výdej alkoholických a nealkoholických nápojů je pro mnohé bary a restaurace velký problém, který některé z nich stojí nemalé finanční výdaje. Pomalý výdej a neoprávněné odběry nápojů jsou přitom jen zlomkem toho, s čím se majitelé každodenně potýkají. Evidenci, kontrolu nebo výdej nápojů lze přitom zvládnou elegantně a úsporně – pomocí elektronických evidenčních a výčepních systémů.

Neustále se v této oblasti snažíme o osvětu, neboť víme, že problémy s výdejem, především alkoholických nápojů, mohou být pro bar či restauraci likvidační. K tomuto tématu jsme napsali několik článků, např. „Evidence teplých nápojů: přímá cesta k úsporám“ nebo „Zefektivněte provoz pomocí evidenčních systémů“, které shrnují základní fakta o efektivních cestách evidence nápojů.

Abychom ještě více přiblížili výhody a přednosti elektronických evidenčních a výčepních systémů, které patří k nejefektivnějším způsobům evidence, rozhodli jsme se natočit krátké video popisující postup evidence a výdeje nápojů krok za krokem. Na video se můžete podívat přímo zde, případně na našem YouTube video kanále.

Hotel Hrotovice – komplexní elektronická evidence nápojů

Video jsme natáčeli v hotelu Hrotovice, který jsme vybavili komplexním elektronickým systémem na evidenci a výdej alkoholických i nealkoholických nápojů. Součástí evidenčního systému je řada samostatných strojů a automatů, které společně, napojením na pokladní systém, vytvářejí velmi efektivní a úsporný systém na výdej nápojů a kontrolu nákladů.

Pokladní systém

Nejdůležitější částí systému je pokladna, která je napojena na jednotlivé stroje a automaty, umožňuje tak kontrolu vydaných nápojů. Každý číšník či barman má v pokladním systému svůj účet, který detailně eviduje vydané nápoje a přijaté finance. Nedochází tak k neoprávněným odběrům nápojů.

Koktejlový automat TENDER ONE

Velké provozy, které za večer potřebují obsloužit velké množství zákazníků, potřebují spolehlivého barmana. Koktejlový automat TENDER ONE je maximálně spolehlivý, výkonný a koktejly umí připravit až z 28 přísad najednou.

  • Pracuje non-stop bez přestávek
  • Je přesný, rychlý a flexibilní
  • Míchá stále stejně kvalitní koktejly
  • Kontroluje náklady

Dávkovač destilátů BOTTLE TENDER s evidencí

Větší provozy si nemohou dovolit prostoje při obsluze zákazníků, nebo nepřesné míry alkoholických nápojů. Dávkovač destilátů BOTTLE TENDER dávkuje destiláty rychle a přesně, následně všechny vydané nápoje eviduje.

Evidence výdeje kávy EVES a evidence výdeje vína EVES

Evidovat lze také teplé nápoje (kávu) nebo například i víno. V případě kávy je kávovar napojený do centrálního evidenčního systému, dávkování vína pak funguje téměř identicky jako v případě destilátů.

V případě, že se rozhodnete vybavit svůj provoz elektronickými evidenčními a výčepními systémy, všechny stroje a automaty vám nainstalujeme, zapojíme, nastavíme a zároveň zaškolíme v jejich používání.

Další články

Dny otevřených dveří s Almecem 2024

11. 2. 2024
Srdečně vás zveme na akci nabitou novinkami ze světa zmrzliny, cukrařiny a pekařiny , kterou pořádáme ve spolupráci s firmou Almeco .

Prezentace novinek na zmrzlinovou sezónu s Adria Gold 2024

1. 2. 2024
Srdečně vás zveme na prezentaci zmrzlinářských a cukrářských novinek pro rok 2024, kterou pořádáme ve spolupráci s Adria Gold.

3D virtuální prohlídka prodejny a školicí místnosti

27. 10. 2023
Zajímá vás, jak to u nás v CESK u vypadá? Můžete se projít naší virtuální prohlídkou  z pohodlí domova. Rádi vás ale také uvidíme...

Cukrářský a pekařský seminář s Helenou Fléglovou, Antoniem Carlinim a Tomášem Leciánem

26. 10. 2023
Rádi bychom Vás pozvali na cukrářský a pekařský seminář , kde se můžete těšit na ukázky a tipy z praxe od Heleny Fléglové , Antonia...
Copyright CESK 2024  |  Mapa webu