Aktualita

Přijďte

Přijďte si prohlédnout novinky na zmrzlinovou sezónu 2024

Jako každý rok jsme si pro vás připravili několik prezentací novinek po ČR i SK.

18. 9. 2009

Pozvánka na cukrářský seminář zdarma

Chcete se naučit připravovat pravé italské moučníky, kořeněné čajové sušenky nebo hustou, smetanovou zmrzlinu? Společnost CESK pro vás připravila interaktivní seminář vedený zkušeným italským cukrářem Marcem Iserniou. Přihlaste se na říjnový workshop a staňte se odborníky na dezerty provoněné sluncem!

Zákusky s příchutí Itálie

Seminář bude zahájen 13.října v 10:00 hodin v prostorách hotelu Atlantis u Brněnské přehrady. Účast na workshopu není zpoplatněna. Přihlášky můžete posílat nejpozději do 5.října na emailovou adresu info@frigomat.cz. Vzhledem k omezené kapacitě a velkému zájmu účastníků vám doporučujeme zaslat přihlášku co nejdříve.

Workshop nejen pro cukráře

Kromě ukázky výroby italských moučníků čajového pečiva vás čeká prezentace strojů a vybavení pro cukrářskou výrobu, přednáška o vlastní výrobě a jejích výhodách a ochutnávka sladkých pochoutek. Seminář je proto vhodný nejen pro cukráře, ale také majitele restaurací, hotelů nebo kaváren.

Více informací o plánovaném semináři si můžete stáhnout zde! Naučte se zdarma připravovat lahodné tiramisu nebo vanilkovou zmrzlinu.

 

Další články

Dny otevřených dveří s Almecem 2024

11. 2. 2024
Srdečně vás zveme na akci nabitou novinkami ze světa zmrzliny, cukrařiny a pekařiny , kterou pořádáme ve spolupráci s firmou Almeco .

Prezentace novinek na zmrzlinovou sezónu s Adria Gold 2024

1. 2. 2024
Srdečně vás zveme na prezentaci zmrzlinářských a cukrářských novinek pro rok 2024, kterou pořádáme ve spolupráci s Adria Gold.

3D virtuální prohlídka prodejny a školicí místnosti

27. 10. 2023
Zajímá vás, jak to u nás v CESK u vypadá? Můžete se projít naší virtuální prohlídkou  z pohodlí domova. Rádi vás ale také uvidíme...

Cukrářský a pekařský seminář s Helenou Fléglovou, Antoniem Carlinim a Tomášem Leciánem

26. 10. 2023
Rádi bychom Vás pozvali na cukrářský a pekařský seminář , kde se můžete těšit na ukázky a tipy z praxe od Heleny Fléglové , Antonia...
Copyright CESK 2024  |  Mapa webu