Aktualita

Přijďte

Přijďte si prohlédnout novinky na zmrzlinovou sezónu 2024

Jako každý rok jsme si pro vás připravili několik prezentací novinek po ČR i SK.

8. 10. 2012

Výhodné osvěžení ve velkém díky postmixům

Postmix představuje vysoce ekonomicky efektivní a úspornou variantu pro zajištění čerstvých osvěžujících nápojů a to i ve velkém. Tento speciální přístroj vám umožní vyrábět limonády, ledové čaje, chlazenou sodu, chlazenou či nechlazenou filtrovanou vodu a další nápoje pomocí koncentrovaného sirupu a čerstvě připravené sody. Pokud chcete ve svém gastronomickém provozu zefektivnit skladování i výdej nápojů a přitom svým zákazníkům nabídnou nápoje chutné, čerstvé a osvěžující, je postmix přesně tím pravým.

Postmix představuje vysoce ekonomicky efektivní a úspornou variantu pro zajištění čerstvých osvěžujících nápojů a to i ve velkém. Tento speciální přístroj vám umožní vyrábět limonády, ledové čaje, chlazenou sodu, chlazenou či nechlazenou filtrovanou vodu a další nápoje pomocí koncentrovaného sirupu a čerstvě připravené sody.

Pokud chcete ve svém gastronomickém provozu zefektivnit skladování i výdej nápojů a přitom svým zákazníkům nabídnou nápoje chutné, čerstvé a osvěžující, je postmix přesně tím pravým.

Současná velká obliba postmixů pramení zejména z toho, že nabízejí opravdu široký výběr příchutí nápojů a zajišťují mimořádně ekonomicky efektivní provoz. Podle svých preferencí a prostorových nároků vašeho podniku, si můžete vybrat postmixy podstolní nebo stolní, dále lze volit mezi postmixy na bázi vodního nebo suchého chlazení.

Neomezené množství čerstvých osvěžujících nápojů

Díky tomu, že se nápoje v postmixu vyrábí průběžně s každým odběrem limonády, získáte chladivé osvěžení, které je vždy čerstvé. Postmixy zaručují na rozdíl od tradičních limonád v lahvích také vysoký stupeň hygieny, obslužný personál nepřichází s produktem vůbec do kontaktu, sirup jednoduše narazíte a točíte.

Pokud chcete ve svém provozu nabízet opravdu široký výběr příchutí nápojů, s postmixy to není žádný problém, můžete si vybrat ze sirupů ve 20 lahodných příchutích. Postmixy také zjednoduší a zrychlí celý váš provoz: místo manipulace s lahvemi, načínání a nalévání limonády jednoduše pouze zatlačíte na dávkovací páčku. K tomu se nabízí možnost samoobslužného využití postmixu, kdy se každý, například v jídelně, může obsloužit sám a lze tak výrazně ušetřit čas i energii obsluhy. Nebo jednoduše díky speciálnímu mincovníku, který zaručuje přesné dávkování nápojů, si mohou zákazníci nápoje čepovat zcela sami.

Úspory na všech frotách

Postmixy jsou skvělé, když potřebujete zajistit opravdu velkou kapacitu vysoce kvalitní limonády. Jeden 20 litrový Bag-In-Box vám bez problémů vystačí až na 130 litrů výborné limonády. Pro představu to je 393 lahví o objemu 0,3 l. Za 5 Bag-In-Boxů tak celkem ušetříte 1965 lahví. Tato úspora je nejen finanční, zároveň šetříte prostor a čas.

Další výhody postmixů

  • Vysoký zisk: můžete očekávat efektivní finanční návratnost, výrobní náklady na sodu jsou minimální (0, 10 Kč za 2 dcl), takže cena produkce jedné limonády je 1,40 Kč za 2 dcl.
  • Úspora času a prostoru na skladování: s postmixy není nutné, na rozdíl od tradičních limonád v lahvích či sudech, složitě manipulovat, navíc pro ně nepotřebujete žádné zvláštní skladovací prostory.  
  • Snadná údržba: postmixy není nutné nijak speciálně ošetřovat, počítat můžete s kompletním servisem, který zahrnuje pravidelné kontroly funkčnosti přístroje i odbornou pomoc při jakémkoliv problému.
  • Dlouhá životnost: na ochucovací sirupy je poskytována záruka v délce 12 měsíců

Další články

Dny otevřených dveří s Almecem 2024

11. 2. 2024
Srdečně vás zveme na akci nabitou novinkami ze světa zmrzliny, cukrařiny a pekařiny , kterou pořádáme ve spolupráci s firmou Almeco .

Prezentace novinek na zmrzlinovou sezónu s Adria Gold 2024

1. 2. 2024
Srdečně vás zveme na prezentaci zmrzlinářských a cukrářských novinek pro rok 2024, kterou pořádáme ve spolupráci s Adria Gold.

3D virtuální prohlídka prodejny a školicí místnosti

27. 10. 2023
Zajímá vás, jak to u nás v CESK u vypadá? Můžete se projít naší virtuální prohlídkou  z pohodlí domova. Rádi vás ale také uvidíme...

Cukrářský a pekařský seminář s Helenou Fléglovou, Antoniem Carlinim a Tomášem Leciánem

26. 10. 2023
Rádi bychom Vás pozvali na cukrářský a pekařský seminář , kde se můžete těšit na ukázky a tipy z praxe od Heleny Fléglové , Antonia...
Copyright CESK 2024  |  Mapa webu