Aktualita

Přijďte

Přijďte si prohlédnout novinky na zmrzlinovou sezónu 2024

Jako každý rok jsme si pro vás připravili několik prezentací novinek po ČR i SK.

14. 1. 2013

Vystavujeme na veletrzích SIGEP a Danubius Gastro

Výstavy a veletrhy nabízejí ideální příležitost pro osobní setkávání se zákazníky. V nejbližší době se s námi můžete potkat na dvou mezinárodních veletrzích. 20. – 22. ledna 2013 vystavujeme na veletrhu SIGEP v italském Rimini, 24. – 27. ledna 2013 na veletrhu Danubius Gastro v Bratislavě.

Výstavy a veletrhy nabízejí ideální příležitost pro osobní setkávání se zákazníky. V nejbližší době se s námi můžete potkat na dvou mezinárodních veletrzích. 20. – 22. ledna 2013 vystavujeme na veletrhu SIGEP v italském Rimini, 24. – 27. ledna 2013 na veletrhu Danubius Gastro v Bratislavě.

 

 

 

Sigep 2013

  • Rimini, Itálie
  • Mezinárodní veletrh zmrzlinářství, pizzy a pekařství
  • Expozici Frigomat najdete v pavilonu C1, stánek s číslem 164/200
  • Zákazníkům z Čech a Slovenska jsme k dispozici 20. – 22. ledna 2013
  • Více informací najdete na webových stránkách Sigep

Můžete se těšit na novinky Frigomat z oblasti zmrzlinových strojů pro rok 2013, zmrzlinové stroje Frigomat v akci, ukázky přípravy zmrzliny, různé ochutnávky apod.

Zájemci, kteří mají zájem navštívit veletrh v Rimini, mohou využít služeb cestovní kanceláře
Alka-Tour Brno, která v termínu 18. – 21. 1. 2013 pořádá autobusový zájezd na tento veletrh. Cena zájezdu je 4000 Kč. Máte-li zájem, kontaktujte pana Ing. Karla Sedláka na telefonním čísle +420 602 535 189, který vám sdělí podrobnosti.

 

Danubius Gastro 2013

  • Bratislava, Slovensko
  • 20. ročník mezinárodního veletrhu gastronomie
  • Expozici CESK / Frigomat najdete v pavilonu A1, stánek číslo 106
  • K dispozici jsme vám od čtvrtka 24. 1. do neděle 27. 1. 2013
  • Více informací najdete na webových stránkách výstaviště Incheba

Naše expozice bude zaměřena na oblast výroby točené zmrzliny. Těšit se můžete na zmrzlinové stoje Frigomat, ukázky přípravy točené zmrzliny a mraženého jogurtu a ochutnávky těchto dvou lahodných pochutin. 

Další články

Dny otevřených dveří s Almecem 2024

11. 2. 2024
Srdečně vás zveme na akci nabitou novinkami ze světa zmrzliny, cukrařiny a pekařiny , kterou pořádáme ve spolupráci s firmou Almeco .

Prezentace novinek na zmrzlinovou sezónu s Adria Gold 2024

1. 2. 2024
Srdečně vás zveme na prezentaci zmrzlinářských a cukrářských novinek pro rok 2024, kterou pořádáme ve spolupráci s Adria Gold.

3D virtuální prohlídka prodejny a školicí místnosti

27. 10. 2023
Zajímá vás, jak to u nás v CESK u vypadá? Můžete se projít naší virtuální prohlídkou  z pohodlí domova. Rádi vás ale také uvidíme...

Cukrářský a pekařský seminář s Helenou Fléglovou, Antoniem Carlinim a Tomášem Leciánem

26. 10. 2023
Rádi bychom Vás pozvali na cukrářský a pekařský seminář , kde se můžete těšit na ukázky a tipy z praxe od Heleny Fléglové , Antonia...
Copyright CESK 2024  |  Mapa webu