Hlavní stránka > Novinky > Vlastníte malou kavárničku na předměstí, prosperující cukrárnu ve velkoměstě nebo luxusní čokoládovnu?
Tisk stránky

Vlastníte malou kavárničku na předměstí, prosperující cukrárnu ve velkoměstě nebo luxusní čokoládovnu?

Vlastníte malou kavárničku na předměstí, prosperující cukrárnu ve velkoměstě nebo luxusní čokoládovnu?

Vyberte si u CESKu ty nejlepší stroje pro svůj sladký podnik!

 

 

 

 

Vyrábějte čokoládu v konceptu „Beans to Bar“

S našimi stroji zvládnete celý proces zpracování a výroby čokolády levou zadní. Kakaové boby hravě upražíte, zbavíte slupek i nadrtíte. Čokoládu zase zjemníte, zmixujete, nadávkujete a vytvarujete dle vlastní fantazie. Pracujete s pravou čokoládou, dochucujete ji nebo upravujete na polevu? Žádný problém! Se správným a kvalitním vybavením připravíte čokoládu na stovky způsobů a vždy dokonale. Ať už potřebujete jen pár kousků denně, nebo závodní velkovýrobu!

team cesk

Tabulky z jemné čokolády

temperovacími stroji na čokoládu dokonale rozptýlíte a smícháte všechny části čokolády s dokonalým výsledkem. Díky objemovému dávkovači a pedálu pro řízení toku čokolády budete mít plnění vždy 100% pod kontrolou. Vlastníte-li menší podnik, prohlédněte si např. stroj SELMI ONE, jehož nová koncepce vedla ke snížení spotřeby energie. Patříte-li naopak mezi ty náročnější, nepřehlédněte stroj SELMI CENTO, který zpracuje až 100 kg čokolády za 15 minut. Pro perfektní roztápění a udržení čokolády v požadované teplotě se porozhlédněte v sekci van na čokoládu, kde najdete temperovací nádoby s mechanickým termostatem či digitálním multimetrem v objemech od 1,5 do 13,7 litrů.

Čokoládové pralinky i lanýže

Tempírky na přání dovybavujeme veškerým dostupným příslušenstvím – potahovacími pásy, chladicími tunely, pásy a míchači na výrobu čokoládových lanýžů, ale i plnicími přípravky forem pralinek. Pro roztíratelné krémy a náplně pro pralinky se skvěle hodí MICRON 50 s malými rotujícími kuličkami, které zajistí pastu bez hrudek. S dávkovacími tryskami SELMI INJECTION zase naplníte jak duté tak plné tvary, a díky vibracím stroje se čokoláda ihned zbaví případných nežádoucích bublin a ustálí se rychle ve vodorovné poloze.

pralinky

Potahované a máčené produkty, lahodné polevy

Potřebujete polít horkou čokoládou sušenky, koláčky, bábovky nebo třeba plněné trubičky tak, aby to lahodilo oku? Propadněte profesionálním polevovým pásům s různými nástavci – strojům pro potahování, stříkání polevy i máčení. Využijete je efektivně jak pro jednu obsluhu tak i více pracovníků. Myslíte si, že poleva bez posypu z oříšků, kokosu nebo kakaa není ta pravá? Vsaďte na polevový pás s obalovou mísou – TRUFFLE.  Pro speciální dekorace a efekty (samet, sníh, pomerančová kůra, tečky, linky apod.) se zase skvěle hodí nástřikové pistole SPRAYCHOC.

Dražované produkty

Pokud jsou vašimi favority dražované produkty, určitě v nabídce CESKu nepřehlédněte dražovací bubny COMFIT a TWIRLO. Hodí se jak pro obalované ořechy, tak pro zjednodušení potahování výrobků, jako jsou lískové oříšky, mandle, pistácie, piniové oříšky, zrnka kávy, apod. COMFIT je vybaven elektronickou regulací otáček pro optimalizaci potahovaného povlaku různých typů a velikostí produktů. Přívod vzduchu do rotujícího bubnu je ovládán chladicím systémem, který zajišťuje rychlé obalení, a tak šetří čas zejména velkým provozům. TWIRLO se zase snadno udržuje a čistí, je vybaven integrovaným vysoce výkonným ventilátorem a hodí se spíše pro menší množství produktů.

Vychytávky chuti i vzhledu

Prohlédněte si také kategorii příslušenství. Najdete zde výkonnou vibrační desku k temperovacím strojům, temperovací nádobu na čokoládu pro roztápění a udržení čokolády v potřebné teplotě nebo cukrářskou dvojitou řezačku (tzv. kytaru) z pevného hliníku a drátů z nerezové ocele, která umožňuje nařezat čokoládové krémy, listové těsto, ganache, chlazené dezerty a jiné produkty z měkkého těsta. Pro uchování čokolády v perfektní kvalitě zvolte některý z našich konzervátorů. A s dokonalou prezentací finálních čokoládových dobrot vám pomohou profesionální vitríny na čokoládu!

 

E-shop Katalog -

CESK a.s.
International Business Center
Příkop 6, 604 15 Brno
Czech Republic

Provozovna:
Jarní 44i, 614 00 Brno
Czech Republic

 

IČO: 255 694 65
DIČ: CZ 255 694 65

Komerční Banka
č.ú.: 27-9600180237/0100

 

obchodní:
+420 511 189 990
fakturace:
+420 511 189 994
fax: +420 511 189 980

e-mail: info@cesk.cz

-
Doprava zdarma

Výhody navíc

  1. Provádíme autorizovaný a certifikovaný servis.
  2. Výrobky si můžete prohlédnout i vyzkoušet v našem sídle.
  3. Produkt vám rádi nastavíme a zaškolíme jeho obsluhu.
  4. Odborně vám poradíme jak vybrat tak, abyste byli maximálně spokojeni.

Akční zboží

Chlazení na pivo ANTA A40 - 2K
NAŠE CENA 12 200

Chlazení na pivo ANTA MK 24
NAŠE CENA 9 400

Výrobník ledové tříště NINA 2
NAŠE CENA 31 220

facebook
CESK a.s. (c) 2007 | Kontakty
Created by SOVA NET: Redakční systém | Tvorba eshopu | PPC