Výdejník čokolády SELMI MACCHIA

     

    Výdejník čokolády

    Kapacita nádrže: 10 Kg
    Produkce: 35 kg/h
    Malé rozměry

    Popis

    Jedná se o doplňkový stroj na čokoládu konstruovaný tak, aby se dal zasadit do pracovní desky v cukrárnách, kavárnách, zmrzlinárnách, čokoládovnách apod. Využití najde pro zpestření zmrzlinových kornoutů, čokolády s příchutí kávy, pro přípravu a prodej malých čokoládových pohárků nebo pro horkou čokoládu. Je vybaven objemovým průtokovým dávkovačem a řízený pedálem.

     

    Technické údaje

    Kapacita nádrže: 10 Kg  
    Příkon: 1 kW - 380 V, třífázové, 5 pólů 50 Hz   
    Rozměry: 850 x 700 x 1360H mm
    Produkce: 35 kg/h

     

    Charakteristika

    Kompaktní velikost.  
    Ideální pro použití na pracovní desky do cukráren, kaváren, zmrzlináren, čokoládoven - tapisérie.
    Používá se pro zpestření zmrzlinových kornoutů a pohárů, čokoláda ochucená kávou, horkou čokoládu, apod.  
    Je vybaven objemovým průtokovým dávkovačem a řízený pedálem.

    Dotaz na produkt

    Děkujeme za váš zájem. Ať už máte zájem o podrobnější informace nebo chcete znát jen cenu produktu, neváhejte nám napsat. Vyplňte a odešlete formulář níže a my se vám v co nejkratším termínu ozveme.

    Your name *
    Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.

    Perfektní produkty z čokolády

    S výrobou neodolatelných pralinek vám pomůžou tempírky, které je možné dovybavit dalším příslušenstvím – potahovacími pásy, chladícími tunely. Pro větší cukrářský provoz doporučujeme tuto kombinaci strojů SELMI: profesionální průtokovou tempírku Legend, trysku na plnění forem Injection a dávkovač náplní Filler.

    K výrobě krájených náplní doporučujeme cukrářskou dvojitou řezačku (tzv. kytaru) z pevného hliníku a drátů z nerezové oceli. Pro výrobu většího množství náplní se výborně hodí multifunkční cukrářský stroj Chef. Pro potahování čokoládou je ideální temperovač čokolády Legend a polevový pás R200 Legend.

    TIP: Na míru Vám můžeme navrhnout automatické výrobní linky na tabulky, pralinky a jiné pochutiny.

    „Beans to Bar“ – od kakaového bobu po finální čokoládu

    Pokud chcete garantovat nejvyšší kvalitu a výjimečnou chuť čokolády, řešením je výroba vlastní čokolády. Koncept „Beans to bar řeší celý proces výroby od kakaových bobů po finální čokoládu.

    Kakaové boby jednoduše upražíte v univerzální pražírně ROASTER, rozdrtíte a zbavíte slupek ve stroji WINNOWER  a pomocí zařízení GRINDER rozmělníte na hrubou pastu. Poté se čokoláda míchá a tvoří se jemná pasta v zařízení MICRON. Nakonec směs přefiltrujete přes velmi jemné síto pomocí stroje VIBRO a následně čokoládu zpracujete v temperovacím stroji dle vlastní fantazie. Celá výroba může být i poloautomatická – přesun mezi stroji může být prováděn potrubním systémem pomocí podtlaku. Technologie výroby čokolády z kakaových bobů je nejen velmi rychlá, ale také nemění výživové hodnoty a organoleptické vlastnosti bobů.

     

    Copyright CESK 2023  |  Mapa webu