- Zmrzlinové stroje
- Cukrárny, pekárny
- Gastro vybavení
- Výčepní technika
- Kávovary
- Kuchyňské roboty
- Náhradní díly Kenwood
- Lis na bobuloviny Kenwood KAX644ME
- Mlýnek na maso Kenwood KAX950ME
- Mlýnek na mák a obilí KAX941PL
- Sekáček potravin Kenwood CH580
- Bubínková struhadla Kenwood KAX643ME
- Skleněný ThermoResist mixér Kenwood KAH359GL
- FOOD PROCESSOR KAH647PL
- Potravinářský mlýnek Kenwood KAT20.000GY
- KAH740PL SMOOTHIE MIXÉR
- AT340 KRÁJEČ A STROUHAČ
- Kuchyňské potřeby
- Bazar
Ostatní stroje a zařízení na čokoládu
Pomocí správných strojů vyrobíte neodolatelné produkty nejvyšší kvality – od pralinek a krájených náplní až po tabulku čokolády vyrobenou přímo z kakaových bobů.
Více »Produkty
Perfektní produkty z čokolády
S výrobou neodolatelných pralinek vám pomůžou tempírky, které je možné dovybavit dalším příslušenstvím – potahovacími pásy, chladícími tunely. Pro větší cukrářský provoz doporučujeme tuto kombinaci strojů SELMI: profesionální průtokovou tempírku Legend, trysku na plnění forem Injection a dávkovač náplní Filler.
K výrobě krájených náplní doporučujeme cukrářskou dvojitou řezačku (tzv. kytaru) z pevného hliníku a drátů z nerezové oceli. Pro výrobu většího množství náplní se výborně hodí multifunkční cukrářský stroj Chef. Pro potahování čokoládou je ideální temperovač čokolády Legend a polevový pás R200 Legend.
TIP: Na míru Vám můžeme navrhnout automatické výrobní linky na tabulky, pralinky a jiné pochutiny.
„Beans to Bar“ – od kakaového bobu po finální čokoládu
Pokud chcete garantovat nejvyšší kvalitu a výjimečnou chuť čokolády, řešením je výroba vlastní čokolády. Koncept „Beans to bar“ řeší celý proces výroby od kakaových bobů po finální čokoládu.
Kakaové boby jednoduše upražíte v univerzální pražírně ROASTER, rozdrtíte a zbavíte slupek ve stroji WINNOWER a pomocí zařízení GRINDER rozmělníte na hrubou pastu. Poté se čokoláda míchá a tvoří se jemná pasta v zařízení MICRON. Nakonec směs přefiltrujete přes velmi jemné síto pomocí stroje VIBRO a následně čokoládu zpracujete v temperovacím stroji dle vlastní fantazie. Celá výroba může být i poloautomatická – přesun mezi stroji může být prováděn potrubním systémem pomocí podtlaku. Technologie výroby čokolády z kakaových bobů je nejen velmi rychlá, ale také nemění výživové hodnoty a organoleptické vlastnosti bobů.