Aktualita

Od

Od 1. 7. nová otevírací doba provozovny

Vážení zákazníci,   od 1. 7. upravujeme otevírací dobu naší provozovny v Brně :    Po - Čt   8:00 - 17:00,  Pá  8:00 - 15:00.   Děkujeme ...

14. 5. 2020

Připravte se na zmrzlinovou sezónu 2020

Zmrzlina nepatří jen do cukrárny nebo kavárny, ale může zajímavě rozšířit nabídku pekárny, drobného občerstvení nebo třeba autoservisu. Jaký stroj vybrat?

V Česku je nejoblíbenější točená zmrzlina Zmrzlinová sezóna 2020

Točená zmrzlina má na trhu až 80% podíl. Výhodou strojů na točenou zmrzlinu je totiž poměrně malá prostorová náročnost, takže jsou vhodné i pro stánkový prodej, i rychlost, s jakou jste schopni zákazníky obsloužit.

Na točenou zmrzlinu je určený stroj, který v sobě uchovává tekutou zmrzlinovou směs chlazenou na 4 °C. Směs je při výdeji zákazníkovi dopravena nášlehovým čerpadlem (nebo gravitačně) do výrobního válce, ve kterém se vyrobí pokaždé jen několik čerstvě mražených zmrzlin. Výkonné stroje dokážou jednu porci vyrobit za cca 10 vteřin.

 

Stroj na točenou zmrzlinu Frigomat KISS 3P Power VE MIXERNÁŠ TIP: Frigomat Kiss 3P Power VE Mixer

Výkonný třípákový mobilní výrobník, který má zvýšený výkon a jednoduchou obsluhu. Je vybaven nášlehovými čerpadly, mixéry ve vanách, možností zvdálené správy a nezávislými chladicími okruhy. Každá polovina stroje pracuje zvlášť, takže je možné vyrábět i dva nesourodé produkty nebo využívat jen polovinu stroje. Kromě točené zmrzliny umí i mražený jogurt, sorbetty, mražené dezerty či zmrzlinu z čerstvého ovoce.

 

Kopečková zmrzlina je klasika

Výrobník kopečkové zmrzliny vyrobí zmrzlinu z celé dávky tekuté směsi naráz. Hotová zmrzlina se pak vybere do nerezové vaničky, kde se nazdobí, vymrazí v šokovém zchlazovači a poté prodává ze zmrzlinářské vitríny. Pokud chcete zákazníkům ukázat řemeslnou zručnost, pak je krásně nazdobená vanička kopečkové zmrzliny to pravé.

 

Trendem posledních let je FRESH zmrzlina 

Výrobu čerstvé zmrzliny umožňují výrobníky řady GX. Koncepce těchto strojů stojí na myšlence jednoduché výroby a čerstvosti zmrzliny. Kopečková zmrzlina se vyrábí přímo před očima zákazníků, kteří můžou skrze průhledná víka pozorovat proces výroby, který udržuje zmrzlinu neustále čerstvou. Celá výroba navíc probíhá v jednom stroji, což znamená úsporu prostoru i peněz. Nepotřebujete totiž pořizovat samostatně zmrzlinový stroj, šoker, paster a vitrínu. Stavebnicový systém umožňuje postupné rozšiřování výroby podle vašich potřeb. Velmi jednoduchá je i údržba a ovládání stroje.

Výrobník fresh zmrzliny Frigomat GX

 

Ve zmrzlině z výrobníku GX můžou být díky šetrnému způsobu míchání i velké kousky ovoce nebo celé oříšky, které zůstanou neporušené. Výsledkem je pak unikátní zmrzlina, kterou na jiném stroji nevyrobíte.

 

Chcete vybrat správně? Poraďte se s odborníky

Při výběru je třeba zohlednit řadu faktorů, aby stroj přesně odpovídal potřebám vaší provozovny.  Naši odborníci vám díky zkušenostem v oboru pomůžou bez zbytečných přešlapů rychle najít ideální řešení. To se týká výběru jednoho stroje, ale i zařízení celé cukrárny.

Další články

Ledová tříšť jak ji neznáte

23. 6. 2020
Ledová tříšť naprosto neodmyslitelně patří k teplým letním dnům. Svými výraznými barvami spolehlivě přitáhne dětské zákazníky, ale co dospělí?

Jaká bude letošní sezóna a jak se na ni připravit?

16. 4. 2020
Současná situace je sice obtížná, ale opatření jednoho dne skončí a lidé vyrazí na zmrzlinu. Jste připraveni na letošní sezónu?

Přehled opatření souvisejících s koronavirem

15. 4. 2020
Článek shrne opatření vlády v souvislosti s koronavirem – projdeme si opatření, která se vztahují pro OSVČ i pro podnikatele,...

Jak přežít krizi? Zveme Vás na webináře, kde shrneme vše podstatné

14. 4. 2020
Situace v oboru je nyní velmi těžká a dotkne se každého z nás. Proto jsme se v CESKu rozhodli poskytnout vám souhrn nejdůležitějších informací...
Copyright CESK 2020  |  Mapa webu