Profesionální šokový zchlazovač a zmrazovač Hiber The One H509TS

Kód produktu: 2400079

     

    Popis

    Je nějaká cesta k udržení čerstvosti? Řešení nabízí právě šokery, které dokáží nejen výrobek, ale třeba i kousek ovoce takřka zastavit v čase. Fakt, že si produkt déle udrží svou čerstvost, přináší značné ekonomické a organizační výhody. 

    Multifunkční šoker Hiber The One

    Jedná se o multifunkční zařízení, které zajišťuje

    • Šokové chlazení (na 3 °C)
    • šokové zmrazování (potravina dosáhne v krátkém čase teploty -18 °C v jádru)
    • Rozmrazování (včetně možnosti odloženého rozmrazování)
    • Konzervaci po šokovém mrazení
    • Pomalé nízkoteplotní vaření (vzodné např. pro rozpouštění čokolády, sušení pusinek, přípravu créme brulée či sušení ovoce), díky maximální teplotě 85°C zařízení zvládne i vysokou pasterizaci
    • Řízené regulované kynutí, včetně odloženého startu a zpomalení kynutí
    • Udržování teploty pokrmu

    Parametry

    • Rozměry: 820x790x1320 mm
    • Napětí: 230 V
    • Příkon: 1,4 + 1,1 kW
    • Produkce: +90 > +3 °C (28 kg za 90 min), +90 > -18 °C (18 kg za 240 min)
    • Kapacita: 9x GN 1/1 600x400

    Jak to může vypadat ve výrobě?

    Díky šokovému mražení můžeme zmrazit (kromě listů, salátu atp.) cokoliv, aniž bychom narušilo strukturu té věci.  Upečeme si například pláty, šokově je zmrazíme, přendáme do mrazáku a vyndáme je, až je budeme potřebovat. Nastříkáme si pálenou, šokově zmrazíme, dáme do mrazáku a vyndáme, až ji budeme chtít upéct. Zkazilo se počasí, lidé nechodí a všechny croissanty budou večer už gumové? Šokově si je zmrazíme a až na ně přijde řada, jen je vložíme rozpéct do pece. 

    Proč mít multifunkční šoker v provozovně?

    Úspora. Vody, elektřiny, času, surovin, prostě všeho. A hlavně peněz.

    Čerstvost. Chceme přece, aby naše čerstvé produkty byly skutečně čerstvé, a nejen s nálepkou „čerstvé“.

    Kvalita. Na náš produkt působí spoustu vnějších vlivů – výkyvy teplot, světlo, proudění vzduchu, …

    Mrazák neslouží ke zmrazování. Slouží k uchovávání zmrzlých potravin. Pokud do mrazáku dám věc o pokojové teplotě, v lepším případě ji přendám z lednice, bude se zmrazovat pomalu (makrokrystaly) a ovlivní mi i teplotu v mrazáku a tím i všechny věci v něm. Nehledě na to, že tím mrazák zbytečně zatěžuji. 

    Dotaz na produkt

    Děkujeme za váš zájem. Ať už máte zájem o podrobnější informace nebo chcete znát jen cenu produktu, neváhejte nám napsat. Vyplňte a odešlete formulář níže a my se vám v co nejkratším termínu ozveme.

    Your name *
    Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.

    Díky šokovému zmrazení nedochází k tvorbě krystalů ledu (jako při pomalém mražení), které rozbijí strukturu produktu. Při šokovém zchlazení/zmražení se nemění organoleptické vlastnosti potravin (vzhled, vůně, struktura, chuť), nedochází ke ztrátě objemu ani zhoršení kvality. Po rozmražení jsou potraviny jako čerstvé. Díky tomu je možné zmrazit prakticky cokoli.

    Využití šokeru ve výrobě

    Díky šokeru můžete vyrobit větší dávku těsta, krému nebo hotových výrobků, šokově je zamrazit a postupně regenerovat jen potřebné množství. Budete tak mít každý den k dispozici naprosto čerstvé suroviny či výrobky v potřebném množství. 

    Multifunkční šokery (s kapacitou 4x GN 1/1 nebo 12x GN 1/1mají funkci nastavení teploty, rychlosti ventilátoru nebo krokování. Umí nízkoteplotní pečení a vaření, kynutí, regeneraci a je možné je použít i pro práci s čokoládou. Možnosti využití jsou tedy velmi široké.

    Večer můžete do multifunkčního šokeru vložit zmražené těsto, přes noc nastavíte regeneraci, k ránu kynutí a po příchodu do práce máte připravené těsto k pečení. Dopoledne můžete nízkoteplotně vařit nebo péct - část výrobků ihned prodáte a část můžete šokově zmrazit na později. Lepším plánováním výroby tak odpadne velká část neefektivní práce.

    Copyright CESK 2024  |  Mapa webu