Produkty

Výrobník teplých a studených nápojů MAYA

Kód produktu: 141800d

  • horké nápoje
  • čokoláda, shaky
  • malý a výkonný
  • snadná obsluha

 

Do 3 dnů

22 990 Kč


27 818 Kč s DPH

Udržovací nádoba na čokoládu s mechanickým termostatem 1,5 l

Kód produktu: 3200001

  • 1,5 l
  • mechan. termostat
Do 3 dnů

8 700 Kč


10 527 Kč s DPH

Udržovací nádoba na čokoládu s mechanickým termostatem 4x1,5 l

Kód produktu: 3200002

  • 4x1,5 l
  • mechan. termostat
Do 3 dnů

15 400 Kč


18 634 Kč s DPH

Udržovací nádoba na čokoládu s mechanickým termostatem 3x0,8 l

Kód produktu: 3200003

  • 3x0,8 l
  • mechan. termostat
Do 3 dnů

10 400 Kč


12 584 Kč s DPH

Udržovací nádoba na čokoládu s mechanickým termostatem 3,5 l

Kód produktu: 3200004

  • 3,5 l
  • mechan. termostat
Do 3 dnů

9 700 Kč


11 737 Kč s DPH

Udržovací nádoba na čokoládu s mechanickým termostatem 6 l

Kód produktu: 3200005

  • 6 l
  • mechan. termostat
Do 3 dnů

10 800 Kč


13 068 Kč s DPH

Udržovací nádoba na čokoládu s mechanickým termostatem 9 l

Kód produktu: 3200006

  • 9 l
  • mechan. termostat
Na dotaz

12 800 Kč


15 488 Kč s DPH

Poptat
Udržovací nádoba na čokoládu s mechanickým termostatem 13,7 l

Kód produktu: 3200007

  • 13,7 l
  • mechan. termostat
Na dotaz

16 700 Kč


20 207 Kč s DPH

Poptat
Udržovací nádoba na čokoládu s digitálním multimetrem 3,5 l

Kód produktu: 3200008

  • 3,5 l
  • digit. multimetr
Do 3 dnů

14 100 Kč


17 061 Kč s DPH

Udržovací nádoba na čokoládu s digitálním multimetrem 6 l

Kód produktu: 3200009

  • 6 l
  • digit. multimetr
Do 3 dnů

16 100 Kč


19 481 Kč s DPH

Udržovací nádoba na čokoládu s digitálním multimetrem 9 l

Kód produktu: 3200010

  • 9 l
  • digit. multimetr
Do 3 dnů

18 600 Kč


22 506 Kč s DPH

Udržovací nádoba na čokoládu s digitálním multimetrem 13,7 l

Kód produktu: 3200011

  • 13,7 l
  • digit. multimetr
Do 3 dnů

22 100 Kč


26 741 Kč s DPH

Základem práce s čokoládou je dobrý temperovací stroj ideálně s kontinuální temperací bez nutnosti retemperace čokolády. Pro výrobu pralinek můžete tempírky dovybavit dalším příslušenstvím jako jsou potahovacím pásy, chladící tunely nebo dávkovače forem pralinek.

Ke krájení náplní použijte cukrářskou dvojitou řezačku (tzv. kytaru) z pevného hliníku a drátů z nerezové oceli. S výrobou většího množství náplní Vám pomůže multifunkční cukrářský stroj Chef, a pro potahování zvolte polevový pás R200 Legend.

Na dražované produkty je ideální automatický dražovací buben Selmi Comfit vybavený automatickým SpraySystémem

Trendem poslední doby je výroba vlastní čokolády z kakaových bobů. Proces výroby máte plně pod kontrolou, proto můžete tedy garantovat nejvyšší kvalitu a výbornou chuť čokolády.

Čokoládu je třeba dobře skladovat ve vitríně na čokoládu nebo v konzervátoru, jinak se rychle zhoršuje její kvalita a dochází k vadám jako je cukrový nebo tukový výkvět.

Copyright CESK 2019  |  Mapa webu