Výroba čokolády

Výroba čokolády s profesionálními stroji nebyla nikdy jednodušší. Vyberte si z nabídky špičkových italských strojů, od zařízení s velkou výrobní kapacitou až po malé tempírky pro doplňkovou výrobu. Sestavte si vlastní poloautomatickou výrobu nebo si pořiďte multifunkční cukrářský stroj, který zvládne víc, než jen výrobu čokolády.

Více »
Filtr
Smazat

Produkty

108 produktů

Kód produktu: 141800d

Do 3 dnů
  • horké nápoje
  • čokoláda, shaky
  • malý a výkonný
  • snadná obsluha

 

27 818 Kč


22 990 Kč bez DPH

Kód produktu: 3200001

Do 3 dnů
  • 1,5 l
  • mechan. termostat

10 527 Kč


8 700 Kč bez DPH

Kód produktu: 3200002

Do 3 dnů
  • 4x1,5 l
  • mechan. termostat

18 634 Kč


15 400 Kč bez DPH

Kód produktu: 3200003

Do 3 dnů
  • 3x0,8 l
  • mechan. termostat

12 584 Kč


10 400 Kč bez DPH

Kód produktu: 3200004

Do 3 dnů
  • 3,5 l
  • mechan. termostat

11 737 Kč


9 700 Kč bez DPH

Kód produktu: 3200005

Do 3 dnů
  • 6 l
  • mechan. termostat

13 068 Kč


10 800 Kč bez DPH

Kód produktu: 3200006

Na dotaz
  • 9 l
  • mechan. termostat

15 488 Kč


12 800 Kč bez DPH

Poptat

Kód produktu: 3200007

Na dotaz
  • 13,7 l
  • mechan. termostat

20 207 Kč


16 700 Kč bez DPH

Poptat

Kód produktu: 3200008

Do 3 dnů
  • 3,5 l
  • digit. multimetr

17 061 Kč


14 100 Kč bez DPH

Kód produktu: 3200009

Do 3 dnů
  • 6 l
  • digit. multimetr

19 481 Kč


16 100 Kč bez DPH

Kód produktu: 3200010

Do 3 dnů
  • 9 l
  • digit. multimetr

22 506 Kč


18 600 Kč bez DPH

Kód produktu: 3200011

Do 3 dnů
  • 13,7 l
  • digit. multimetr

26 741 Kč


22 100 Kč bez DPH

Základem práce s čokoládou je dobrý temperovací stroj ideálně s kontinuální temperací bez nutnosti retemperace čokolády. Pro výrobu pralinek můžete tempírky dovybavit dalším příslušenstvím jako jsou potahovacím pásy, chladící tunely nebo dávkovače forem pralinek.

Ke krájení náplní použijte cukrářskou dvojitou řezačku (tzv. kytaru) z pevného hliníku a drátů z nerezové oceli. S výrobou většího množství náplní Vám pomůže multifunkční cukrářský stroj Chef, a pro potahování zvolte polevový pás R200 Legend.

Na dražované produkty je ideální automatický dražovací buben Selmi Comfit vybavený automatickým SpraySystémem

Trendem poslední doby je výroba vlastní čokolády z kakaových bobů. Proces výroby máte plně pod kontrolou, proto můžete tedy garantovat nejvyšší kvalitu a výbornou chuť čokolády.

Čokoládu je třeba dobře skladovat ve vitríně na čokoládu nebo v konzervátoru, jinak se rychle zhoršuje její kvalita a dochází k vadám jako je cukrový nebo tukový výkvět.

Kromě odborného poradenství pořádáme cukrářské akademie, kde se naučíte, jak čokoládu vyrábět a uchovávat. Realizujeme také cukrárny a kavárny na klíč - od nápadu až po kompletní realizaci.

Copyright CESK 2019  |  Mapa webu