Produkty

Výrobník teplých a studených nápojů MAYA

Kód produktu: 141800d

  • horké nápoje
  • čokoláda, shaky
  • malý a výkonný
  • snadná obsluha

 

Do 3 dnů

22 990 Kč


27 818 Kč s DPH

Udržovací nádoba na čokoládu s mechanickým termostatem 1,5 l

Kód produktu: 3200001

  • 1,5 l
  • mechan. termostat
Do 3 dnů

7 559 Kč


9 147 Kč s DPH

Udržovací nádoba na čokoládu s mechanickým termostatem 4x1,5 l

Kód produktu: 3200002

  • 4x1,5 l
  • mechan. termostat
Do 3 dnů

15 168 Kč


18 354 Kč s DPH

Udržovací nádoba na čokoládu s mechanickým termostatem 3x0,8 l

Kód produktu: 3200003

  • 3x0,8 l
  • mechan. termostat
Do 3 dnů

10 176 Kč


12 313 Kč s DPH

Udržovací nádoba na čokoládu s mechanickým termostatem 3,5 l

Kód produktu: 3200004

  • 3,5 l
  • mechan. termostat
Do 3 dnů

9 002 Kč


10 893 Kč s DPH

Udržovací nádoba na čokoládu s mechanickým termostatem 6 l

Kód produktu: 3200005

  • 6 l
  • mechan. termostat
Do 3 dnů

10 959 Kč


13 261 Kč s DPH

Udržovací nádoba na čokoládu s mechanickým termostatem 9 l

Kód produktu: 3200006

  • 9 l
  • mechan. termostat
Na dotaz

13 829 Kč


16 734 Kč s DPH

Poptat
Udržovací nádoba na čokoládu s mechanickým termostatem 13,7 l

Kód produktu: 3200007

  • 13,7 l
  • mechan. termostat
Na dotaz

16 699 Kč


20 206 Kč s DPH

Poptat
Udržovací nádoba na čokoládu s digitálním multimetrem 3,5 l

Kód produktu: 3200008

  • 3,5 l
  • digit. multimetr
Do 3 dnů

14 481 Kč


17 523 Kč s DPH

Udržovací nádoba na čokoládu s digitálním multimetrem 6 l

Kód produktu: 3200009

  • 6 l
  • digit. multimetr
Do 3 dnů

16 438 Kč


19 890 Kč s DPH

Udržovací nádoba na čokoládu s digitálním multimetrem 9 l

Kód produktu: 3200010

  • 9 l
  • digit. multimetr
Do 3 dnů

19 308 Kč


23 363 Kč s DPH

Udržovací nádoba na čokoládu s digitálním multimetrem 13,7 l

Kód produktu: 3200011

  • 13,7 l
  • digit. multimetr
Do 3 dnů

22 179 Kč


26 837 Kč s DPH

Základem práce s čokoládou je dobrý temperovací stroj ideálně s kontinuální temperací bez nutnosti retemperace čokolády. Pro výrobu pralinek můžete tempírky dovybavit dalším příslušenstvím jako jsou potahovacím pásy, chladící tunely nebo dávkovače forem pralinek.

Ke krájení náplní použijte cukrářskou dvojitou řezačku (tzv. kytaru) z pevného hliníku a drátů z nerezové oceli. S výrobou většího množství náplní Vám pomůže multifunkční cukrářský stroj Chef, a pro potahování zvolte polevový pás R200 Legend.

Na dražované produkty je ideální automatický dražovací buben Selmi Comfit vybavený automatickým SpraySystémem

Trendem poslední doby je výroba vlastní čokolády z kakaových bobů. Proces výroby máte plně pod kontrolou, proto můžete tedy garantovat nejvyšší kvalitu a výbornou chuť čokolády.

Čokoládu je třeba dobře skladovat ve vitríně na čokoládu nebo v konzervátoru, jinak se rychle zhoršuje její kvalita a dochází k vadám jako je cukrový nebo tukový výkvět.

Copyright CESK 2018  |  Mapa webu