Produkty

Výrobník teplých a studených nápojů MAYA

Kód produktu: 141800d

  • horké nápoje
  • čokoláda, shaky
  • malý a výkonný
  • snadná obsluha

 

Do 3 dnů

27 818 Kč


22 990 Kč bez DPH

Udržovací nádoba na čokoládu s mechanickým termostatem 1,5 l

Kód produktu: 3200001

  • 1,5 l
  • mechan. termostat
Do 3 dnů

10 527 Kč


8 700 Kč bez DPH

Udržovací nádoba na čokoládu s mechanickým termostatem 4x1,5 l

Kód produktu: 3200002

  • 4x1,5 l
  • mechan. termostat
Do 3 dnů

18 634 Kč


15 400 Kč bez DPH

Udržovací nádoba na čokoládu s mechanickým termostatem 3x0,8 l

Kód produktu: 3200003

  • 3x0,8 l
  • mechan. termostat
Do 3 dnů

12 584 Kč


10 400 Kč bez DPH

Udržovací nádoba na čokoládu s mechanickým termostatem 3,5 l

Kód produktu: 3200004

  • 3,5 l
  • mechan. termostat
Do 3 dnů

11 737 Kč


9 700 Kč bez DPH

Udržovací nádoba na čokoládu s mechanickým termostatem 6 l

Kód produktu: 3200005

  • 6 l
  • mechan. termostat
Do 3 dnů

13 068 Kč


10 800 Kč bez DPH

Udržovací nádoba na čokoládu s mechanickým termostatem 9 l

Kód produktu: 3200006

  • 9 l
  • mechan. termostat
Na dotaz

15 488 Kč


12 800 Kč bez DPH

Poptat
Udržovací nádoba na čokoládu s mechanickým termostatem 13,7 l

Kód produktu: 3200007

  • 13,7 l
  • mechan. termostat
Na dotaz

20 207 Kč


16 700 Kč bez DPH

Poptat
Udržovací nádoba na čokoládu s digitálním multimetrem 3,5 l

Kód produktu: 3200008

  • 3,5 l
  • digit. multimetr
Do 3 dnů

17 061 Kč


14 100 Kč bez DPH

Udržovací nádoba na čokoládu s digitálním multimetrem 6 l

Kód produktu: 3200009

  • 6 l
  • digit. multimetr
Do 3 dnů

19 481 Kč


16 100 Kč bez DPH

Udržovací nádoba na čokoládu s digitálním multimetrem 9 l

Kód produktu: 3200010

  • 9 l
  • digit. multimetr
Do 3 dnů

22 506 Kč


18 600 Kč bez DPH

Udržovací nádoba na čokoládu s digitálním multimetrem 13,7 l

Kód produktu: 3200011

  • 13,7 l
  • digit. multimetr
Do 3 dnů

26 741 Kč


22 100 Kč bez DPH

Základem práce s čokoládou je dobrý temperovací stroj ideálně s kontinuální temperací bez nutnosti retemperace čokolády. Pro výrobu pralinek můžete tempírky dovybavit dalším příslušenstvím jako jsou potahovacím pásy, chladící tunely nebo dávkovače forem pralinek.

Ke krájení náplní použijte cukrářskou dvojitou řezačku (tzv. kytaru) z pevného hliníku a drátů z nerezové oceli. S výrobou většího množství náplní Vám pomůže multifunkční cukrářský stroj Chef, a pro potahování zvolte polevový pás R200 Legend.

Na dražované produkty je ideální automatický dražovací buben Selmi Comfit vybavený automatickým SpraySystémem

Trendem poslední doby je výroba vlastní čokolády z kakaových bobů. Proces výroby máte plně pod kontrolou, proto můžete tedy garantovat nejvyšší kvalitu a výbornou chuť čokolády.

Čokoládu je třeba dobře skladovat ve vitríně na čokoládu nebo v konzervátoru, jinak se rychle zhoršuje její kvalita a dochází k vadám jako je cukrový nebo tukový výkvět.

Copyright CESK 2019  |  Mapa webu