Temperovač čokolády SELMI ONE

    Jednoduchý a kompaktní profesionální temperovací stroj na čokoládu.

    VíceMéně »
    Dostupnost: Do 3 dnů

    Cena na dotaz

    Temperovač čokolády SELMI ONE
    • Popis

    • Technická data

    • Fotogalerie a video

    • Ke stažení

    • Dotaz na produkt

    • Popis

      Jednoduchý a kompaktní, profesionální temperovací stroj na čokoládu. Rychlé tání a temperování čokolády. Velmi kompaktní rozměry. Vibrační deska vytápěná nízkým napětím. Stroj se snadno čistí. Neustálá cirkulace umožňuje dokonalé rozptýlení a smíchání všech částí čokolády a dosažení nejlepšího možného produktu. Je také vybaven objemovým dávkovačem a pedálem pro řízení toku čokolády. Uzavíratelný cirkulační systém, chladící systém s protiproudem pro jednoduchou výměnu čokolády.

      Temperovací stroje SELMI mají unikátní patentovaný systém kontinuální retemperace čokolády, který udržuje čokoládu neustále připravenou k použití bez nutnosti retemperace.

       

      Video produktu zde


      Technická data:

      • Objem nádrže: 10-12 kg
      • Hodinová produkce: 55 kg
      • Příkon: 0,9 kW / 380 V - 230 V na objednávku
      • Chladicí systém: 900 frigorie / h
      • Rozměry vxšxh: 1460x360x730 mm
      • Váha: 120 kg

      Charakteristika:

      Kompaktní velikost.
      Ideální pro pekaře, cukrárny a restaurace.
      Vibrační stůl, dávkování, pedál.
      Temperace 7 kg čokolády za 7 minut.
      Nová koncepce stroje vedla ke snížení spotřeby energie.

       

    • Technická data

      Napájení

      230/380 V

      Objem zásobníku

      10-12 kg

      Produkce / hodinu v kg

      55 kg

    • Fotogalerie a video

    • Ke stažení

    • Dotaz na produkt

      Nevíte si rady? Chcete se zeptat na specifikaci produktu? Chcete znát cenu tohoto produktu? Napište nám.

      Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.

    Temperace čokolády je velmi náročná na přesné dodržení postupu i na udržení stabilní teploty v provozovně. Už při nedodržení postupu o 0,5 °C můžou vznikat vady jako je tukový výkvět, separace cukru, čokoláda je matná nebo nemá lom. Ruční zpracování je tedy náchylné k chybám, což ovlivňuje kvalitu čokolády, můžete temperovat jen omezené množství čokolády a čokoládu je třeba retemperovat, aby měla požadovanou teplotu.

    Temperovací stroje naopak zajistí přesné zpracování čokolády podle temperační křivky. Stroje SELMI mají navíc unikátní systém kontinuální retemperace, který udržuje čokoládu neustále kvalitní a připravenou k použití bez nutnosti retemperace. Proto jsou temperovací stroje SELMI považovány za nejlepší na trhu.

    Pro cukrářské provozy doporučujeme profesionální průtokovou tempírku SELMI Legend. V naší nabídce najdete malé temperovače s kapacitou 12 kg, ale i stroj s objemem 100 kg

    Výhodou je, pokud je součástí temperovacího stroje i vibrační stůl a u větších produktů i stírací nůž. K větším temperovacím strojům lze připojit i další příslušenství jako je dávkovač forem nebo potahovací pásy.

    Pokud kromě čokolády zpracováváte i polevy nebo náplně, zajímavou možností je investice do cukrářského stroje, který umí pracovat i s čokoládou. Takovým strojem je cukrářský stroj Chef nebo kombinovaný cukrářský a zmrzlinový stroj Twin Chef.

    Copyright CESK 2018  |  Mapa webu