Šokery

Šokové zchlazovače/zmrazovače dokáží díky na rychlému a hygienickému zchlazení/zmrazení potravin výrazně zefektivnit výrobu. Zajímavou možností jsou multifunkční šokery (s kapacitou 4x GN 1/1 nebo 12x GN 1/1), které zvládnou kromě šokového chlazení/mrazení a regenerace i nízkoteplotní pečení a vaření, regulované kynutí nebo udržování teploty pokrmu.

Více »

Produkty

Šokový zchlazovač a zmrazovač JOF ONE

Kód produktu: 2400001b

  • snadná údržba
  • snadné čištění
  • elektronická kontrola
  • šokové chlazení
Do 3 dnů

83 732 Kč


69 200 Kč bez DPH

Profesionální šokový zchlazovač a zmrazovač E5
  • teplota až -40°C
  • váha 90 kg
Do 3 dnů

Cena na dotaz

Poptat
Profesionální šokový zchlazovač a zmrazovač E10
  • teplota až -40°C
  • váha 190 kg
Do 3 dnů

Cena na dotaz

Poptat
Profesionální šokový zchlazovač a zmrazovač Hiber The One H512TS
Nové

Kód produktu: 2400066

  • multifunkční zařízení
Do 3 dnů

Cena na dotaz

Poptat
Profesionální šokový zchlazovač a zmrazovač Hiber The One F504TS
Nové
  • multifunkční zařízení
Do 3 dnů

Cena na dotaz

Poptat
Šokový zchlazovač a zmrazovač JOF 923

Kód produktu: 2400015a

  • snadná údržba
  • snadné čištění
  • elektronická kontrola
  • šokové chlazení
Do 3 dnů

Cena na dotaz

Poptat

Díky šokovému zmrazení nedochází k tvorbě krystalů ledu (jako při pomalém mražení), které rozbijí strukturu produktu. Při šokovém zchlazení/zmražení se nemění organoleptické vlastnosti potravin (vzhled, vůně, struktura, chuť), nedochází ke ztrátě objemu ani zhoršení kvality. Po rozmražení jsou potraviny jako čerstvé. Díky tomu je možné zmrazit prakticky cokoli.

Využití šokeru ve výrobě

Díky šokeru můžete vyrobit větší dávku těsta, krému nebo hotových výrobků, šokově je zamrazit a postupně regenerovat jen potřebné množství. Budete tak mít každý den k dispozici naprosto čerstvé suroviny či výrobky v potřebném množství. 

Multifunkční šokery (s kapacitou 4x GN 1/1 nebo 12x GN 1/1mají funkci nastavení teploty, rychlosti ventilátoru nebo krokování. Umí nízkoteplotní pečení a vaření, kynutí, regeneraci a je možné je použít i pro práci s čokoládou. Možnosti využití jsou tedy velmi široké.

Večer můžete do multifunkčního šokeru vložit zmražené těsto, přes noc nastavíte regeneraci, k ránu kynutí a po příchodu do práce máte připravené těsto k pečení. Dopoledne můžete nízkoteplotně vařit nebo péct - část výrobků ihned prodáte a část můžete šokově zmrazit na později. Lepším plánováním výroby tak odpadne velká část neefektivní práce.

Copyright CESK 2019  |  Mapa webu