Produkty

Udržovací nádoba na čokoládu s mechanickým termostatem 1,5 l

Kód produktu: 3200001

  • 1,5 l
  • mechan. termostat
Do 3 dnů

10 527 Kč


8 700 Kč bez DPH

Udržovací nádoba na čokoládu s mechanickým termostatem 4x1,5 l

Kód produktu: 3200002

  • 4x1,5 l
  • mechan. termostat
Do 3 dnů

18 634 Kč


15 400 Kč bez DPH

Udržovací nádoba na čokoládu s mechanickým termostatem 3x0,8 l

Kód produktu: 3200003

  • 3x0,8 l
  • mechan. termostat
Do 3 dnů

12 584 Kč


10 400 Kč bez DPH

Udržovací nádoba na čokoládu s mechanickým termostatem 3,5 l

Kód produktu: 3200004

  • 3,5 l
  • mechan. termostat
Do 3 dnů

11 737 Kč


9 700 Kč bez DPH

Udržovací nádoba na čokoládu s mechanickým termostatem 6 l

Kód produktu: 3200005

  • 6 l
  • mechan. termostat
Do 3 dnů

13 068 Kč


10 800 Kč bez DPH

Udržovací nádoba na čokoládu s mechanickým termostatem 9 l

Kód produktu: 3200006

  • 9 l
  • mechan. termostat
Na dotaz

15 488 Kč


12 800 Kč bez DPH

Poptat
Udržovací nádoba na čokoládu s mechanickým termostatem 13,7 l

Kód produktu: 3200007

  • 13,7 l
  • mechan. termostat
Na dotaz

20 207 Kč


16 700 Kč bez DPH

Poptat
Udržovací nádoba na čokoládu s digitálním multimetrem 3,5 l

Kód produktu: 3200008

  • 3,5 l
  • digit. multimetr
Do 3 dnů

17 061 Kč


14 100 Kč bez DPH

Udržovací nádoba na čokoládu s digitálním multimetrem 6 l

Kód produktu: 3200009

  • 6 l
  • digit. multimetr
Do 3 dnů

19 481 Kč


16 100 Kč bez DPH

Udržovací nádoba na čokoládu s digitálním multimetrem 9 l

Kód produktu: 3200010

  • 9 l
  • digit. multimetr
Do 3 dnů

22 506 Kč


18 600 Kč bez DPH

Udržovací nádoba na čokoládu s digitálním multimetrem 13,7 l

Kód produktu: 3200011

  • 13,7 l
  • digit. multimetr
Do 3 dnů

26 741 Kč


22 100 Kč bez DPH

IDEA - temperovací stroj čokolády
  • 530x520x480 mm
  • váha: 29 kg
  • náplň: 10 l
  • napájení: 230V

Cena na dotaz

Poptat

Profesionální stroje pro práci s čokoládou

Pro výrobu perfektní tabulky čokolády je nejdůležitější dobrý temperovací stroj, díky kterému je čokoláda krásně lesklá a křupavá. V naší nabídce najdete menší temperovače s kapacitou 12 kg, ale i stroj s objemem 100 kgUdržovací nádoba na čokoládu vám pomůže roztopit čokoládu a udržet ji v požadované teplotě.

S výrobou pralinek vám pomůžou tempírky, některé je možné dovybavit dalším příslušenstvím – potahovacími pásy, chladícími tunely, ale i plnicími přípravky forem pralinek. Ideální je kombinace temperovacího stroje s vibračním stolem, který čokoládu zbaví bublinek. S plněním dutých i plných tvarů vám pomůžou dávkovací trysky, které čokoládu zároveň zbaví případných bublin.

Ke krájení náplní můžete použít cukrářskou dvojitou řezačku (tzv. kytaru) z pevného hliníku a drátů z nerezové oceli. Pro výrobu většího množství náplní doporučujeme multifunkční cukrářský stroj Chef. Pro potahování je vhodné využít temperovací stroj a polevový pás R200 Legend.

Pro výrobu dražovaných produktů doporučujeme automatický dražovací buben Selmi Comfit vybavený automatickým SpraySystémem. Hodí se pro výrobu obalovaných ořechů i pro zjednodušené potahování výrobků jako jsou lískové oříšky, mandle, pistácie, piniové oříšky, zrnka kávy a další.

Od kakaového bobu po finální čokoládu

Velmi zajímavou možností je výroba vlastní čokolády z kakaových bobů. Proces výroby máte plně pod kontrolou, proto můžete garantovat nejvyšší kvalitu a výbornou chuť čokolády. Kakaové boby se nejprve praží, odslupkují a drtí, melou na hrubou kaši a poté na jemnou pastu, která se filtruje přes velmi jemné síto. Výsledná čokoláda obsahuje „kyselost“, proto se ještě upraví v konšovacím stroji. Výsledná čokoláda je již připravena ze zpracování podle vaší fantazie.

Zásady práce s čokoládou

Aby byl výsledek perfektní, je při práci s čokoládou třeba dodržovat několik zásad.

  • Různé čokolády jsou vhodné pro různé použití (podle obsahu tuku) – doporučené použití je vždy uvedené na obalu čokolády.
  • Při práci s čokoládou je třeba precizně dodržovat postup. Výsledek může ovlivnit negativně i nestabilní teplota v provozovně.
  • Čokoládu je třeba dobře skladovat, jinak se rychle zhoršuje její kvalita a dochází k vadám. Pro prezentaci čokoládových výrobků je vhodné zvolit dobrou vitrínu na čokoládu, která má řízenou teplotu i vlhkost. Teplota je pro skladování čokolády vyšší než v běžné lednici (asi 10 – 15 °C), vlhkost by měla být naopak nízká. Využít můžete také konzervátory čokolády.

Cukrárny od A do Z

Zvažujete rekonstrukci nebo založení nové provozovny? Pomůžeme vám s návrhem a realizací nového podniku včetně vybavení. Díky našim dlouholetým zkušenostem vám pomůžeme dotáhnout myšlenku až po skvěle fungující podnik. Kromě dodávky zařízení zvládneme i tvorbu návrhu, kalkulaci, business plán, naučíme vás, jak vyrábět a prodávat, poskyneme záruční a pozáruční servis.

Copyright CESK 2019  |  Mapa webu