Aktualita

Omezení

Omezení prodeje v době nouzového stavu

Vážení   zákazníci,  naše prodejna v Brně je aktuálně otevřena s omezením dle standardní provozní doby. 

Vitríny na čokoládu

Výrobky z čokolády je třeba dobře skladovat, jinak se rychle zhoršuje jejich kvalita a dochází k vadám, jako je výkvět cukru nebo tuku. Pro prezentaci čokoládových výrobků je vhodné zvolit dobrou vitrínu na čokoládu, která má řízenou teplotu i vlhkost.

Více »
Filtr
Smazat

Produkty

14 produktů

Kód produktu: 140305

Není skladem
  • objem 528 l
  • teplota +14 +18°C
  • hydrostat
  • police hranaté

Cena na dotaz

Poptat

Kód produktu: 140190

Není skladem
  • objem 360 l
  • teplota +14 +18°C
  • hydrostat
  • police hranaté

Cena na dotaz

Poptat

Kód produktu: 140200

Není skladem
  • objem 427 l
  • teplota +14 +18 °C
  • hydrostat
  • police hranaté

Cena na dotaz

Poptat

Kód produktu: 140306

Není skladem
  • objem 360 l
  • teplota +14 +16°C
  • hydrostat
  • police kulaté

Cena na dotaz

Poptat

Kód produktu: 140193

Není skladem
  • objem 427 l
  • teplota +14 +18 °C
  • hydrostat
  • police hranaté

Cena na dotaz

Poptat

Kód produktu: 140307

Není skladem
  • objem 427 l
  • teplota +14 až +16°C
  • hydrostat
  • osvětlení

Cena na dotaz

Poptat

Kód produktu: 140309

Není skladem
  • objem 742 l
  • teplota +14 až +18 °C

Cena na dotaz

Poptat

Kód produktu: 140303

Není skladem
  • objem 264 l
  • teplota +14 +18°C
  • hydrostat
  • police kulaté

Cena na dotaz

Poptat

Kód produktu: 140196

Není skladem
  • objem 427 l
  • teplota +14 +18 °C
  • hydrostat
  • police hranaté

Cena na dotaz

Poptat

Kód produktu: 140304

Není skladem
  • objem 427 l
  • teplota +14 až +18°C
  • hydrostat
  • osvětlení

Cena na dotaz

Poptat

Kód produktu: 140199

Není skladem
  • objem 360 l
  • teplota +14 +18°C
  • hydrostat
  • police hranaté

Cena na dotaz

Poptat

Kód produktu: 140299

Není skladem
  • objem 360 l
  • teplota +14 +18°C
  • hydrostat
  • police kulaté

Cena na dotaz

Poptat

Teplota je pro skladování čokolády vyšší než v běžné lednici (asi 10 – 15 °C), vlhkost by měla být naopak nízká. Skladování v příliš vlhkém nebo chladném prostředí ji může vystavit působení kondenzace, což rychle zhoršuje její kvalitu.

Dobře vyrobená a uskladněná čokoláda se nekazí a vydrží bez vady i několik let (u delšího skladování může být problém u mléčné čokolády, která obsahuje mléčnou sušinu).

Copyright CESK 2020  |  Mapa webu