Aktualita

Od

Od 1. 7. nová otevírací doba provozovny

Vážení zákazníci,   od 1. 7. upravujeme otevírací dobu naší provozovny v Brně :    Po - Čt   8:00 - 17:00,  Pá  8:00 - 15:00.   Děkujeme ...

Vitríny na čokoládu

Výrobky z čokolády je třeba dobře skladovat, jinak se rychle zhoršuje jejich kvalita a dochází k vadám, jako je výkvět cukru nebo tuku. Pro prezentaci čokoládových výrobků je vhodné zvolit dobrou vitrínu na čokoládu, která má řízenou teplotu i vlhkost.

Více »
Filtr
Smazat

Produkty

14 produktů

Kód produktu: 140305

Není skladem
  • objem 528 l
  • teplota +14 +18°C
  • hydrostat
  • police hranaté

122 694 Kč


101 400 Kč bez DPH

Kód produktu: 140190

Není skladem
  • objem 360 l
  • teplota +14 +18°C
  • hydrostat
  • police hranaté

78 892 Kč


65 200 Kč bez DPH

Kód produktu: 140200

Není skladem
  • objem 427 l
  • teplota +14 +18 °C
  • hydrostat
  • police hranaté

87 967 Kč


72 700 Kč bez DPH

Kód produktu: 140306

Není skladem
  • objem 360 l
  • teplota +14 +16°C
  • hydrostat
  • police kulaté

82 764 Kč


68 400 Kč bez DPH

Kód produktu: 140193

Není skladem
  • objem 427 l
  • teplota +14 +18 °C
  • hydrostat
  • police hranaté

80 465 Kč


66 500 Kč bez DPH

Kód produktu: 140307

Není skladem
  • objem 427 l
  • teplota +14 až +16°C
  • hydrostat
  • osvětlení

84 216 Kč


69 600 Kč bez DPH

Kód produktu: 140309

Není skladem
  • objem 742 l
  • teplota +14 až +18 °C

129 833 Kč


107 300 Kč bez DPH

Kód produktu: 140303

Není skladem
  • objem 264 l
  • teplota +14 +18°C
  • hydrostat
  • police kulaté

73 326 Kč


60 600 Kč bez DPH

Kód produktu: 140196

Není skladem
  • objem 427 l
  • teplota +14 +18 °C
  • hydrostat
  • police hranaté

97 526 Kč


80 600 Kč bez DPH

Kód produktu: 140304

Není skladem
  • objem 427 l
  • teplota +14 až +18°C
  • hydrostat
  • osvětlení

102 003 Kč


84 300 Kč bez DPH

Kód produktu: 140199

Není skladem
  • objem 360 l
  • teplota +14 +18°C
  • hydrostat
  • police hranaté

86 152 Kč


71 200 Kč bez DPH

Kód produktu: 140299

Není skladem
  • objem 360 l
  • teplota +14 +18°C
  • hydrostat
  • police kulaté

90 871 Kč


75 100 Kč bez DPH

Teplota je pro skladování čokolády vyšší než v běžné lednici (asi 10 – 15 °C), vlhkost by měla být naopak nízká. Skladování v příliš vlhkém nebo chladném prostředí ji může vystavit působení kondenzace, což rychle zhoršuje její kvalitu.

Dobře vyrobená a uskladněná čokoláda se nekazí a vydrží bez vady i několik let (u delšího skladování může být problém u mléčné čokolády, která obsahuje mléčnou sušinu).

Copyright CESK 2020  |  Mapa webu