Aktualita

Gastro

Gastro veletrh Danubius

Srdečně Vás zveme na veletrh Danubius Gastro v Bratislavě.

Vitríny na čokoládu

Výrobky z čokolády je třeba dobře skladovat, jinak se rychle zhoršuje jejich kvalita a dochází k vadám, jako je výkvět cukru nebo tuku. Pro prezentaci čokoládových výrobků je vhodné zvolit dobrou vitrínu na čokoládu, která má řízenou teplotu i vlhkost.

Více »
Filtr
Smazat

Produkty

14 produktů

Kód produktu: 140305

Do 3 dnů
  • objem 528 l
  • teplota +14 +18°C
  • hydrostat
  • police hranaté

117 249 Kč


96 900 Kč bez DPH

Kód produktu: 140190

Do 3 dnů
  • objem 360 l
  • teplota +14 +18°C
  • hydrostat
  • police hranaté

68 728 Kč


56 800 Kč bez DPH

Kód produktu: 140200

Do 3 dnů
  • objem 427 l
  • teplota +14 +18 °C
  • hydrostat
  • police hranaté

84 458 Kč


69 800 Kč bez DPH

Kód produktu: 140306

Do 3 dnů
  • objem 360 l
  • teplota +14 +16°C
  • hydrostat
  • police kulaté

72 358 Kč


59 800 Kč bez DPH

Kód produktu: 140193

Do 3 dnů
  • objem 427 l
  • teplota +14 +18 °C
  • hydrostat
  • police hranaté

77 561 Kč


64 100 Kč bez DPH

Kód produktu: 140307

Do 3 dnů
  • objem 427 l
  • teplota +14 až +16°C
  • hydrostat
  • osvětlení

81 070 Kč


67 000 Kč bez DPH

Kód produktu: 140309

Do 3 dnů
  • objem 742 l
  • teplota +14 až +18 °C

124 388 Kč


102 800 Kč bez DPH

Kód produktu: 140303

Do 3 dnů
  • objem 264 l
  • teplota +14 +18°C
  • hydrostat
  • police kulaté

69 696 Kč


57 600 Kč bez DPH

Kód produktu: 140196

Do 3 dnů
  • objem 427 l
  • teplota +14 +18 °C
  • hydrostat
  • police hranaté

93 291 Kč


77 100 Kč bez DPH

Kód produktu: 140304

Do 3 dnů
  • objem 427 l
  • teplota +14 až +18°C
  • hydrostat
  • osvětlení

97 405 Kč


80 500 Kč bez DPH

Kód produktu: 140199

Do 3 dnů
  • objem 360 l
  • teplota +14 +18°C
  • hydrostat
  • police hranaté

75 746 Kč


62 600 Kč bez DPH

Kód produktu: 140299

Do 3 dnů
  • objem 360 l
  • teplota +14 +18°C
  • hydrostat
  • police kulaté

79 981 Kč


66 100 Kč bez DPH

Teplota je pro skladování čokolády vyšší než v běžné lednici (asi 10 – 15 °C), vlhkost by měla být naopak nízká. Skladování v příliš vlhkém nebo chladném prostředí ji může vystavit působení kondenzace, což rychle zhoršuje její kvalitu.

Dobře vyrobená a uskladněná čokoláda se nekazí a vydrží bez vady i několik let (u delšího skladování může být problém u mléčné čokolády, která obsahuje mléčnou sušinu).

Copyright CESK 2020  |  Mapa webu