Vitríny na čokoládu

Výrobky z čokolády je třeba dobře skladovat, jinak se rychle zhoršuje jejich kvalita a dochází k vadám, jako je výkvět cukru nebo tuku. Pro prezentaci čokoládových výrobků je vhodné zvolit dobrou vitrínu na čokoládu, která má řízenou teplotu i vlhkost.

Více »

Produkty

Vitrína na čokoládu QCC 1500 V-SD

Kód produktu: 140305

  • objem 528 l
  • teplota +14 +18°C
  • hydrostat
  • police hranaté
Do 3 dnů

94 150 Kč


113 922 Kč s DPH

Vitrína na čokoládu CCC 350 V

Kód produktu: 140190

  • objem 360 l
  • teplota +14 +18°C
  • hydrostat
  • police hranaté
Do 3 dnů

55 866 Kč


67 598 Kč s DPH

Vitrína na čokoládu NCC 450 V

Kód produktu: 140200

  • objem 427 l
  • teplota +14 +18 °C
  • hydrostat
  • police hranaté
Do 3 dnů

68 411 Kč


82 778 Kč s DPH

Vitrína na čokoládu CCC 350 R

Kód produktu: 140306

  • objem 360 l
  • teplota +14 +16°C
  • hydrostat
  • police kulaté
Do 3 dnů

58 841 Kč


71 198 Kč s DPH

Vitrína na čokoládu CCC 450 V

Kód produktu: 140193

  • objem 427 l
  • teplota +14 +18 °C
  • hydrostat
  • police hranaté
Do 3 dnů

58 841 Kč


71 198 Kč s DPH

Vitrína na čokoládu CCC 450 R

Kód produktu: 140307

  • objem 427 l
  • teplota +14 až +16°C
  • hydrostat
  • osvětlení
Do 3 dnů

66 031 Kč


79 898 Kč s DPH

Vitrína na čokoládu CCC 700 V/R

Kód produktu: 140309

  • objem 742 l
  • teplota +14 až +18 °C
Do 3 dnů

101 876 Kč


123 270 Kč s DPH

Vitrína na čokoládu QCC 270 V

Kód produktu: 140303

  • objem 264 l
  • teplota +14 +18°C
  • hydrostat
  • police kulaté
Do 3 dnů

56 221 Kč


68 028 Kč s DPH

Vitrína na čokoládu QCC 450 V

Kód produktu: 140196

  • objem 427 l
  • teplota +14 +18 °C
  • hydrostat
  • police hranaté
Do 3 dnů

75 551 Kč


91 417 Kč s DPH

Vitrína na čokoládu QCC 450 R

Kód produktu: 140304

  • objem 427 l
  • teplota +14 až +18°C
  • hydrostat
  • osvětlení
Do 3 dnů

79 121 Kč


95 737 Kč s DPH

Vitrína na čokoládu NCC 350 V

Kód produktu: 140199

  • objem 360 l
  • teplota +14 +18°C
  • hydrostat
  • police hranaté
Do 3 dnů

61 221 Kč


74 078 Kč s DPH

Vitrína na čokoládu NCC 350 R

Kód produktu: 140299

  • objem 360 l
  • teplota +14 +18°C
  • hydrostat
  • police kulaté
Do 3 dnů

64 791 Kč


78 398 Kč s DPH

Teplota je pro skladování čokolády vyšší než v běžné lednici (asi 10 – 15 °C), vlhkost by měla být naopak nízká. Skladování v příliš vlhkém nebo chladném prostředí ji může vystavit působení kondenzace, což rychle zhoršuje její kvalitu.

Dobře vyrobená a uskladněná čokoláda se nekazí a vydrží bez vady i několik let (u delšího skladování může být problém u mléčné čokolády, která obsahuje mléčnou sušinu).

Copyright CESK 2018  |  Mapa webu