Série Twin

Výrobníky kopečkové zmrzliny řady TWIN jsou nové modely společnosti Frigomat. Jde o kombinované horizontální výrobníky zmrzliny s vestavěným pasterem. Zmrzlinové stroje TWIN vyhoví náročným požadavkům cukrářské výroby založené na tvořivosti a spolehlivosti s důrazem na nejvyšší kvalitu a hygienu, to vše soustředěné v jednom zařízení.

Více »

Produkty

Kombinovaný zmrzlinový stroj TWIN 4
  • kapacita 4 kg
  • produkce 25 kg/h
Do 3 dnů

Cena na dotaz

Poptat
Kombinovaný zmrzlinový stroj TWIN 35
  • kapacita 6 kg
  • produkce 35 kg/h
Do 3 dnů

Cena na dotaz

Poptat
Kombinovaný zmrzlinový stroj TWIN 45
  • kapacita 8 kg
  • produkce 45 kg/h
Do 3 dnů

Cena na dotaz

Poptat
Kombinovaný zmrzlinový stroj TWIN 60
  • kapacita 10 kg
  • produkce 60 kg/h
Do 3 dnů

Cena na dotaz

Poptat

Cukrářské multifunkční stroje série TWIN dovolují uživateli produkovat široký sortiment kvalitních produktů: zmrzlinu, sorbetta, ledovou tříšť, krémy, pěny, pudinky, ovocná pyré, sirupy, čokolády, marmelády, jamy a mnoho dalšího, to vše bez zbytečné námahy a za pomocí jediného stroje.

Dvě na sobě nezávislá výrobní prostřetí umožňují v jedné chvíli pasterizovat směs a vyrábět zmrzlinu. Nezávislé je nejen výrobní prostředí a procesy, ale také ovládání. Základní myšlenkou celé koncepce jsou dva naprosto nezávislé stoje (paster + výrobník zmzliny) obsaženy v "jednom obalu".

Tři vařící programy

  • Automatický vařící cyklus s 85°C
  • Poloautomatický vařící cyklus s teplotami mezi 30-105°C
  • Cyklus čokolád v nízkých teplotách
  • Automatické teplotní zajištění po dokončení cyklu
  • Automatická kalkulace dokončení cyklu dle daného výběru až do délky 10 hodin
  • Funkce „delikátní proces" zajištěna glykolovou náplní pod hranicí 100°C

Čtyři výrobní mrazící programy

  • Výrobní cyklus s nastavením konzistence
  • Výrobní cyklus s nastavením času
  • Výrobní cyklus ledové tříště s nastavením konzistence a kontinuálním mícháním
  • Výrobní cyklus ledové tříště, krémů, náplní s nastavením času a cyklického míchání
  • Automatické uchování konzistence po ukončení výrobního cyklu
Copyright CESK 2018  |  Mapa webu