Aktualita

Přijďte

Přijďte si prohlédnout novinky na zmrzlinovou sezónu 2023

Srdečně Vás zveme na prezentace a předváděcí akce, na kterých si můžete prohlédnout i vyzkoušet cukrářské a zmrzlinové technologie na nadcházející sezónu.

Příprava past a náplní SELMI MICRON 50

Příprava past a náplní SELMI MICRON 50

Galerie

    Dostupnost: Na dotaz

    Cena na dotaz

    Stroj pro přípravu jemných past, náplní, krémů z různých ořechů apod.

     

    Popis

    Zpracovává všechny druhy ořechů, roztíratelné krémy, náplně pro pralinky a všechny ochucené pasty.

    Postupným rozmělňováním vám tento stroj z oříšků, ale i jiných surovin připraví pastu, krém, nebo jinou potřebnou náplň. Rozmělnění probíhá skrz malé rotující kuličky a tak nedochází k hrudkám. Stroj je vybaven chlazením s účelem regulace teploty, tím se zachová produkt beze změny organoleptických vlastností (v rámci stanovených limitů), protože při výrobě vzniká třením mezi vrstvami přebytečné teplo. Tento stroj je určen k rafinování čokolády (postupné rozmělňování a míchání směsi). Vybaven velkým míchadlem.

    Charakteristika
    Stroj je určen pro střední/velké laboratoře.
    Hmotnost a rozměry sníženy na minimum.
    Kolečka k přesunu stroje a usnadnění čištění dílny. 

     

    Technické parametry: 

    Příkon: 14 kW / 380 V – třífázový, 5 pólů
    Kapacita: 50 kg
    Rafinování: 40 kg/h
    Rozměry (š x h x v): 1259 x 1012 x 747 mm

    Dotaz na produkt

    Děkujeme za váš zájem. Ať už máte zájem o podrobnější informace nebo chcete znát jen cenu produktu, neváhejte nám napsat. Vyplňte a odešlete formulář níže a my se vám v co nejkratším termínu ozveme.

    Your name *
    Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.

    Perfektní produkty z čokolády

    S výrobou neodolatelných pralinek vám pomůžou tempírky, které je možné dovybavit dalším příslušenstvím – potahovacími pásy, chladícími tunely. Pro větší cukrářský provoz doporučujeme tuto kombinaci strojů SELMI: profesionální průtokovou tempírku Legend, trysku na plnění forem Injection a dávkovač náplní Filler.

    K výrobě krájených náplní doporučujeme cukrářskou dvojitou řezačku (tzv. kytaru) z pevného hliníku a drátů z nerezové oceli. Pro výrobu většího množství náplní se výborně hodí multifunkční cukrářský stroj Chef. Pro potahování čokoládou je ideální temperovač čokolády Legend a polevový pás R200 Legend.

    TIP: Na míru Vám můžeme navrhnout automatické výrobní linky na tabulky, pralinky a jiné pochutiny.

    „Beans to Bar“ – od kakaového bobu po finální čokoládu

    Pokud chcete garantovat nejvyšší kvalitu a výjimečnou chuť čokolády, řešením je výroba vlastní čokolády. Koncept „Beans to bar řeší celý proces výroby od kakaových bobů po finální čokoládu.

    Kakaové boby jednoduše upražíte v univerzální pražírně ROASTER, rozdrtíte a zbavíte slupek ve stroji WINNOWER  a pomocí zařízení GRINDER rozmělníte na hrubou pastu. Poté se čokoláda míchá a tvoří se jemná pasta v zařízení MICRON. Nakonec směs přefiltrujete přes velmi jemné síto pomocí stroje VIBRO a následně čokoládu zpracujete v temperovacím stroji dle vlastní fantazie. Celá výroba může být i poloautomatická – přesun mezi stroji může být prováděn potrubním systémem pomocí podtlaku. Technologie výroby čokolády z kakaových bobů je nejen velmi rychlá, ale také nemění výživové hodnoty a organoleptické vlastnosti bobů.

     

    Copyright CESK 2023  |  Mapa webu