Pasterizátor PEB 60 EKO EMU

    Dostupnost: Na dotaz

    Cena na dotaz

    Pastery PEB 60 z řady PEB jsou profesionální zařízení pro pasterizaci v cukrářské výrobě. Výrobní procesy jsou řízeny automaticky dle zvoleného nastaveného programu, nebo lze průběh upravovat, popřípadě doplnit o vlastní....

    Technická data

    • Produkce za cyklus60 kg
    • Minimální náplň na cyklus20 kg
    • Maximální náplň na cyklus60 kg
    • Výška/Šířka/Hloubka108x40x105 cm
    • Chlazenívoda 
    • Příkon7,3 kW
    • Napájení400 V
    • Váha200 kg

    Popis

    Pastery řady PEB EMU jsou profesionální zařízení pro pasterizaci nejen v cukrářské výrobě. Výrobní procesy jsou řízeny automaticky dle zvoleného programu, nebo lze nastavit požadovanou teplotu.

    Série PEB umožňuje pasterování, homogenizování, míchání, zrání a přepouštění směsi do zrací vany a Pastery jsou elektronicky řízené. Díky patentovanému systému ohřevu a chlazení FRIGOMAT (dvojitý plášt výrobní vany) a speciálnímu míchadlu lze pasterizovat i malé množství směsi a celý pasterizační cyklus je rychlejší a ekonomičtější. Speciálně konstruované míchadlo s možností regulace víření a program cyklického či kontinuálního míchání výrazně přispívá k dokonalému rozmíchání směsi.

    Rychlý ohřev a poloautomaticky řízený proces jsou hlavními charakteristickými rysy. Po ohřevu na příslušnou teplotu je směs za stálého míchání ochlazována na teplotu 4 °C, čímž je dokončen kompletní pasterizační cyklus. Stroje PEB EMU jsou vybaveny nejen vizuálním ale i akustickým signálem, upozorňující ukončení procesu pasterizace.

    Dotaz na produkt

    Děkujeme za váš zájem. Ať už máte zájem o podrobnější informace nebo chcete znát jen cenu produktu, neváhejte nám napsat. Vyplňte a odešlete formulář níže a my se vám v co nejkratším termínu ozveme.

    Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.

    • pasterizace 65°C a 85°C, udržovací režim +4°C, rozsah teplot od 30°C do 90°C
    • jednoduché ovládání s přednastavenými cykly
    • emulgátor s vysokými otáčkami a rozmělňování směsi
    Copyright CESK 2020  |  Mapa webu