Profesionální šokový zchlazovač a zmrazovač E10

Kód produktu: 2400006

Profesionální šokový zchlazovač a zmrazovač E10
  • Top produkt
Dostupnost: Není skladem

Při objednání bude dodáno až v momentě naskladnění

Cena na dotaz

Popis

Šoker E10 je praktický a dá se použít prakticky kdekoliv. Usnadňuje a zefektivňuje práci. Snadné použití a vysoký výkon.

Respektuje hygienické a sanitační normy, uspoří Vám čas i elektrickou energii. Zmrazí výrobky, a tím udrží jejich kvalitu a charakteristiku. Je vyroben z matně chromované nerezové ocele AISI 304. Výparník je ošetřen netoxickým ochranným nátěrem.

Kapacita

  • 10x EN 600x400
  • 10x GN 1/1

Parametry

  • Teplota až -40°C.
  • Vnější rozměry:  820x800x1750 mm
  • Vnitřní rozměry: 700x450x1000 mm
  • Chlazení: 90°C +3°C = 28 kg
  • Mražení: 90°C -18°C = 18 kg
  • Příkon: 400V/50Hz
  • Spotřeba energie: 3,44 kW
  • Váha: 190 kg
  • Rozmrazování: manuální
  • Plyn: R404a

Dotaz na produkt

Děkujeme za váš zájem. Ať už máte zájem o podrobnější informace nebo chcete znát jen cenu produktu, neváhejte nám napsat. Vyplňte a odešlete formulář níže a my se vám v co nejkratším termínu ozveme.

Your name *
Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.

Díky šokovému zmrazení nedochází k tvorbě krystalů ledu (jako při pomalém mražení), které rozbijí strukturu produktu. Při šokovém zchlazení/zmražení se nemění organoleptické vlastnosti potravin (vzhled, vůně, struktura, chuť), nedochází ke ztrátě objemu ani zhoršení kvality. Po rozmražení jsou potraviny jako čerstvé. Díky tomu je možné zmrazit prakticky cokoli.

Využití šokeru ve výrobě

Díky šokeru můžete vyrobit větší dávku těsta, krému nebo hotových výrobků, šokově je zamrazit a postupně regenerovat jen potřebné množství. Budete tak mít každý den k dispozici naprosto čerstvé suroviny či výrobky v potřebném množství. 

Multifunkční šokery (s kapacitou 4x GN 1/1 nebo 12x GN 1/1mají funkci nastavení teploty, rychlosti ventilátoru nebo krokování. Umí nízkoteplotní pečení a vaření, kynutí, regeneraci a je možné je použít i pro práci s čokoládou. Možnosti využití jsou tedy velmi široké.

Večer můžete do multifunkčního šokeru vložit zmražené těsto, přes noc nastavíte regeneraci, k ránu kynutí a po příchodu do práce máte připravené těsto k pečení. Dopoledne můžete nízkoteplotně vařit nebo péct - část výrobků ihned prodáte a část můžete šokově zmrazit na později. Lepším plánováním výroby tak odpadne velká část neefektivní práce.

Copyright CESK 2024  |  Mapa webu