Profesionální šokový zchlazovač a zmrazovač Hiber The One F504TS

  • Novinka
Dostupnost: Do 3 dnů

Cena na dotaz

Profesionální šokový zchlazovač a zmrazovač Hiber The One F504TS
  • Popis

  • Popis

    Multifunkční zařízení, které zajišťuje

    • Šokové chlazení a mrazení
    • Konzervaci po šokovém mrazení
    • Pomalé nízkoteplotní vaření
    • Řízené regulované kynutí, včetně odloženého startu a zpomalení kynutí
    • Udržování teploty pokrmu
    • Rozmrazování

    Parametry

    • Rozměry: 790x735x850 mm
    • Napětí: 230 V
    • Tepelný výkon: 1,4 kW
    • Chladící výkon: 6,7 kW
    • Produkce: +90 > +3 °C (18kg za 90 min), +90 > -18 °C (12kg za 240 min)
    • Kapacita: 4x GN 1/1 600x400

Dotaz na produkt

Děkujeme za váš zájem. Ať už máte zájem o podrobnější informace nebo chcete znát jen cenu produktu, neváhejte nám napsat. Vyplňte a odešlete formulář níže a my se vám v co nejkratším termínu ozveme.

Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.

Díky šokovému zmrazení nedochází k tvorbě krystalů ledu (jako při pomalém mražení), které rozbijí strukturu produktu. Při šokovém zchlazení/zmražení se nemění organoleptické vlastnosti potravin (vzhled, vůně, struktura, chuť), nedochází ke ztrátě objemu ani zhoršení kvality. Po rozmražení jsou potraviny jako čerstvé. Díky tomu je možné zmrazit prakticky cokoli.

Využití šokeru ve výrobě

Díky šokeru můžete vyrobit větší dávku těsta, krému nebo hotových výrobků, šokově je zamrazit a postupně regenerovat jen potřebné množství. Budete tak mít každý den k dispozici naprosto čerstvé suroviny či výrobky v potřebném množství. 

Multifunkční šokery (s kapacitou 4x GN 1/1 nebo 12x GN 1/1mají funkci nastavení teploty, rychlosti ventilátoru nebo krokování. Umí nízkoteplotní pečení a vaření, kynutí, regeneraci a je možné je použít i pro práci s čokoládou. Možnosti využití jsou tedy velmi široké.

Večer můžete do multifunkčního šokeru vložit zmražené těsto, přes noc nastavíte regeneraci, k ránu kynutí a po příchodu do práce máte připravené těsto k pečení. Dopoledne můžete nízkoteplotně vařit nebo péct - část výrobků ihned prodáte a část můžete šokově zmrazit na později. Lepším plánováním výroby tak odpadne velká část neefektivní práce.

Copyright CESK 2019  |  Mapa webu