Aktualita

Omezení

Omezení prodeje v době nouzového stavu

Vážení   zákazníci,  naše prodejna v Brně je aktuálně otevřena s omezením dle standardní provozní doby. 

SELMI GALILEO- Rotační zařízení pro duté výrobky

    Dostupnost: Na dotaz

    Cena na dotaz

    Zcela vyroben z nerezové oceli. Maximální hmotnost ramene: forma obsahující 3 kg čokolády. Bezpečnostní spojka na orbitální rotace. Rychlost řízena měničem.

    Technická data

    • Příkon0,4 kW
    • Rozměry1430 x 550 x 980 mm

    Popis

    Tento stroj umožňuje využít až čtyři různé nástavce zároveň. Díky neustálé rotaci se čokoláda rovnoměrně rozleje po okrajích formy. Vzniknou tak duté figurky nebo jiné tvary. U stroje můžete nastavit různé časy rotace dle velikosti figurky a různé rychlosti rotace. Navíc má stroj bezpečnostní opatření v případě držení rotoru. Postup je jednoduchý, horkou čokoládu nalijete v požadovaném množství do formy a formu zavřete. Stroj pomocí pedálu můžete zabrzdit. Vložíte formu do držáku a necháte rotovat.

     

    video produktu zde

     

    Technické údaje:

    • Ovládání pomocí pedálu
    • Příkon: 0,4 kW – třífázový 400V, 5 kolík
    • Rozměry: 1270 x 500 x 750 mm

     

    Charakteristika:

    • Zcela vyroben z nerezové oceli
    • Maximální hmotnost ramene: forma obsahující 3 kg čokolády
    • Bezpečnostní spojka na orbitální rotace
    • Rychlost řízena měničem

    Dotaz na produkt

    Děkujeme za váš zájem. Ať už máte zájem o podrobnější informace nebo chcete znát jen cenu produktu, neváhejte nám napsat. Vyplňte a odešlete formulář níže a my se vám v co nejkratším termínu ozveme.

    Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.

    Perfektní produkty z čokolády

    S výrobou neodolatelných pralinek vám pomůžou tempírky, které je možné dovybavit dalším příslušenstvím – potahovacími pásy, chladícími tunely. Pro větší cukrářský provoz doporučujeme tuto kombinaci strojů SELMI: profesionální průtokovou tempírku Legend, trysku na plnění forem Injection a dávkovač náplní Filler.

    K výrobě krájených náplní doporučujeme cukrářskou dvojitou řezačku (tzv. kytaru) z pevného hliníku a drátů z nerezové oceli. Pro výrobu většího množství náplní se výborně hodí multifunkční cukrářský stroj Chef. Pro potahování čokoládou je ideální temperovač čokolády Legend a polevový pás R200 Legend.

    TIP: Na míru Vám můžeme navrhnout automatické výrobní linky na tabulky, pralinky a jiné pochutiny.

    „Beans to Bar“ – od kakaového bobu po finální čokoládu

    Pokud chcete garantovat nejvyšší kvalitu a výjimečnou chuť čokolády, řešením je výroba vlastní čokolády. Koncept „Beans to bar řeší celý proces výroby od kakaových bobů po finální čokoládu.

    Kakaové boby jednoduše upražíte v univerzální pražírně ROASTER, rozdrtíte a zbavíte slupek ve stroji WINNOWER  a pomocí zařízení GRINDER rozmělníte na hrubou pastu. Poté se čokoláda míchá a tvoří se jemná pasta v zařízení MICRON. Nakonec směs přefiltrujete přes velmi jemné síto pomocí stroje VIBRO a následně čokoládu zpracujete v temperovacím stroji dle vlastní fantazie. Celá výroba může být i poloautomatická – přesun mezi stroji může být prováděn potrubním systémem pomocí podtlaku. Technologie výroby čokolády z kakaových bobů je nejen velmi rychlá, ale také nemění výživové hodnoty a organoleptické vlastnosti bobů.

     

    Copyright CESK 2020  |  Mapa webu