Aktualita

POZVÁNKA

POZVÁNKA NA MEZINÁRODNÍ VELETRH SIGEP 2023

Přijďte nás navštívit do italského Rimini na mezinárodní veletrh Sigep. Máme pro vás volné vstupenky!

Nástřiková pistole Spraychoc Micro

Nástřiková pistole Spraychoc Micro
    Dostupnost: Na dotaz

    Cena na dotaz

    Nástřiková pistole Spraychoc Micro

    Popis

    SPRAYCHOC  je zařízení na nástřik čokolády, čokoládových polev, kakaového másla nebo tukových polev. Díky možnosti nastavení tlaku vzduchu, množství nástřikové hmoty a úhlu máte možnost vytvářet speciální dekorace a efekty: samet, sníh, pomerančová kůra, tečky, linky atd.

    SPRAYCHOC je ideálním řešením pro nástřik čokoládové polevy na dorty, tabulky, pralinky.
    Za pár minut umožní vytvoření atraktivního a perfektního vzhledu produktu. Stroj se skládá z pistole a vyhřívací části, do které se pistole odkládá během práce. Kompresor je na dotaz.

    Parametry produktu:
    Napětí: 230 V
    Příkon: 0,95 kW
    Váha: 12 kg
    Rozměry: 34x18x39 cm
    Požadovaný tlak: 0,5 – 3,5 barů
    Kapacita pistole: 1 l

    Dotaz na produkt

    Děkujeme za váš zájem. Ať už máte zájem o podrobnější informace nebo chcete znát jen cenu produktu, neváhejte nám napsat. Vyplňte a odešlete formulář níže a my se vám v co nejkratším termínu ozveme.

    Your name *
    Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.

    Perfektní produkty z čokolády

    S výrobou neodolatelných pralinek vám pomůžou tempírky, které je možné dovybavit dalším příslušenstvím – potahovacími pásy, chladícími tunely. Pro větší cukrářský provoz doporučujeme tuto kombinaci strojů SELMI: profesionální průtokovou tempírku Legend, trysku na plnění forem Injection a dávkovač náplní Filler.

    K výrobě krájených náplní doporučujeme cukrářskou dvojitou řezačku (tzv. kytaru) z pevného hliníku a drátů z nerezové oceli. Pro výrobu většího množství náplní se výborně hodí multifunkční cukrářský stroj Chef. Pro potahování čokoládou je ideální temperovač čokolády Legend a polevový pás R200 Legend.

    TIP: Na míru Vám můžeme navrhnout automatické výrobní linky na tabulky, pralinky a jiné pochutiny.

    „Beans to Bar“ – od kakaového bobu po finální čokoládu

    Pokud chcete garantovat nejvyšší kvalitu a výjimečnou chuť čokolády, řešením je výroba vlastní čokolády. Koncept „Beans to bar řeší celý proces výroby od kakaových bobů po finální čokoládu.

    Kakaové boby jednoduše upražíte v univerzální pražírně ROASTER, rozdrtíte a zbavíte slupek ve stroji WINNOWER  a pomocí zařízení GRINDER rozmělníte na hrubou pastu. Poté se čokoláda míchá a tvoří se jemná pasta v zařízení MICRON. Nakonec směs přefiltrujete přes velmi jemné síto pomocí stroje VIBRO a následně čokoládu zpracujete v temperovacím stroji dle vlastní fantazie. Celá výroba může být i poloautomatická – přesun mezi stroji může být prováděn potrubním systémem pomocí podtlaku. Technologie výroby čokolády z kakaových bobů je nejen velmi rychlá, ale také nemění výživové hodnoty a organoleptické vlastnosti bobů.

     

    Copyright CESK 2023  |  Mapa webu