Výdejník čokolády CHOCOHOT TWO

Výdejník čokolády CHOCOHOT TWO

Galerie

     

    Cena na dotaz

    Technická data

    • Výška83 cm
    • Šířka74 cm
    • Hloubka46 cm
    • Napětí230 V
    • Příkon1,9 kW
    • Hmotnost65 kg
    • Kapacita2x 55 kg

    Popis

    ChocoHot Two je dávkovač čokolády vynalezený speciálně jako doplněk pro čokoládovny, cukrány, zmrzlinárny a pekárny. 

    Lze jej použít například k polévání zmrzlinových kornoutů a van, zákusků či pekařských výrobků, k plnění pohárů horkými čokoládovými nápoji, k výrobě dekorací atd. Zásobníky můžete naplnit jinou čokoládou pro lepší efekt a lepší využití zařízení.

    Dávkovač lze dovybavit různými nástavci, z nichž každá má charakteristický efekt. Nástavec lze vyměnit během několika sekund a zajistit zákazníkům rozmanitý a zajímavý zážitek.

    ChocoHot Two je z nerezové oceli s pedálem pro ovládání toku čokolády, odnímatelným šnekovým dopravníkem pro snadné čištění. Vyměnitelné nástavce s různými efekty toku čokolády lze zakoupit zvlášť.

    Dotaz na produkt

    Děkujeme za váš zájem. Ať už máte zájem o podrobnější informace nebo chcete znát jen cenu produktu, neváhejte nám napsat. Vyplňte a odešlete formulář níže a my se vám v co nejkratším termínu ozveme.

    Your name *
    Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.

    Perfektní produkty z čokolády

    S výrobou neodolatelných pralinek vám pomůžou tempírky, které je možné dovybavit dalším příslušenstvím – potahovacími pásy, chladícími tunely. Pro větší cukrářský provoz doporučujeme tuto kombinaci strojů SELMI: profesionální průtokovou tempírku Legend, trysku na plnění forem Injection a dávkovač náplní Filler.

    K výrobě krájených náplní doporučujeme cukrářskou dvojitou řezačku (tzv. kytaru) z pevného hliníku a drátů z nerezové oceli. Pro výrobu většího množství náplní se výborně hodí multifunkční cukrářský stroj Chef. Pro potahování čokoládou je ideální temperovač čokolády Legend a polevový pás R200 Legend.

    TIP: Na míru Vám můžeme navrhnout automatické výrobní linky na tabulky, pralinky a jiné pochutiny.

    „Beans to Bar“ – od kakaového bobu po finální čokoládu

    Pokud chcete garantovat nejvyšší kvalitu a výjimečnou chuť čokolády, řešením je výroba vlastní čokolády. Koncept „Beans to bar řeší celý proces výroby od kakaových bobů po finální čokoládu.

    Kakaové boby jednoduše upražíte v univerzální pražírně ROASTER, rozdrtíte a zbavíte slupek ve stroji WINNOWER  a pomocí zařízení GRINDER rozmělníte na hrubou pastu. Poté se čokoláda míchá a tvoří se jemná pasta v zařízení MICRON. Nakonec směs přefiltrujete přes velmi jemné síto pomocí stroje VIBRO a následně čokoládu zpracujete v temperovacím stroji dle vlastní fantazie. Celá výroba může být i poloautomatická – přesun mezi stroji může být prováděn potrubním systémem pomocí podtlaku. Technologie výroby čokolády z kakaových bobů je nejen velmi rychlá, ale také nemění výživové hodnoty a organoleptické vlastnosti bobů.

     

    Copyright CESK 2023  |  Mapa webu