Aktualita

Přijďte

Přijďte si prohlédnout novinky na zmrzlinovou sezónu 2024

Jako každý rok jsme si pro vás připravili několik prezentací novinek po ČR i SK.

Šokový zchlazovač a zmrazovač JOF 23 GEL

  • Top produkt
 

Malý šokový zchlazovač a zmrazovač JOF 23 GEL ve stolním provedení

Technická data

  • Kapacita nádob5 kg
  • Venkovní rozměry60x60x40 cm
  • Vnitřní rozměry34x36x27 cm
  • Napájení230 V
  • Váha48 kg

Popis

Velmi malý šokový zchlazovač, který pracuje se teplotami z např.: +90°C a velmi rychle zchlazuje produkt na -18°C (cca 5kg /h) tento proces je velmi rychlí a tak zabraňuje vzniku bakterií a přitom vytváří pouze malé krystaly ledu. (např.: maso takto udrží šťavnatost).

 

 

 

Pro respektování hygienických - zdravotních norem
Pro ztvrdnutí zmrzliny a její lepší vzhled a tvarovatelnost
Pro zmražení čerstvého ovoce a pro lepší formu zmrzliny ve vitríně bez obavy, že se rozteče a splaskne
Pro uchování cukrovinek, koláčů nebo zmrzlinových ozdob
Pro rychlé zchlazení prázdných nádob
Pro úsporu času a elektrické energie
Zcela nerezové provedení dle norem AISI 304 18/10
Rošty z nerez ocele
Jednoduchá údržba a čištění
Elektronická kontrola:
Šokové chlazení s vizuálním a zvukovým alarmem u konce cyklu
Výběr cyklů dle času nebo programu
10 programů dle druhu produktu nebo váhy
Automatický konzervační cyklus
Speciální program GEL - pro zmrzlinu

 

Teplota až -40°C.

Venkovní rozměry 60 x 60 x 40 cm
Vnitřní rozměry 34x36x27 
Napájení 230 V
Váha 48 kg

Dotaz na produkt

Děkujeme za váš zájem. Ať už máte zájem o podrobnější informace nebo chcete znát jen cenu produktu, neváhejte nám napsat. Vyplňte a odešlete formulář níže a my se vám v co nejkratším termínu ozveme.

Your name *
Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.

Díky šokovému zmrazení nedochází k tvorbě krystalů ledu (jako při pomalém mražení), které rozbijí strukturu produktu. Při šokovém zchlazení/zmražení se nemění organoleptické vlastnosti potravin (vzhled, vůně, struktura, chuť), nedochází ke ztrátě objemu ani zhoršení kvality. Po rozmražení jsou potraviny jako čerstvé. Díky tomu je možné zmrazit prakticky cokoli.

Využití šokeru ve výrobě

Díky šokeru můžete vyrobit větší dávku těsta, krému nebo hotových výrobků, šokově je zamrazit a postupně regenerovat jen potřebné množství. Budete tak mít každý den k dispozici naprosto čerstvé suroviny či výrobky v potřebném množství. 

Multifunkční šokery (s kapacitou 4x GN 1/1 nebo 12x GN 1/1mají funkci nastavení teploty, rychlosti ventilátoru nebo krokování. Umí nízkoteplotní pečení a vaření, kynutí, regeneraci a je možné je použít i pro práci s čokoládou. Možnosti využití jsou tedy velmi široké.

Večer můžete do multifunkčního šokeru vložit zmražené těsto, přes noc nastavíte regeneraci, k ránu kynutí a po příchodu do práce máte připravené těsto k pečení. Dopoledne můžete nízkoteplotně vařit nebo péct - část výrobků ihned prodáte a část můžete šokově zmrazit na později. Lepším plánováním výroby tak odpadne velká část neefektivní práce.

Copyright CESK 2024  |  Mapa webu