Šokový zchlazovač a zmrazovač JOF 923

Kód produktu: 2400015

Šokový zchlazovač a zmrazovač JOF 923
    Dostupnost: Skladem

    Cena na dotaz

    Nejmenší stolní šokový zchlazovač a zmrazovač

    Technická data

    • Kapacita nádob kg
    • Venkovní rozměry cm
    • Vnitřní rozměry cm
    • Napájení V
    • Váha kg

    Popis

    Nejmenší šokový zchlazovač a zmrazovač JOF 923

    Šokové mrazení

    • Pro respektování hygienických - zdravotních norem
    • Pro ztvrdnutí zmrzliny a její lepší vzhled a tvarovatelnost
    • Pro zmražení čerstvého ovoce a pro lepší formu zmrzliny ve vitríně bez obavy, že se rozteče a splaskne
    • Pro uchování cukrovinek, koláčů nebo zmrzlinových ozdob
    • Pro rychlé zchlazení prázdných nádob
    • Pro úsporu času a elektrické energie

    Parametry

    • Nejmenší model
    • Kapacita 3x GN 2/3
    • Venkovní rozměry 60 x 60,5 x 40 cm
    • Vnitřní rozměry 34 x 36,2 x 27 cm
    • Napájení 230 V
    • Váha 42 kg
    • Příkon 0,7 kW

    Dotaz na produkt

    Děkujeme za váš zájem. Ať už máte zájem o podrobnější informace nebo chcete znát jen cenu produktu, neváhejte nám napsat. Vyplňte a odešlete formulář níže a my se vám v co nejkratším termínu ozveme.

    Your name *
    Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.

    Díky šokovému zmrazení nedochází k tvorbě krystalů ledu (jako při pomalém mražení), které rozbijí strukturu produktu. Při šokovém zchlazení/zmražení se nemění organoleptické vlastnosti potravin (vzhled, vůně, struktura, chuť), nedochází ke ztrátě objemu ani zhoršení kvality. Po rozmražení jsou potraviny jako čerstvé. Díky tomu je možné zmrazit prakticky cokoli.

    Využití šokeru ve výrobě

    Díky šokeru můžete vyrobit větší dávku těsta, krému nebo hotových výrobků, šokově je zamrazit a postupně regenerovat jen potřebné množství. Budete tak mít každý den k dispozici naprosto čerstvé suroviny či výrobky v potřebném množství. 

    Multifunkční šokery (s kapacitou 4x GN 1/1 nebo 12x GN 1/1mají funkci nastavení teploty, rychlosti ventilátoru nebo krokování. Umí nízkoteplotní pečení a vaření, kynutí, regeneraci a je možné je použít i pro práci s čokoládou. Možnosti využití jsou tedy velmi široké.

    Večer můžete do multifunkčního šokeru vložit zmražené těsto, přes noc nastavíte regeneraci, k ránu kynutí a po příchodu do práce máte připravené těsto k pečení. Dopoledne můžete nízkoteplotně vařit nebo péct - část výrobků ihned prodáte a část můžete šokově zmrazit na později. Lepším plánováním výroby tak odpadne velká část neefektivní práce.

    Copyright CESK 2024  |  Mapa webu