Aktualita

Zveme

Zveme vás na prezentaci HO.RE.CA v Brně

Vážení zákazníci, srdečně Vás zveme na prezentaci, kterou pořádáme v Brně ve dnech 30. 11. - 1. 12. 2022 ve spolupráci se společností ALMECO. Budete mít možnost ochutnat novinky ze světa ...

Kamenný mlýn MULLY TOP

Kód produktu: 3210099

Kamenný mlýn MULLY TOP
    Dostupnost: Na dotaz

    Cena na dotaz

    Výroba past z ořechů, kakaových bobů a ovoce.

    Technická data

    • Kapacita7 kg
    • Napětí230 V
    • Příkon0,55 kW
    • Hmotnost57 kg
    • Rozměry42x53x65 cm

    Popis

    MULLY TOP je kamenný mlýn určený ke zpracování kakaových bobů nebo ovoce. Zařízení lze také využít na výrobu past z ořechů jako jsou mandle, pistácie, lískové ořechy a další. Během výroby pasty lze přidat cukr, kakaové máslo či jinou surovinu k získání požadovaného produktu. 

    Konstrukce se skládá z nerezové oceli, kamenné základny a mlecích kamenů. Regulace rychlosti.

     

    Dotaz na produkt

    Děkujeme za váš zájem. Ať už máte zájem o podrobnější informace nebo chcete znát jen cenu produktu, neváhejte nám napsat. Vyplňte a odešlete formulář níže a my se vám v co nejkratším termínu ozveme.

    Your name *
    Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.

    Perfektní produkty z čokolády

    S výrobou neodolatelných pralinek vám pomůžou tempírky, které je možné dovybavit dalším příslušenstvím – potahovacími pásy, chladícími tunely. Pro větší cukrářský provoz doporučujeme tuto kombinaci strojů SELMI: profesionální průtokovou tempírku Legend, trysku na plnění forem Injection a dávkovač náplní Filler.

    K výrobě krájených náplní doporučujeme cukrářskou dvojitou řezačku (tzv. kytaru) z pevného hliníku a drátů z nerezové oceli. Pro výrobu většího množství náplní se výborně hodí multifunkční cukrářský stroj Chef. Pro potahování čokoládou je ideální temperovač čokolády Legend a polevový pás R200 Legend.

    TIP: Na míru Vám můžeme navrhnout automatické výrobní linky na tabulky, pralinky a jiné pochutiny.

    „Beans to Bar“ – od kakaového bobu po finální čokoládu

    Pokud chcete garantovat nejvyšší kvalitu a výjimečnou chuť čokolády, řešením je výroba vlastní čokolády. Koncept „Beans to bar řeší celý proces výroby od kakaových bobů po finální čokoládu.

    Kakaové boby jednoduše upražíte v univerzální pražírně ROASTER, rozdrtíte a zbavíte slupek ve stroji WINNOWER  a pomocí zařízení GRINDER rozmělníte na hrubou pastu. Poté se čokoláda míchá a tvoří se jemná pasta v zařízení MICRON. Nakonec směs přefiltrujete přes velmi jemné síto pomocí stroje VIBRO a následně čokoládu zpracujete v temperovacím stroji dle vlastní fantazie. Celá výroba může být i poloautomatická – přesun mezi stroji může být prováděn potrubním systémem pomocí podtlaku. Technologie výroby čokolády z kakaových bobů je nejen velmi rychlá, ale také nemění výživové hodnoty a organoleptické vlastnosti bobů.

     

    Copyright CESK 2022  |  Mapa webu