Výrobníky šlehačky KREAM 9/6

     

    Výrobník šlehačky KREAM 9/6 firmy FRIGOMAT je největším ze série profesionálních výrobníků šlehačky. Model je vybaven zásobníkem na 9/6 l smetany. Umožňuje také odběr přímo z balení Tetrapak vloženého dovnitř zásobníku. Chladící okruh zajišťuje důkladné chlazení nejen zásobníku směsi...

    Technická data

    • Hodinová produkce100 kg
    • Kapacita nádrže9 kg
    • Výška/Šířka/Hloubka52x30x43+16 cm
    • Napájení230 V
    • Příkon0,5 kW
    • Chlazenívzduch 
    • Váha37 kg

    Popis

    Výrobník šlehačky KREAM 9/6 firmy FRIGOMAT je největším ze série profesionálních výrobníků šlehačky. Model je vybaven zásobníkem na 9/6 l smetany. Umožňuje také odběr přímo z balení Tetrapak vloženého dovnitř zásobníku. Lze připojit dávkovací pedál. Nášleh až 300%. Tento výrobník šlehačky se vyplatí už od 2 litrů šlehačky denně.

    Chladící okruh zajišťuje důkladné chlazení nejen zásobníku směsi, ale také výdejního kohoutu. Výdejní kohout je vnitřně chlazený kvůli dodržení absolutní hygieny. Vysoce výkonná pumpa z ušlechtilé oceli a vestavěným labyrintem pro dosažení maximálního nášlehu směsi dělá z toho stroje vděčného pomocníka při přípravě jakéhokoli dortu, kávy, či poháru.

    Jednoduchá regulace nášlehu dle charakteristiky šlehačky, možnost výroby i šlehaných desertů mousse. Možnost použití šlehačky živočišné i rostlinné, slazené i ochucené, zvládně výrobu ze šlehačky až do 49% tuku.

    Dotaz na produkt

    Děkujeme za váš zájem. Ať už máte zájem o podrobnější informace nebo chcete znát jen cenu produktu, neváhejte nám napsat. Vyplňte a odešlete formulář níže a my se vám v co nejkratším termínu ozveme.

    Your name *
    Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.

    Při zpracování půl litru smetany denně je návratnost výrobníku šlehačky zpravidla jeden rok (oproti použití bombiček).

    • Nášleh až 300 %
    • Kompresor chladí celý vnitřní prostor
    • Vhodné na rostlinnou i živočišnou smetanu, ne/slazenou, kakaovou, aj.

    Řada provozů stále používá bombičky, které jsou drahé, neefektivní, ovlivňují chuť smetany a pěna rychle padá, nedrží svůj tvar a rychle se mění v tekutou hmotu. Šlehání za pomoci robotu trvá déle a zpravidla se obsluha nedobere k uspokojivému výsledku - smetana může být nedošlehaná (nedrží tvar) nebo přešlehaná (máslo).

     

    Copyright CESK 2024  |  Mapa webu