Dávkovač forem SELMI MOULDING LINE 275

Dávkovač forem SELMI MOULDING LINE 275
    Dostupnost: Na dotaz

    Cena na dotaz

    Produkce: 480 forem/h

    Popis

    Moulding Line 275 funguje výhradně v kombinaci se strojem Selmi Top Ex.

     

    Minimální produkce je cca 8 pralinkových skořápek nebo naplněných forem za minutu. V průběhu výroby linka naplní formy přes difuzér, následují vibrace a poté vyhřívané škrabky, které očistí formy od čokoládového přebytku (zatažení formy). Jakmile jsou formy připraveny, jsou natlačeny přímo do chladícího tunelu, pokud je připojen. Jestli vyžadujete výrobu skořápek místo vyrábění jednoduchých plněných forem, linka automaticky otočí formy a s vibracemi a odškrabáváním přebytku, je vrátí zpátky do původní polohy. Všechen čokoládový přebytek je poté dopraven přímo do zásobníku Top Ex. Duté skořápky pralinek lze následně plnit a poté zatáhnout čokoládou. 

     

    Technické parametry: 

    Produkce: 480 forem/h
    Hmotnost: 1000 kg
    Příkon: 4,5 kW / 380 V – třífázový, 5 pólů
    Rozměry (š x h x v): 2160 x 1060 x 1455 mm

    Dotaz na produkt

    Děkujeme za váš zájem. Ať už máte zájem o podrobnější informace nebo chcete znát jen cenu produktu, neváhejte nám napsat. Vyplňte a odešlete formulář níže a my se vám v co nejkratším termínu ozveme.

    Your name *
    Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.

    Perfektní produkty z čokolády

    S výrobou neodolatelných pralinek vám pomůžou tempírky, které je možné dovybavit dalším příslušenstvím – potahovacími pásy, chladícími tunely. Pro větší cukrářský provoz doporučujeme tuto kombinaci strojů SELMI: profesionální průtokovou tempírku Legend, trysku na plnění forem Injection a dávkovač náplní Filler.

    K výrobě krájených náplní doporučujeme cukrářskou dvojitou řezačku (tzv. kytaru) z pevného hliníku a drátů z nerezové oceli. Pro výrobu většího množství náplní se výborně hodí multifunkční cukrářský stroj Chef. Pro potahování čokoládou je ideální temperovač čokolády Legend a polevový pás R200 Legend.

    TIP: Na míru Vám můžeme navrhnout automatické výrobní linky na tabulky, pralinky a jiné pochutiny.

    „Beans to Bar“ – od kakaového bobu po finální čokoládu

    Pokud chcete garantovat nejvyšší kvalitu a výjimečnou chuť čokolády, řešením je výroba vlastní čokolády. Koncept „Beans to bar řeší celý proces výroby od kakaových bobů po finální čokoládu.

    Kakaové boby jednoduše upražíte v univerzální pražírně ROASTER, rozdrtíte a zbavíte slupek ve stroji WINNOWER  a pomocí zařízení GRINDER rozmělníte na hrubou pastu. Poté se čokoláda míchá a tvoří se jemná pasta v zařízení MICRON. Nakonec směs přefiltrujete přes velmi jemné síto pomocí stroje VIBRO a následně čokoládu zpracujete v temperovacím stroji dle vlastní fantazie. Celá výroba může být i poloautomatická – přesun mezi stroji může být prováděn potrubním systémem pomocí podtlaku. Technologie výroby čokolády z kakaových bobů je nejen velmi rychlá, ale také nemění výživové hodnoty a organoleptické vlastnosti bobů.

     

    Copyright CESK 2023  |  Mapa webu