Temperovač čokolády SELMI COLOR EX

    Kompaktní, profesionální temperovací stroj na čokoládu.

    VíceMéně »
    Dostupnost: Do 3 dnů

    Cena na dotaz

    Temperovač čokolády SELMI COLOR EX
    • Popis

    • Technická data

    • Fotogalerie a video

    • Ke stažení

    • Popis

      Profesionální temperovací stroj na čokoládu. Rychlé tání a temperování čokolády. Kompaktní rozměry. Velmi rychlé a jednoduché čištění stoje díky vnitřní vyjímatelné šroubovici, do 5 minut. Vibrační deska vytápěná nízkým napětím. Stroj se snadno čistí. Neustálá cirkulace umožňuje dokonalé rozptýlení a smíchání všech částí čokolády a dosažení nejlepšího možného produktu. Je také vybaven objemovým dávkovačem a pedálem pro řízení toku čokolády. Uzavíratelný cirkulační systém, chladící systém s protiproudem pro jednoduchou výměnu čokolády.

      Temperovací stroje SELMI mají unikátní patentovaný systém kontinuální retemperace čokolády, který udržuje čokoládu neustále připravenou k použití bez nutnosti retemperace.

      video produktu zde

       

      Technická data
      Objem nádrže: 12 kg
      Hodinovou produkce: 55 kg
      Příkon: 1 kW / 380 V - 230 V na objednávku
      Chladicí systém: 1100 frigorie / h
      Rozměry vxšxh 1460x360x730 mm

       

      Charakteristika:

      Kompaktní velikost.
      Ideální pro pekaře, cukrárny a restaurace.
      Vibrační stůl, dávkování, pedál.
      Temperace 12 kg čokolády za 7 minut.
      Nová koncepce stroje vedla ke snížení spotřeby energie.

    • Technická data

      Objem zásobníku

      12 kg

      Rozměry vxšxh

      1460x360x730 mm

      Napájení

      380/230 V

      Produkce / hodinu v kg

      55 kg

    • Fotogalerie a video

    • Ke stažení

    Dotaz na produkt

    Děkujeme za váš zájem. Ať už máte zájem o podrobnější informace nebo chcete znát jen cenu produktu, neváhejte nám napsat. Vyplňte a odešlete formulář níže a my se vám v co nejkratším termínu ozveme.

    Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.

    Temperace čokolády je velmi náročná na přesné dodržení postupu i na udržení stabilní teploty v provozovně. Už při nedodržení postupu o 0,5 °C můžou vznikat vady jako je tukový výkvět, separace cukru, čokoláda je matná nebo nemá lom. Ruční zpracování je tedy náchylné k chybám, což ovlivňuje kvalitu čokolády, můžete temperovat jen omezené množství čokolády a čokoládu je třeba retemperovat, aby měla požadovanou teplotu.

    Temperovací stroje naopak zajistí přesné zpracování čokolády podle temperační křivky. Stroje SELMI mají navíc unikátní systém kontinuální retemperace, který udržuje čokoládu neustále kvalitní a připravenou k použití bez nutnosti retemperace. Proto jsou temperovací stroje SELMI považovány za nejlepší na trhu.

    Pro cukrářské provozy doporučujeme profesionální průtokovou tempírku SELMI Legend. V naší nabídce najdete malé temperovače s kapacitou 12 kg, ale i stroj s objemem 100 kg

    Výhodou je, pokud je součástí temperovacího stroje i vibrační stůl a u větších produktů i stírací nůž. K větším temperovacím strojům lze připojit i další příslušenství jako je dávkovač forem nebo potahovací pásy.

    Pokud kromě čokolády zpracováváte i polevy nebo náplně, zajímavou možností je investice do cukrářského stroje, který umí pracovat i s čokoládou. Takovým strojem je cukrářský stroj Chef nebo kombinovaný cukrářský a zmrzlinový stroj Twin Chef.

    Copyright CESK 2019  |  Mapa webu