Aktualita

Omezení

Omezení prodeje v době nouzového stavu

Vážení   zákazníci,  naše prodejna v Brně je aktuálně otevřena s omezením dle standardní provozní doby. 

Temperovač čokolády SELMI CENTO

    Dostupnost: Na dotaz

    Cena na dotaz

    Profesionální temperovací stroj na čokoládu.

    Technická data

    • Rozměry1600x770x1100 mm
    • Příkon4,5 kW
    • Kapacita100 kg
    • Produkce / hodinu v kg300 kg
    • Napětí400 V

    Popis

    Tento profesionální temperovací stroj na čokoládu SELMI CENTO je určen pro nejnáročnější zákazníky. Univerzální stroj s nízkými provozními náklady. Vibrační deska vytápěná nízkým napětím. Velmi rychlé a jednoduché čištění stoje. Neustálá cirkulace umožňuje dokonalé rozptýlení a smíchání všech částí čokolády a dosažení nejlepšího možného produktu. Je také vybaven objemovým dávkovačem a pedálem pro řízení toku čokolády. Uzavíratelný cirkulační systém, chladící systém s protiproudem pro jednoduchou výměnu čokolády. 

    Temperovací stroje SELMI mají unikátní patentovaný systém kontinuální temperace čokolády, který udržuje čokoládu neustále připravenou k použití bez nutnosti retemperace.

    Tento model je možno vybavit veškerým dostupnými příslušenstvím:

    • Potahovací pás
    • Plnící přípravek forem pralinek
    • Pás a míchač pro výrobu čokoládových lanýžů
    • Chladící tunely

    Technická data:

    • Objem nádrže: 100 kg
    • Hodinovou produkce: 300 kg
    • Příkon: 4,5 kW / 380 V
    • Chladicí systém: 4800 frigorie / h
    • Rozměry vxšxh: 1600x770x1100 mm

    Charakteristika:

    • Kompaktní velikost s možností rozšíření o veškeré příslušenství.
    • Ideální pro velké provozy, profi čokoládovny.
    • Vibrační stůl, dávkování, pedál.
    • Šířka produkce v tunelu až 600 mm.
    • Temperace 100 kg čokolády za 15 minut.
    • Nová koncepce stroje vedla ke snížení spotřeby energie

    Dotaz na produkt

    Děkujeme za váš zájem. Ať už máte zájem o podrobnější informace nebo chcete znát jen cenu produktu, neváhejte nám napsat. Vyplňte a odešlete formulář níže a my se vám v co nejkratším termínu ozveme.

    Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.

    Temperace čokolády je velmi náročná na přesné dodržení postupu i na udržení stabilní teploty v provozovně. Už při nedodržení postupu o 0,5 °C můžou vznikat vady jako je tukový výkvět, separace cukru, čokoláda je matná nebo nemá lom. Ruční zpracování je tedy náchylné k chybám, což ovlivňuje kvalitu čokolády, můžete temperovat jen omezené množství čokolády a čokoládu je třeba retemperovat, aby měla požadovanou teplotu.

    Nepřekonatelná technologie tempírek SELMI

    Temperovací stroje naopak zajistí přesné zpracování čokolády podle temperační křivky. Stroje SELMI mají navíc unikátní systém kontinuální temperace, který udržuje čokoládu neustále kvalitní a připravenou k použití bez nutnosti retemperace. Proto jsou temperovací stroje SELMI považovány za nejlepší na trhu.

    Pro cukrářské provozy doporučujeme profesionální průtokovou tempírku SELMI Legend. V naší nabídce najdete malé temperovače s kapacitou 12 kg, ale i stroj s objemem 100 kg

    Výhodou je, pokud je součástí temperovacího stroje i vibrační stůl a u větších produktů i stírací nůž. K větším temperovacím strojům lze připojit i další příslušenství jako je dávkovač forem nebo potahovací pásy.

    Výroba čokolády jako doplněk? Zvolte multifunkční cukrářský stroj

    Pokud kromě čokolády zpracováváte i polevy nebo náplně, zajímavou možností je investice do cukrářského stroje, který umí pracovat i s čokoládou. Takovým strojem je cukrářský stroj Chef nebo kombinovaný cukrářský a zmrzlinový stroj Twin Chef.

    Výroba čokolády přímo z kakaových bobů

    Poskládejte si vlastní výrobní linku na výrobu čokolády přímo z kakaových bobů. Výrobu čokolády tak budeme mít zcela pod kontrolou, budete mít jistotu 100% kvalitní čokoládové tabulky nebo pralinky.

    Kakaové boby upražíte, zbavíte slupek a nadrtíte na hrubou pastu. Poté se čokoláda míchá a vytvoří se jemná pasta. Nakonec směs přefiltrujete přes velmi jemné síto a následně zpracujete v temperovacím stroji dle vlastní fantazie.

    Čokoládovny od A do Z

    Zvažujete rekonstrukci nebo založení vlastní čokoládovny? Pomůžeme vám s návrhem, kalkulací, podnikatelským plánem, zajistíme dodávku zařízení a vybavením provozovny. Proškolíme vás, poskytneme záruční a pozáruční servis. Uděláme zkrátka vše, aby se z vás stal úspěšný čokolatiér.

    Copyright CESK 2020  |  Mapa webu