SELMI GRINDER - drcení kakaových bobů

SELMI GRINDER - drcení kakaových bobů
    Dostupnost: Na dotaz

    Cena na dotaz

    Stroj na drcení kakaových bobů SELMI GRINDER

    Technická data

    • Rozměry1400x550x800 mm
    • Produkce / hodinu v kg50-60 kg
    • Příkon4 kW
    • Napětí400 V

    Popis

    Stroj SELMI GRINDER má za úkol rozdrtit kakaové boby na částice velké 200-250 mikronů. Produkt se vkládá do zásobníku a je drcen nerezovými kolíky, aby byla dosažena požadovaná konzistence „předzpracované pasty“. Všestrannost a snadné použití umožňují použití také při úpravě sušeného ovoce. Poskytuje skvělou náhradu za vertikální kráječ. Vhodný do středních až velkých provozů, čokoládoven a cukráren.

     

    Specifikace:


    - 400V, třífázový, 50 Hz
    - příkon: 4 kW
    - zásobník na 15 kg kakaových bobů
    - z nerez oceli

    Dotaz na produkt

    Děkujeme za váš zájem. Ať už máte zájem o podrobnější informace nebo chcete znát jen cenu produktu, neváhejte nám napsat. Vyplňte a odešlete formulář níže a my se vám v co nejkratším termínu ozveme.

    Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.

    Perfektní produkty z čokolády

    S výrobou neodolatelných pralinek vám pomůžou tempírky, které je možné dovybavit dalším příslušenstvím – potahovacími pásy, chladícími tunely. Pro větší cukrářský provoz doporučujeme tuto kombinaci strojů SELMI: profesionální průtokovou tempírku Legend, trysku na plnění forem Injection a dávkovač náplní Filler.

    K výrobě krájených náplní doporučujeme cukrářskou dvojitou řezačku (tzv. kytaru) z pevného hliníku a drátů z nerezové oceli. Pro výrobu většího množství náplní se výborně hodí multifunkční cukrářský stroj Chef. Pro potahování čokoládou je ideální temperovač čokolády Legend a polevový pás R200 Legend.

    TIP: Na míru Vám můžeme navrhnout automatické výrobní linky na tabulky, pralinky a jiné pochutiny.

    „Beans to Bar“ – od kakaového bobu po finální čokoládu

    Pokud chcete garantovat nejvyšší kvalitu a výjimečnou chuť čokolády, řešením je výroba vlastní čokolády. Koncept „Beans to bar řeší celý proces výroby od kakaových bobů po finální čokoládu.

    Kakaové boby jednoduše upražíte v univerzální pražírně ROASTER, rozdrtíte a zbavíte slupek ve stroji WINNOWER  a pomocí zařízení GRINDER rozmělníte na hrubou pastu. Poté se čokoláda míchá a tvoří se jemná pasta v zařízení MICRON. Nakonec směs přefiltrujete přes velmi jemné síto pomocí stroje VIBRO a následně čokoládu zpracujete v temperovacím stroji dle vlastní fantazie. Celá výroba může být i poloautomatická – přesun mezi stroji může být prováděn potrubním systémem pomocí podtlaku. Technologie výroby čokolády z kakaových bobů je nejen velmi rychlá, ale také nemění výživové hodnoty a organoleptické vlastnosti bobů.

     

    Copyright CESK 2020  |  Mapa webu