Výrobní linky na čokoládu SELMI

Výrobní linky na čokoládu SELMI
    Dostupnost: Na dotaz

    Cena na dotaz

    Automatické výrobní linky

    Popis

    Výrobce SELMI nabízí velké množství zařízení, které se dají různě propojovat, a tím zefektivnit výrobu čokoládových tabulek, pralinek nebo potahovaných bonbónů.

     

    Možnosti automatické výroby:

    Tabulky mohou být klasické, s posypem, plněné a mnoho dalšího...

    -          TUTTUNO - V jednom kroku vyrobí plněnou tabulku nebo pralinku s možností použití kousků ořechů v náplni. V kombinaci s tunelem SPIDER představuje kompaktní řešení výroby plněných pochoutek.

    -          CHOCOFORM - Bonbony s možností potahování v čokoládě nebo pro výrobu lanýžů.

    -          MOULD LOADER 175 - Oboustranně fungující linky pro výrobu tabulek a pro potahování produktů.

    -          MOULDING LINE 275 - Díky systému otáčení forem, umožňuje automatickou výrobu jak tabulkové čokolády, tak skořápek na pralinky nebo plněnou čokoládu.

     

    Výhodou použití strojů Selmi je jednoduchá montáž a demontáž. Například pokud máte temperovací stroj TOP EX, jednoduše vyměníte vibrační stůl za potahovací pás, nebo ho připojíte do výrobní linky a v průběhu několika minut můžete vyrábět zcela jiný produkt.

    Dotaz na produkt

    Děkujeme za váš zájem. Ať už máte zájem o podrobnější informace nebo chcete znát jen cenu produktu, neváhejte nám napsat. Vyplňte a odešlete formulář níže a my se vám v co nejkratším termínu ozveme.

    Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.

    Perfektní produkty z čokolády

    S výrobou neodolatelných pralinek vám pomůžou tempírky, které je možné dovybavit dalším příslušenstvím – potahovacími pásy, chladícími tunely. Pro větší cukrářský provoz doporučujeme tuto kombinaci strojů SELMI: profesionální průtokovou tempírku Legend, trysku na plnění forem Injection a dávkovač náplní Filler.

    K výrobě krájených náplní doporučujeme cukrářskou dvojitou řezačku (tzv. kytaru) z pevného hliníku a drátů z nerezové oceli. Pro výrobu většího množství náplní se výborně hodí multifunkční cukrářský stroj Chef. Pro potahování čokoládou je ideální temperovač čokolády Legend a polevový pás R200 Legend.

    TIP: Na míru Vám můžeme navrhnout automatické výrobní linky na tabulky, pralinky a jiné pochutiny.

    „Beans to Bar“ – od kakaového bobu po finální čokoládu

    Pokud chcete garantovat nejvyšší kvalitu a výjimečnou chuť čokolády, řešením je výroba vlastní čokolády. Koncept „Beans to bar řeší celý proces výroby od kakaových bobů po finální čokoládu.

    Kakaové boby jednoduše upražíte v univerzální pražírně ROASTER, rozdrtíte a zbavíte slupek ve stroji WINNOWER  a pomocí zařízení GRINDER rozmělníte na hrubou pastu. Poté se čokoláda míchá a tvoří se jemná pasta v zařízení MICRON. Nakonec směs přefiltrujete přes velmi jemné síto pomocí stroje VIBRO a následně čokoládu zpracujete v temperovacím stroji dle vlastní fantazie. Celá výroba může být i poloautomatická – přesun mezi stroji může být prováděn potrubním systémem pomocí podtlaku. Technologie výroby čokolády z kakaových bobů je nejen velmi rychlá, ale také nemění výživové hodnoty a organoleptické vlastnosti bobů.

     

    Copyright CESK 2020  |  Mapa webu