Cukrářský stroj a paster CHEF 12 LCD

    Menší kombinovaný stroj CHEF 12 LCD, multifunkční stroj pro víceúčelové využití: výrobník krémů, čokolád, polev, náplní, těst a dalších produktů v klasickém tradičním stylu. Komunikace v českém jazyce, přednastavené recepty.

    VíceMéně »
    Dostupnost: Do 3 dnů

    Cena na dotaz

    Cukrářský stroj a paster CHEF 12 LCD
    • Popis

    • Technická data

    • Fotogalerie a video

    • Ke stažení

    • Dotaz na produkt

    • Popis

      Cukrářský stroj a paster CHEF 12 byl navržen pro uspokojení potřeb kuchařů a cukrářů, kteří chtějí rychle vytvářet svoje vlastní speciality a mít produkty vždy čerstvé. Je velmi flexibilní, můžete v něm připravovat: cukrářské krémy, náplně, pudinky, temperovanou čokoládu, marmelády atd., obsluha může volně tvořit a upravovat různé množství prvotřídních delikates. Jsou univerzální a jsou určeny do gastronomických a cukrářských provozů. Tyto stroje mají všestranné využití: chladí, vaří, emulgují, pasterizují, samozřejmě i konzervují dle moderních hygienických předpisů.

      Dortík 1Dortík 2Dortík 3

      Stroj je vybaven speciálním systémem míchadla pro dokonalé rozmělnění směsi, které umožňuje změnu až 10 rychlostí míchání. Veškeré díly, které jsou ve styku se směsí, jdou snadno demontovat a vyčistit. Pro snadnější čištění je stroj vybaven sprchou, kterou lze napojit na teplou vodu. Jednoduché ovládání pomocí panelu s LCD obrazovkou a komunikací i v českém jazyce pro snadnou obsluhu. Lze také použít pro míchání krémů, jogurtů, čokolády, marmelády a při cukrářské výrobě. Digitálně nastavitelný program umožňuje automatickou či poloautomatickou výrobu požadovaných produktů. Reaguje velmi rychle na všechny povely. Patentovaný dvojitý obal s glykolovou náplní umožňuje vysoké pracovní teploty. Například při výrobě krémů, jsou nastavitelné od 30 - 115°C a dají se programovat v režimu od 1 minuty do 12 hodin a 59 minut. V chladícím systému je použitý ekologický plyn.

       

      Ve stroji je naprogramováno mnoho cukrářských programů jako např. výroba zmrzlinové směsi, pasterizace, čokoláda, temperování mléčné, bílé a hořké čokolády, temperovaná Gianduia, cukrářský krém Ganache, cukerný sirup, vaření krémů, vaření ovocných krémů, příprava ovocného želé, pasterizace jogurtu, želatiny, žloutkového krému, máslových krémů, krém San Giuseppe a Zabaione, čokoládový krém, vanilková omáčka, citronový krém, ovocné Poché, ovocný džem, bavorský krém apod.

       

      Díky nové technologii stroj veškeré výrobní cykly zaznamenává a lze je vyhodnocovat, tisknout a evidovat. Je také vybaven systémem alarmů upozorňující na možné závady (např. při výpadku el. proudu a opětovnému zapnutí stroj sám vyhodnotí, zda došlo k výraznějšímu poklesu teploty a je potřeba směs opět pasterizovat nebo zda k výraznému poklesu nedošlo a lze v průběhu pasterizace pokračovat aniž by byly ohroženy hygienické předpisy při pasterizaci).


      Speciální program určený pro servisní techniky umožňuje okamžité vyhodnocení případné závady a tím i její rychlé odstranění.

       

    • Technická data

      Produkce za cyklus

      12 kg

      Minimální náplň na cyklus

      3 kg

      Maximální náplň na cyklus

      12 kg

      Výška/Šířka/Hloubka

      108x40x93 cm

      Chlazení

      voda / vzduch

      Příkon

      6,3 kW

      Napájení

      400 V

      Váha

      150 kg

    • Fotogalerie a video

      ddd
    • Ke stažení

    • Dotaz na produkt

      Nevíte si rady? Chcete se zeptat na specifikaci produktu? Chcete znát cenu tohoto produktu? Napište nám.

      Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.

    Copyright CESK 2018  |  Mapa webu