Cukrářský stroj a paster CHEF 12 LCD
Menší kombinovaný stroj CHEF 12 LCD, multifunkční stroj pro víceúčelové využití: výrobník krémů, čokolád, polev, náplní, těst a dalších produktů v klasickém tradičním stylu. Komunikace v českém jazyce, přednastavené recepty.
VíceMéně »Cena na dotaz
Popis
Technická data
Fotogalerie a video
Ke stažení
Dotaz na produkt
Popis
Cukrářský stroj a paster CHEF 12 byl navržen pro uspokojení potřeb kuchařů a cukrářů, kteří chtějí rychle vytvářet svoje vlastní speciality a mít produkty vždy čerstvé. Je velmi flexibilní, můžete v něm připravovat: cukrářské krémy, náplně, pudinky, temperovanou čokoládu, marmelády atd., obsluha může volně tvořit a upravovat různé množství prvotřídních delikates. Jsou univerzální a jsou určeny do gastronomických a cukrářských provozů. Tyto stroje mají všestranné využití: chladí, vaří, emulgují, pasterizují, samozřejmě i konzervují dle moderních hygienických předpisů.
Stroj je vybaven speciálním systémem míchadla pro dokonalé rozmělnění směsi, které umožňuje změnu až 10 rychlostí míchání. Veškeré díly, které jsou ve styku se směsí, jdou snadno demontovat a vyčistit. Pro snadnější čištění je stroj vybaven sprchou, kterou lze napojit na teplou vodu. Jednoduché ovládání pomocí panelu s LCD obrazovkou a komunikací i v českém jazyce pro snadnou obsluhu. Lze také použít pro míchání krémů, jogurtů, čokolády, marmelády a při cukrářské výrobě. Digitálně nastavitelný program umožňuje automatickou či poloautomatickou výrobu požadovaných produktů. Reaguje velmi rychle na všechny povely. Patentovaný dvojitý obal s glykolovou náplní umožňuje vysoké pracovní teploty. Například při výrobě krémů, jsou nastavitelné od 30 - 115°C a dají se programovat v režimu od 1 minuty do 12 hodin a 59 minut. V chladícím systému je použitý ekologický plyn.
Ve stroji je naprogramováno mnoho cukrářských programů jako např. výroba zmrzlinové směsi, pasterizace, čokoláda, temperování mléčné, bílé a hořké čokolády, temperovaná Gianduia, cukrářský krém Ganache, cukerný sirup, vaření krémů, vaření ovocných krémů, příprava ovocného želé, pasterizace jogurtu, želatiny, žloutkového krému, máslových krémů, krém San Giuseppe a Zabaione, čokoládový krém, vanilková omáčka, citronový krém, ovocné Poché, ovocný džem, bavorský krém apod.
Díky nové technologii stroj veškeré výrobní cykly zaznamenává a lze je vyhodnocovat, tisknout a evidovat. Je také vybaven systémem alarmů upozorňující na možné závady (např. při výpadku el. proudu a opětovnému zapnutí stroj sám vyhodnotí, zda došlo k výraznějšímu poklesu teploty a je potřeba směs opět pasterizovat nebo zda k výraznému poklesu nedošlo a lze v průběhu pasterizace pokračovat aniž by byly ohroženy hygienické předpisy při pasterizaci).
Speciální program určený pro servisní techniky umožňuje okamžité vyhodnocení případné závady a tím i její rychlé odstranění.Technická data
Produkce za cyklus
12 kg
Minimální náplň na cyklus
3 kg
Maximální náplň na cyklus
12 kg
Výška/Šířka/Hloubka
108x40x93 cm
Chlazení
voda / vzduch
Příkon
6,3 kW
Napájení
400 V
Váha
150 kg
Fotogalerie a video
Ke stažení
Dotaz na produkt
Nevíte si rady? Chcete se zeptat na specifikaci produktu? Chcete znát cenu tohoto produktu? Napište nám.