Aktualita

Přijďte

Přijďte si prohlédnout novinky na zmrzlinovou sezónu 2024

Jako každý rok jsme si pro vás připravili několik prezentací novinek po ČR i SK.

Cukrářský míchač a multifunkční stroj CHEF LCD 60

    Dostupnost: Na dotaz

    Cena na dotaz

    Míchače a multifunkční stroje CHEF LCD 30 a CHEF LCD 60 jsou pasterizátory zmrzliny, výrobníky krémů, čokolád, polev, náplní, těst a dalších produktů v klasickém tradičním stylu. Oba modely se vyznačují vertikálně uloženým válcem.

    Technická data

    • Produkce za cyklus55 kg
    • Minimální náplň na cyklus30 kg
    • Maximální náplň na cyklus55 kg
    • Výška/Šířka/Hloubka108x63x102 cm
    • Chlazenívoda 
    • Příkon8,5 kW
    • Napájení400 V
    • Váha260 kg

    Popis

    Míchače, výrobníky zmrzliny a vařiče krémů CHEF LCD 30 a CHEF LCD 60 jsou univerzální stroje určené do gastronomických a cukrářských provozů. Tyto stroje mají všestranné využití: chladí, vaří, emulgují, pasterizují, samozřejmě i konzervují dle moderních hygienických předpisů. 

    Dortík 1Dortík 2Dortík 3

    Cukrářský stroj je vybaven speciálním systémem míchadla pro dokonalé rozmělnění směsi, které umožňuje změnu rychlosti emulgace dle typu ingredience. Veškeré díly, které jsou ve styku se směsí, jdou snadno demontovat a vyčistit. Pro snadnější čištění je stroj vybaven sprchou, kterou lze napojit na teplou vodu. Jednoduché ovládání pomocí panelu umístěného v pravém horním rohu umožňuje snadnou obsluhu. Oba modely se dají také použít pro míchání krémů, jogurtů, čokolády, marmelády a při cukrářské výrobě. Digitálně nastavitelný program umožňuje poloautomatickou výrobu požadovaných produktů. Reaguje velmi rychle na všechny povely. Pracovní teploty při výrobě krémů jsou nastavitelné od 30 - 115°C a dají se programovat v režimu od 1 minuty do 12 hodin a 59 minut. V chladícím systému je použitý ekologický plyn.

     

    Ve stroji je naprogramováno mnoho cukrářských programů jako např. výroba zmrzlinové směsi, pasterizace, čokoláda, temperování mléčné, bílé a hořké čokolády, temperovaná Gianduia, cukrářský krém Ganache, cukerný sirup, vaření krémů, vaření ovocných krémů, příprava ovocného želé, pasterizace jogurtu, želatiny, žloutkového krému, máslových krémů, krém San Giuseppe a Zabaione, čokoládový krém, vanilková omáčka, citronový krém, ovocné Poché, ovocný džem, bavorský krém apod.

      

    Díky nové technologii stroj veškeré výrobní cykly zaznamenává a lze je vyhodnocovat, tisknout a evidovat. Stroj je také vybaven systémem alarmů upozorňující na možné závady (např. při výpadku el. proudu a opětovnému zapnutí stroj sám vyhodnotí, zda došlo k výraznějšímu poklesu teploty a je potřeba směs opět pasterizovat nebo zda k výraznému poklesu nedošlo a lze v průběhu pasterizace pokračovat aniž by byly ohroženy hygienické předpisy při pasterizaci).


    Speciální program určený pro servisní techniky umožňuje okamžité vyhodnocení případné závady a tím i její rychlé odstranění.

     

    Dotaz na produkt

    Děkujeme za váš zájem. Ať už máte zájem o podrobnější informace nebo chcete znát jen cenu produktu, neváhejte nám napsat. Vyplňte a odešlete formulář níže a my se vám v co nejkratším termínu ozveme.

    Your name *
    Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.

    Míchače CHEF strojově přesně zpracují každý produkt, který projde jeho výrobou. Oceníte je například při výrobě věnečků, což je dlouhý a náročný proces. Při ručním zpracování je obvykle každý věneček tvarově jiný a má jinou kvalitu. Na stroji CHEF budete mít krém připravený za 40 minut a vždy ve stejné kvalitě.

    Podobným způsobem můžete zdokonalit a zjednodušit výrobu odpalovaného těsta. U tohoto cukrářského majstrštryku je výroba náročná s nejistým výsledkem. Strojově odpalované těsto má vždy stejnou kvalitu.

    Cukrářské stroje CHEF mají všestranné využití - chladí, vaří, emulgují, pasterizují a konzervují vaše cukrářské výrobky. Vyberte si multifunkční stroj se základní produkcí 12 kg/h, 30 kg/h nebo velkokapacitní zařízení na výrobu 55 kg/h.

    Copyright CESK 2024  |  Mapa webu