21. 9. 2018

Cukrářský seminář v Banské Bystrici

Vážení klienti, rádi bychom vás pozvali na Cukrářský seminář "Sladká zima v tónech čokolády", který proběhne 23. - 24. 10. 2018 v Banské Bystrici na Slovensku.

Můžete se těšit na:

  • čokoládu a její použití v dezertech
  • ochutnávku nejúspěšnějších dezertů
  • novinky na podzim a zimu 2018
  • zajímavé a praktické ukázky postupů naživo

Akce probíhá ve spolupráci s firmou Dipos.

Další články

DVOUDENNÍ PROFESIONÁLNÍ KURZ VÝROBY A ZPRACOVÁNÍ ZMRZLINY

17. 5. 2019
Profesionální dvoudenní kurz výroby a zpracování zmrzliny pro začátečníky povede zmrzlinář a cukrář Jakub Derner.

Dvoudenní profesionální kurz výroby a zpracování zmrzliny

2. 4. 2019
Tradiční cukrářské řemeslo, ale i technologické inovace jsou spojeny v kurzu výroby a zpracování zmrzliny pro začátečníky. Kurz povede italský...

Seznam akcí na březen 2019

8. 3. 2019
Srdečně Vás zveme na následující akce, kterých se budeme účastnit v březnu 2019. 

Seznam akcí na únor 2019

12. 2. 2019
Podívejte se, na kterých akcích nás během února můžete navštívit.
Copyright CESK 2019  |  Mapa webu