Pozvánka na veletrhy Sigep v Rimini a Danubius v Bratislavě

9. 1. 2020
Srdečně Vás zveme na mezinárodní veletrh Sigep v italském Rimini a veletrh Danubius Gastro v Bratislavě. 

PF 2020

18. 12. 2019
Vážení přátelé, klienti a partneři,   děkujeme za Vaši důvěru v uplynulém roce a přejeme příjemné prožití vánočních svátků a šťastný...

Přijďte se zeptat na vše ohledně zmrzliny

6. 11. 2019
Srdečně Vás zveme na dny otevřených dveří na téma "Ovoce a zmrzlina 2019", které pořádáme ve spolupráci se společností Almeco Zlín.

Pozvánka na prezentaci výrobků z listového těsta

31. 10. 2019
Srdečně vás zveme na prezentaci výrobků z listového těsta, kterou pořádáme 28. 11. 2019 v Brně ve spolupráci s tukovými závody Kruszwica.

Získejte zdarma vstupenku na veletrh For Gastro & Hotel

25. 9. 2019
Rádi bychom vás pozvali na veletrh gastronomie a hotelnictví  For Gastro & Hotel , který se koná  10. - 13. 10. 2019  v...

Nenechte si ujít podzimní cukrářské akce

13. 9. 2019
Rádi bychom Vás pozvali na několik zajímavých cukrářských akcí, na kterých nás můžete potkat do konce října.

Pozvánka na prezentaci zmrzlin a dortů, aneb čokoláda jak ji neznáte

21. 8. 2019
Rádi bychom vás jménem společnosti CESK pozvali na prezentaci zmrzlin a dortů,  kterou pořádáme ve spolupráci se společností Almeco. 

Připravte se na podzimní čokoládovou sezónu

12. 8. 2019
Čokoláda a výrobky z ní, vašim zákazníkům zaručeně  vykouzlí radostný úsměv. Při přípravě čokolády je velmi důležitá nejen kvalita surovin...

Od kakaového bobu po finální čokoládu

28. 7. 2019
Většina cukrářů dnes považuje čokoládu při své profesi jako nezbytnou surovinu. Přestože se ještě stále v oboru setkáváme s tukovými...

Doplňte sortiment na letní sezónu 2019

18. 7. 2019
Pokud přemýšlíte o doplnění sortimentu, právě teď je ten správný čas. Nejprodávanější produkty máme aktuálně skladem. Které to jsou?

DVOUDENNÍ PROFESIONÁLNÍ KURZ VÝROBY A ZPRACOVÁNÍ ZMRZLINY

17. 5. 2019
Profesionální dvoudenní kurz výroby a zpracování zmrzliny pro začátečníky povede zmrzlinář a cukrář Jakub Derner.

Dvoudenní profesionální kurz výroby a zpracování zmrzliny

2. 4. 2019
Tradiční cukrářské řemeslo, ale i technologické inovace jsou spojeny v kurzu výroby a zpracování zmrzliny pro začátečníky. Kurz povede italský...
Copyright CESK 2020  |  Mapa webu