Pozvánka na prezentaci HO.RE.CA
16. 11. 2022
Vážení zákazníci, srdečně Vás zveme na prezentaci, kterou pořádáme v Brně ve dnech 30. 11. - 1. 12. 2022 ve spolupráci se společností ALMECO....
Nejprodávanější stroje máme skladem
9. 5. 2022
Přichází teplé slunečné dny, a proto je nejvyšší čas přemýšlet nad pořízením strojů na letošní sezónu. Nejprodávanější stroje máme...
Ochutnejte s námi sladké novinky ve Slušovicích a v Brně
24. 2. 2022
Srdečně Vás zveme na prezentaci a ochutnávku zmrzlinových, cukrářských a pekařských novinek, které pořádáme ve spolupráci se společností Almeco....
Přijďte si prohlédnout novinky na zmrzlinovou sezónu 2022
22. 2. 2022
Srdečně Vás zveme na prezentace a předváděcí akce, na kterých si můžete prohlédnout i vyzkoušet cukrářské a zmrzlinové technologie na nadcházející...
Zveme Vás na prezentaci novinek na zmrzlinovou sezónu 2022
15. 2. 2022
Vážení zákazníci, srdečně Vás zveme na prezentaci, kterou pořádáme ve dnech 22. - 25. 2. ve spolupráci se společností Almeco. Budete mít možnost...
Připravte se na zmrzlinovou sezónu 2022
3. 1. 2022
Současná situace je sice v mnoha ohledech nejistá - sázka za zmrzlinu však není vůbec špatná volba. Prodej je totiž jednoduše možný i přes okýnko...
Vánoční otevírací doba
21. 12. 2021
Naše prodejna v Brně bude mít přes Vánoce upravenou otevírací dobu.
Zveme Vás na prezentaci Zmrzlina, podzimní variace
8. 11. 2021
Vážení zákazníci, srdečně Vás zveme společně s firmou Almeco na prezentaci surovin renomovaných značek. Výroba z nich se uskuteční pod...
Nedostatek materiálů má obecný vliv i na výrobu technologií
5. 11. 2021
Ze všech stran se aktuálně objevují zprávy o tom, že ceny materiálu rostou nebo že materiál není k dispozici vůbec. To zásadně ovlivňuje...
Zveme Vás na veletrh For Gastro&Hotel 2021
21. 9. 2021
Rádi bychom Vás pozvali na veletrh gastronomie a hotelnictví For Gastro&Hotel , který se koná 7 . - 9. 10. 2021 v PVA EXPO...
Připravte se na podzimní čokoládovou sezónu
12. 8. 2021
Čokoláda a výrobky z ní, vašim zákazníkům zaručeně vykouzlí radostný úsměv. Při přípravě čokolády je velmi důležitá nejen kvalita surovin...