Cukrářská poradna

3. 7. 2020
Zájímá vás jak rozjet novou cukrárnu a co vše k tomu potřebujete? Jak můžete vyrábět nejlepší zmrzlinu nebo neodolatelné zákusky? Zeptejte se na vše, co Vás zajímá.

Navštivte nás na veletrhu For Gastro&Hotel v Praze

23. 9. 2020
Rádi bychom Vás pozvali na veletrh gastronomie a hotelnictví  For Gastro&Hotel , který se koná  1. - 3. 10. 2020  v PVA...

Připravte se na podzimní čokoládovou sezónu

12. 8. 2020
Čokoláda a výrobky z ní, vašim zákazníkům zaručeně  vykouzlí radostný úsměv. Při přípravě čokolády je velmi důležitá nejen kvalita surovin...

Od kakaového bobu po finální čokoládu

10. 8. 2020
Většina cukrářů dnes považuje čokoládu při své profesi jako nezbytnou surovinu. Přestože se ještě stále v oboru setkáváme s tukovými...

Jak vybrat stroj na točenou zmrzlinu

20. 7. 2020
Vlastníte cukrárnu či kavárnu a zvažujete dokoupení zmrzlinového stroje na točenou zmrzlinu? V tomto článku vám dáme tipy podle čeho stroj...

Jak vybrat zmrzlinový stroj

17. 7. 2020
Léto je dlouho očekávané období, ze kterého mají radost nejen milovníci zmrzliny, ale také majitelé zmrzlinových stánků či cukráren, pro které...

Ledová tříšť jak ji neznáte

23. 6. 2020
Ledová tříšť naprosto neodmyslitelně patří k teplým letním dnům. Svými výraznými barvami spolehlivě přitáhne dětské zákazníky, ale co dospělí?

Připravte se na zmrzlinovou sezónu 2020

14. 5. 2020
Zmrzlina nepatří jen do cukrárny nebo kavárny, ale může zajímavě rozšířit nabídku pekárny, drobného občerstvení nebo třeba autoservisu. Jaký...

Jaká bude letošní sezóna a jak se na ni připravit?

16. 4. 2020
Současná situace je sice obtížná, ale opatření jednoho dne skončí a lidé vyrazí na zmrzlinu. Jste připraveni na letošní sezónu?

Přehled opatření souvisejících s koronavirem

15. 4. 2020
Článek shrne opatření vlády v souvislosti s koronavirem – projdeme si opatření, která se vztahují pro OSVČ i pro podnikatele,...

Jak přežít krizi? Zveme Vás na webináře, kde shrneme vše podstatné

14. 4. 2020
Situace v oboru je nyní velmi těžká a dotkne se každého z nás. Proto jsme se v CESKu rozhodli poskytnout vám souhrn nejdůležitějších informací...

Nové informace ohledně provozu CESK, a.s.

16. 3. 2020
Vážení zákazníci, naše společnost nepřetržitě vyhodnocuje rizika spojená se šířením viru COVID-19 a průběžně přijímá potřebná opatření. V...

Přijďte si prohlédnout, ale i ochutnat novinky na sezónu 2020

5. 3. 2020
Srdečně Vás zveme na březnové akce, kde si můžete prohlédnout cukrářské a zmrzlinové stroje, dozvíte se o novinkách v oboru a těšit se můžete i...
Copyright CESK 2020  |  Mapa webu