Cukrářská poradna

3. 7. 2020
Zájímá vás jak rozjet novou cukrárnu a co vše k tomu potřebujete? Jak můžete vyrábět nejlepší zmrzlinu nebo neodolatelné zákusky? Zeptejte se na vše, co Vás zajímá.

Využijte multifunkční šoker k výrobě zmrzliny i práci s čokoládou

21. 9. 2021
Jak už název napovídá, multifunkční šoker zvládá více různých věcí - šokového chlazení a zmrazování, rozmrazování, ale i kynutí, pomalé vaření...

Zveme Vás na veletrh For Gastro&Hotel 2021

21. 9. 2021
Rádi bychom Vás pozvali na veletrh gastronomie a hotelnictví  For Gastro&Hotel , který se koná 7 . - 9. 10. 2021  v PVA EXPO...

Jak pracovat s čokoládou

3. 9. 2021
Co je to temperace čokolády a jak probíhá?  Jaké zásady je potřeba dodržet při práci s čokoládou, aby byl výsledek perfektní?

Připravte se na podzimní čokoládovou sezónu

12. 8. 2021
Čokoláda a výrobky z ní, vašim zákazníkům zaručeně  vykouzlí radostný úsměv. Při přípravě čokolády je velmi důležitá nejen kvalita surovin...

Od kakaového bobu po finální čokoládu

10. 8. 2021
Většina cukrářů dnes považuje čokoládu při své profesi jako nezbytnou surovinu. Přestože se ještě stále v oboru setkáváme s tukovými...

Jak se starat o zmrzlinový stroj? Dáme vám tipy, jak ho udržet v kondici po dlouhá léta

6. 8. 2021
Věděli jste, že údržba zmrzlinového stroje přímo ovlivňuje jeho životnost a funkčnost? Správné čištění a opatrná manipulace je klíčem k tomu,...

Zveme Vás na prezentaci Super zmrzlina snadno a rychle

30. 7. 2021
Ve spolupráci s Almeco Zlín si Vás dovolujeme pozvat na prezentaci surovin renomovaných značek.

6 tipů pro úspěšnou cukrárnu či kavárnu

20. 5. 2021
Zakládáte nový podnik, nebo naopak už nějaký provozujete? Hledáte způsoby, jak jej vést tak, aby se do něj zákazníci s nadšením vraceli?...

Originální prodej zmrzliny i za dob koronaviru. Vsaďte na autíčko od Teknè Italia

30. 4. 2021
Hledáte způsob, jak odstartovat zmrzlinovou sezónu roku 2021 ve velkém stylu a zároveň se přizpůsobit koronavirovým opatřením? Italská značka...

Zveme Vás na zmrzlinové semináře v novém pojetí

29. 4. 2021
Zveme Vás na venkovní zmrzlinové semináře, které proběhnou ve spolupráci se společností MEC3 v Brně a v Praze.

Fresh zmrzlina - co to je a proč je tak oblíbená?

15. 1. 2021
V posledních letech se mezi zákazníky objevuje silný důraz na kvalitu a čerstvost surovin. Právě na tento trend reagují výrobníky fresh...

Malý velký pomocník - multifunkční profesionál Frigomat CHEF

15. 1. 2021
Jedním z nejoblíbenějších produktů od italského Frigomatu je multifunkční stroj CHEF LCD, který kombinuje cukrářský stroj a paster. ...
Copyright CESK 2021  |  Mapa webu