Aktualita

Omezení

Omezení prodeje v době nouzového stavu

Vážení   zákazníci,  naše prodejna v Brně je aktuálně otevřena s omezením dle standardní provozní doby. 

Cukrářská poradna

3. 7. 2020
Zájímá vás jak rozjet novou cukrárnu a co vše k tomu potřebujete? Jak můžete vyrábět nejlepší zmrzlinu nebo neodolatelné zákusky? Zeptejte se na vše, co Vás zajímá.

Fresh zmrzlina - co to je a proč je tak oblíbená?

15. 1. 2021
V posledních letech se mezi zákazníky objevuje silný důraz na kvalitu a čerstvost surovin. Právě na tento trend reagují výrobníky fresh...

Malý velký pomocník - multifunkční profesionál Frigomat CHEF

15. 1. 2021
Jedním z nejoblíbenějších produktů od italského Frigomatu je multifunkční stroj CHEF LCD, který kombinuje cukrářský stroj a paster. ...

Připravte se na zmrzlinovou sezónu 2021

8. 1. 2021
Současná situace je sice v mnoha ohledech nejistá - sázka za zmrzlinu však není vůbec špatná volba. Prodej je totiž jednoduše možný i přes okýnko...

PF 2021

17. 12. 2020
Vážení zákazníci, děkujeme za Vaši důvěru v uplynulém roce a přejeme příjemné prožití vánočních svátků a šťastný nový rok.

Drobné cukrářské stroje, které vám zjednoduší práci

15. 12. 2020
Cukrářská práce vyžaduje přesnost a preciznost. V současné době však existuje celá řada zařízení, která vám umí neuvěřitelně ulehčit život a...

Multifunkční šokery - co umí a jak je využít v cukrářské výrobě?

20. 10. 2020
Na každém kroku slyšíme, že základem je čerstvost. Čerstvě vyrobený produkt však začíná okamžitě po vyrobení degradovat - ztrácí své vlastnosti,...

Jak vybrat zmrzlinový stroj

17. 10. 2020
Léto je dlouho očekávané období, ze kterého mají radost nejen milovníci zmrzliny, ale také majitelé zmrzlinových stánků či cukráren, pro které...

Jaké cukrářské stroje nesmí chybět ve vaší výrobě?

12. 10. 2020
Správně vybrané cukrářské stroje vám pomůžou zvládnout rutinní činnosti, abyste si ulehčili práci a mohli se věnovat něčemu kreativnějšímu....

Navštivte nás na veletrhu For Gastro&Hotel v Praze

23. 9. 2020
Rádi bychom Vás pozvali na veletrh gastronomie a hotelnictví  For Gastro&Hotel , který se koná  1. - 3. 10. 2020  v PVA...

Jak vybrat stroj na točenou zmrzlinu

20. 9. 2020
Vlastníte cukrárnu či kavárnu a zvažujete dokoupení zmrzlinového stroje na točenou zmrzlinu? V tomto článku vám dáme tipy podle čeho stroj...

Připravte se na podzimní čokoládovou sezónu

12. 8. 2020
Čokoláda a výrobky z ní, vašim zákazníkům zaručeně  vykouzlí radostný úsměv. Při přípravě čokolády je velmi důležitá nejen kvalita surovin...

Od kakaového bobu po finální čokoládu

10. 8. 2020
Většina cukrářů dnes považuje čokoládu při své profesi jako nezbytnou surovinu. Přestože se ještě stále v oboru setkáváme s tukovými...
Copyright CESK 2021  |  Mapa webu