Hlavní stránka > Novinky
Tisk stránky
Zmrzlinářský kurz s italským mistrem Marco Zanolini

26.04.2017 Zmrzlinářský kurz s italským mistrem Marco Zanolini

Přihlaste se na intenzivní třídenní zmrzlinářský kurz s italským zmrzlinářským mistrem Marco Zanolini. Kurz proběhne v termínu 2.5. - 4.5.2017 v prostorách CESK v Brně - Maloměřicích. Těšit se můžete na hromadu nových zkušeností a cenných rad pro začátečníky i pokročilé...
Zmrzlinový seminář 27.3.2017

26.03.2017 Zmrzlinový seminář 27.3.2017

Srdečně Vás zveme na zmrzlinový seminář konaný ve slovenském Event Hotelu Kaskády v pondělí 27.3.2017 od 10:00. Budou zde představeny i novinky pro rok 2017.
Navštivte nás na Sigep 2017

18.01.2017 Navštivte nás na Sigep 2017

Prohlédněte si stroje Frigomat ve dnech 23. - 25. ledna 2017 na 38. ročníku mezinárodního veletrhu SIGEP v Rimini. V pavilonu C1 na stáncích 164-200 vám od pondělka do středy rádi předvedeme výkonné italské výrobníky v praxi . Využijte jedinečné příležitosti a...
PF 2017

23.12.2016 PF 2017

Vážení přátelé, klienti a partneři, děkujeme za Vaši důvěru v uplynulém roce a přejeme příjemné prožití vánočních svátků a šťastný nový rok.  
Vlastníte malou kavárničku na předměstí, prosperující cukrárnu ve velkoměstě nebo luxusní čokoládovnu?

21.10.2016 Vlastníte malou kavárničku na předměstí, prosperující cukrárnu ve velkoměstě nebo luxusní čokoládovnu?

Vyberte si u CESKu ty nejlepší stroje pro svůj sladký podnik!
Podzimní nabídka kávovarů DeLonghi a Catler

30.09.2016 Podzimní nabídka kávovarů DeLonghi a Catler

Hřejivé paprsky letošního léta pomalu ubývají na síle, léto je definitivně pryč a začíná podzim, sezona kaváren a cukráren. Kvalitní káva a ještě lepší obsluha se stala samozřejmostí dnešní gastronomie a kavárenských provozů, k tomu se přidá zákaznická zvědavost, touha zkoušet...
Není už čas na kontrolu těsnosti chladicích zařízení?

19.09.2016 Není už čas na kontrolu těsnosti chladicích zařízení?

Šetřete životnost chladicích zařízení ve svém podniku díky pravidelné kontrole jejich těsnosti. Předejdete tak nejen případným nákladným opravám, ale taky pokutám.
Podzimní soutěž

05.09.2016 Podzimní soutěž

Vyhrajte vstup na naše cukrářské kurzy v roce 2017! 
NOVINKA: Mobilní prodejní stánky, kola a vozíky TEKNE'ITALIA

11.05.2016 NOVINKA: Mobilní prodejní stánky, kola a vozíky TEKNE'ITALIA

Představujeme HIT letošní sezóny – mobilní prodejny potravin a nápojů. Prodáváte zmrzlinu, ledovou tříšť, kávu, těstoviny nebo třeba palačinky? Díky mobilním stánkům, vozíkům a prodejním kolům značky TEKNÉITALIA se už při obsluze zákazníků nebudete muset nikdy omezovat na jedinou...
Profesionální míchač nápojů Tender One

09.05.2016 Profesionální míchač nápojů Tender One

Najít spolehlivého barmana nebo barmanku, co umí míchat dokonalé koktejly, není nikdy jednoduché. Zkuste si představit, že budete mít k ruce pomocníka, který bude rychlý a přesný, nebude unavený a koktejly bude míchat s hodinářskou přesností, že každý bude stejně tak dobrý,...
Dny otevřených dveří ALMECO

14.03.2016 Dny otevřených dveří ALMECO

Zveme Vás na dny otevřených dveří firmy ALMECO, kde budou vystaveny mimo jiné také špičkové italské zmrzlinové stroje FRIGOMAT.
GASTRO Kroměříž 2016

14.03.2016 GASTRO Kroměříž 2016

Přijďte se podívat na mezinárodní dvoudenní gastronomickou soutěž v Kroměříži!
NOVÉ VIDEO - stroje na točenou zmrzlinu FRIGOMAT

03.03.2016 NOVÉ VIDEO - stroje na točenou zmrzlinu FRIGOMAT

Podívejte se na naše video o strojích na točenou zmrzlinu FRIGOMAT. Roztančíme vaše chuťové buňky. 
Zmrzlinový seminář 7. 3. 2016 v Senci

24.02.2016 Zmrzlinový seminář 7. 3. 2016 v Senci

Nenechte si ujít sladký seminář JOYGELATO - už 7. března 2016 od 10:00 hodin v hotelu Dolphin ve slovenském Senci!
Dny otevřených dveří ALMECO

24.02.2016 Dny otevřených dveří ALMECO

Dodavatel surovin světových značek, ALMECO, vyhlašuje březnové Dny otevřených dveří a CESK bude u toho!
SALIMA 2016 - stánek č. 110

10.02.2016 SALIMA 2016 - stánek č. 110

Ochutnejte kvalitní zmrzlinu, čokoládové dezerty i italské překvapení pro příznivce slaných pochoutek...
RAW FOOD kurz - další únorový termín

08.02.2016 RAW FOOD kurz - další únorový termín

Již dva roky připravuje RAW restaurace v Brně lahodné dezerty a dorty. Příjďte se seznámit s jejich recepty a poznejte samotné základy RAW cukrařiny.
Potkejme se na mezinárodním veletrhu gastronomie

18.01.2016 Potkejme se na mezinárodním veletrhu gastronomie

Ve dnech 28. - 31. ledna 2016 budeme na stánku našeho partnera, českého výrobce zmrzlinových směsí TOJE, prezentovat zmrzlinové stroje sortimentu Frigomat.
Podporujeme soutěž cukrářů - juniorů

13.01.2016 Podporujeme soutěž cukrářů - juniorů

CESK se pravidelně účastní soutěží, událostí, veletrhů i seminářů z cukrářského světa. Největší radost však stále máme z podpory těch nejmladších talentů!
Navštivte v lednu profesionální cukrářský veletrh

13.01.2016 Navštivte v lednu profesionální cukrářský veletrh

Vyrazte s námi do italského RIMINI a prožijte  5 dní s těmi největšími profesionály v oboru zmrzliny, čokolády, kávy, pekařství a cateringu! 
SVATEBNÍ DORT ROKU 2016

08.01.2016 SVATEBNÍ DORT ROKU 2016

Nenechte si ujít velké finále soutěže pro všechny cukrářské nadšence.
PF 2016

16.12.2015 PF 2016

Vánoce se kvapem blíží...
Vánoční provoz v CESK

10.12.2015 Vánoční provoz v CESK

Od štědrého večera do 3.1.2016 máme zavřeno 
Plnoautomatický kávovar De'Longhi ECAM 650.75 Elite nabízí vynikající kávu

07.12.2015 Plnoautomatický kávovar De'Longhi ECAM 650.75 Elite nabízí vynikající kávu

Všechny vaše oblíbené nápoje, ať je to autentické ristretto, nebo vynikající cappuccino, budou připraveny ve výjimečné kvalitě, jako by vám je nabídl opravdový barista – a to vše díky knowhow předního světového výrobce kávovarů.
Pražení a drcení bobů - první krůčky pro vznik čokolády

12.11.2015 Pražení a drcení bobů - první krůčky pro vznik čokolády

Od dob, kdy indiáni z kmene Olméků pěstovali v mexických deštných pralesích první kakaovníky, uplynulo už více než 3 000 let.
Kurzy ZPRACOVÁNÍ ČOKOLÁDY a RAW FOOD již příští týden!

12.11.2015 Kurzy ZPRACOVÁNÍ ČOKOLÁDY a RAW FOOD již příští týden!

Přijďte se s námi vzdělávat v oblasti výroby a zpracování pravé čokolády. Novinkou v kurzech jsou RAW FOOD dezerty.
Cukrárna Větrník Brno a společnost CESK, a.s.

06.11.2015 Cukrárna Větrník Brno a společnost CESK, a.s.

Nejlepší cukrárna v regionu? S námi není žádný sen nesplnitelný - CESK - pomáháme Vám růst!
Seminář o výrobě čerstvých zákusků v Brně

23.10.2015 Seminář o výrobě čerstvých zákusků v Brně

Přijďte 12. 11. 2015 do Brna na unikátní seminář. Pořádáme jej pro Vás ZCELA ZDARMA!
Začněte podzimní den s šálkem kvalitní zrnkové kávy

21.09.2015 Začněte podzimní den s šálkem kvalitní zrnkové kávy

Padá na Vás nostalgie s přicházejícím podzimem? Zažeňte ji šálkem jakostní kávy italského typu SAN REMO. Dopřejte si jedinečný kulinářský zážitek každý den!
ČOKOLÁDA – nejlepší hřích podzimu!

16.09.2015 ČOKOLÁDA – nejlepší hřích podzimu!

Léto se s námi pomalu loučí a o slovo se hlásí sychravý podzim. Zatočte s melancholií svých zákazníků díky čokoládě!
Čokoládový festival ve Velkých Losinách

09.09.2015 Čokoládový festival ve Velkých Losinách

Vyrazte společně s námi 26. - 27. 9. 2015 na sladký festival "ČOKOLÁDA V POHYBU".
Letošní nabídka k pivu? Domácí hamburger!

03.08.2015 Letošní nabídka k pivu? Domácí hamburger!

Ve stovkách českých restaurací vrcholí pivní slavnosti, které lákají zákazníky na jedno vychlazené.
Češi objevují světový trend „živého“ stravování!

16.07.2015 Češi objevují světový trend „živého“ stravování!

Takzvané vitariánské restaurace se už zdaleka nezakládají jen v Praze či Brně, nabídka tepelně neupravených potravin láká majitele stravovacích zařízení po celé republice. 
Čepujte perfektně vychlazené pivo i na domácím grilování

04.07.2015 Čepujte perfektně vychlazené pivo i na domácím grilování

Stejně jako k létu patří zahradní barbeque, ke šťavnatému steaku patří správně vychlazené pivo. Existuje snadný způsob, jak si orosený půllitr užít i na malé zahradní party. Stačí využít malých výčepních zařízení na chlazení nápojů.
6.6. 2015 Grilujeme s AKC ČR

03.06.2015 6.6. 2015 Grilujeme s AKC ČR

Seminář na téma grilování - v ceně je vstup. recepty, občerstvení a certifikát.
Tip firmy Cesk: Kde všude na internetu zviditelnit Váš podnik?

01.06.2015 Tip firmy Cesk: Kde všude na internetu zviditelnit Váš podnik?

Můžete mít provozovnu vybavenou těmi nejlepšími stroji a nejlahodnějšími produkty, s usměvavým a obětavým personálem, a zasazenou v příjemném prostředí… ale co když o ní nebude nikdo vědět? Svět se dnes točí kolem internetu, buďte na to připraveni a zaregistrujte se tam, kde to má...
Moderní technologie pro výrobu zmrzliny

22.05.2015 Moderní technologie pro výrobu zmrzliny

Zmrzlina ze stroje přímo do ruky...Chcete se věnovat výrobě zmrzliny celý rok a nebo pouze sezóně? Přečtěte si odborný článek na téma moderních zmrzlinových strojů. 
Kavárna Potmě – když je chuť více, než zrak

21.05.2015 Kavárna Potmě – když je chuť více, než zrak

Víte, co uvidíte v naprosté tmě? Nebojte, odpověď není tak lakonická, jak by se nabízelo. „Uvidíte“ svým hmatem, čichem a sluchem, a to mnohem více, než byste řekli. Začíná další letní turné Kavárny Potmě a spousty z vás dostanou šanci na nevšední zážitek....
Dodržujte pitný režim i ve Vašem podniku

06.05.2015 Dodržujte pitný režim i ve Vašem podniku

Léto nám už pomalu klepe na dveře a spolu s ním přichází i apel na dodržování pitného režimu. Denně byste měli vypít 2-3 litry vody, proto nepodceňujte pravidelný přísun tekutin nejen pro sebe, ale i pro celou svou firmu.
Dvoudenní kurz od Gelato Professional School

16.04.2015 Dvoudenní kurz od Gelato Professional School

Vzdělávejte se přímo od profesionálů! Přihlaste se na dvoudenní kurz Andrea di Fabia, a rozšiřte si tak své vědomosti ze světa zmrzliny a cukrářského odvětví.
Připravte svým zákazníkům barevné velikonoční menu

02.04.2015 Připravte svým zákazníkům barevné velikonoční menu

Počasí nám sice v poslední době moc nepřeje a zima opět ťuká na dveře, ale to není vůbec překážkou pro veselé a hlavně barevné Velikonoce. A jak je můžete svým zákazníkům zpestřit? Držte se tradic!
Kde se vzaly, tu se vzaly alergeny!

16.03.2015 Kde se vzaly, tu se vzaly alergeny!

Povinnost uvádět alergeny se týká restaurací, jídelen, pekáren, cukráren, kaváren a dokonce i škol a nemocnic.
Co je to a jak funguje konvektomat?

20.02.2015 Co je to a jak funguje konvektomat?

Znalci problematiky označují vynález konvektomatu a jeho zavedení do profesionální gastronomie jako začátek nové éry. Na každém kroku narazíte na chválu a superlativa, ale opravdu poučných článků příliš nenajdete. V čem je tedy přesně konvektomat lepší, než tradiční dosud používané...
9. ročník gastronomického veletrhu TOP GASTRO & HOTEL 2015

13.02.2015 9. ročník gastronomického veletrhu TOP GASTRO & HOTEL 2015

Jedna z nejvýznamnějších akcí ve svém oboru, kde nebudeme chybět! Najdete nás v levém křídle Průmyslového paláce (LK 46).
ICE TOUR 2015 - Praha a střední Čechy

09.02.2015 ICE TOUR 2015 - Praha a střední Čechy

Přijďte ochutnat nové příchutě zmrzliny a ledové tříště. 10.2.2015, začínáme v 10:00.
Založte si svou kavárnu snů

02.02.2015 Založte si svou kavárnu snů

Milujete vůni čerstvě uvařené kávy, rád/a relaxujete v příjemných prostorách kaváren a máte v sobě podnikatelského ducha? Pak se chopte příležitosti a založte si vaši kavárnu snů. 
Přesnější evidence při prodeji nápojů? ANO!

30.01.2015 Přesnější evidence při prodeji nápojů? ANO!

U prodeje nápojů, jako je pivo, destiláty nebo káva, zpravidla chybí přesná evidence počtu prodaných porcí. I když to nemusí být podmínkou, často to vede k nesrovnalostem ve vyúčtování směny a nežádoucím pochybnostem nad schopnostmi nebo poctivostí obsluhy. Jednoznačným řešením...
Veletrh Danubius Gastro Bratislava 29.1.2015 - 1.2.2015

23.01.2015 Veletrh Danubius Gastro Bratislava 29.1.2015 - 1.2.2015

Zveme vás na 22. ročník veletrhu gastronomie "DANUBIUS GASTRO 2015 na výstavišti INCHEBA v Bratislavě od 29. 1. do 1. 2. 2015
Zařizujete kavárnu? Nešetřete na přístrojích ani na personálu

07.01.2015 Zařizujete kavárnu? Nešetřete na přístrojích ani na personálu

Nebudeme vám lhát – správně a prakticky zařízená kavárna je velkou prvotní investicí. Pravdou ale také je, že pokud si už od začátku zařídíte kavárnu prakticky a vybavíte-li ji zkušenými baristy a kvalitními přístroji, investice se vám brzy vrátí.
Jak si vybrat kávovar do restaurace i do kanceláře

02.01.2015 Jak si vybrat kávovar do restaurace i do kanceláře

Pití kávy patří k jednomu ze nejoblíbenějších každodenních rituálů. Řada lidí s šálkem kávy začíná ráno ještě v pohodlí domova, další část si na něm pochutnává cestou do práce a nemalé procento Čechů jím zahajuje pracovní dobu. Jenomže abyste mohli svůj den začít perfektním espressem,...
Co musí mít dobrá hospoda? Rychlou obsluhu a pivo jako křen!

02.01.2015 Co musí mít dobrá hospoda? Rychlou obsluhu a pivo jako křen!

Zatímco v případě restaurace je chloubou a vstupní branou k hostovi jídelní lístek a na něm vypočítané pokrmy, do hospody chodí hosté především kvůli orosenému půllitru, naplněnému až po rysku zlatavým pivem s optimální čepicí pěny. A právě to, v kombinaci s perfektní obsluhou, je ten...
Pour féliciter 2015 - Ať je pro vás rok 2015 tím pravým šálkem kávy

14.12.2014 Pour féliciter 2015 - Ať je pro vás rok 2015 tím pravým šálkem kávy

Vážení přátelé vybraných chutí a vůní,  ať už Vás v novém roce potká cokoliv  a Vaše kroky zamíří jakýmkoliv směrem,  přejeme Vám, aby Vás štěstí provázelo,  tak jako vůně a chuť provází naše společné podnikání.  Příjemné prožití vánočních svátků...
Při objednávce nad 1000 Kč, doprava přes Geis zdarma

12.09.2014 Při objednávce nad 1000 Kč, doprava přes Geis zdarma

U vybraných produktů, které zasíláme přes Geis, neúčtujeme při objednávce nad 1000 Kč dopravné . Akce platí do odvolání a pouze na produkty s dopravou přes DPD.
Správně vychlazené pivo budí chuť dát si další!

01.08.2014 Správně vychlazené pivo budí chuť dát si další!

Česká republika je národem pivních fajnšmekrů a skutečných odborníků na toto tekuté zlato. Není proto divu, že kvůli našemu pivu si Česko, jako svoji destinaci, volí i mnoho turistů. Vždyť co je lepšího, než dát si v parném létě na zahrádce jeden či dva orosené půllitry? Jak má být...
Sodobary – levná cesta, jak zajistit pitný režim svým zaměstnancům

10.06.2014 Sodobary – levná cesta, jak zajistit pitný režim svým zaměstnancům

Sodobar nebo výrobník sody je ideálním přístrojem nejen do každé restaurace, ale také do kanceláří, firem či školních jídelen. Díky svému provozu jsou totiž velmi ekonomickým a přitom oblíbeným způsobem, jak zajistit dodržování pitného režimu.
Pomáháme potřebným

09.06.2014 Pomáháme potřebným

Rozhlédněte se kolem sebe, možná uvidíte někoho, kdo potřebuje vaši pomoc. Některým třeba nebylo dopřáno chodit po svých nohách, dívat se vlastníma očima, někomu zažít šťastné dětství. Z pozice prosperující firmy chápeme pomoc lidem, kterým osud nebyl úplně nakloněn, jako šanci...
Co nesmí chybět v letní nabídce? Jednoznačně ledová tříšť

13.05.2014 Co nesmí chybět v letní nabídce? Jednoznačně ledová tříšť

Léto už pomalu klepe na dveře a společně s ním stoupá poptávka po ledových pamlscích a osvěžujících nápojích. Vlastníte-li bar, cukrárnu, restauraci nebo hotel, r ozhodně byste neměli podcenit přípravu na horké letní dny v podobě osvěžující sezónní nabídky ....
Nápojové koncentráty BONAPI: ideální způsob, jak řešit pitný režim

16.04.2014 Nápojové koncentráty BONAPI: ideální způsob, jak řešit pitný režim

Léto se blíží mílovými kroky,  je tedy pravý čas připravit se na letní sezónu . A protože byste měli začít od toho nejdůležitějšího, zaměřte se především na pitný režim. Pravidelný přísun tekutin je v horkých letních dnech klíčový pro správné fungování lidského organizmu....
RECENZE: Domácí kávovar DeLonghi EC 860 M

03.04.2014 RECENZE: Domácí kávovar DeLonghi EC 860 M

Stříbrný kávovar DeLonghi EC 850 M s automatickou výrobou espressa, cappuccina i latte macchiata, který kombinuje výhody pákových i automatických kávovarů se stane výborným doplňkem vaší domácnosti. Do jeho karet hraje design, cena i výkon.
ROZŠÍŘILI JSME NABÍDKU VÝBĚROVÉ ZRNKOVÉ KÁVY SAN REMO

17.03.2014 ROZŠÍŘILI JSME NABÍDKU VÝBĚROVÉ ZRNKOVÉ KÁVY SAN REMO

Nejlepší kávu a pravé italské espresso připravíte jedině z čerstvě namleté zrnkové kávy. Pouze tehdy si vychutnáte její jedinečnou chuť a aroma. Abyste mohli tento zážitek nabídnout svým zákazníkům, nebo kvalitní kávu připravit pro své přátele, rozšířili jsme nabídku zrnkové kávy...
Mezinárodní veletrh Salima 2014 očima CESKu

17.03.2014 Mezinárodní veletrh Salima 2014 očima CESKu

Ve dnech 25. 2. – 28. 2. se na brněnském výstavišti uskutečnil již čtyřicátý ročník mezinárodního potravinářského veletrhu Salima , který se po více jak dvacetileté přestávce opět otevřel laické veřejnosti. Jelikož jde vlastně o náš „domovský veletrh“, nemohli jsme na něm chybět....
Historie zmrzlinových strojů: Od ledu a soli až po první kopečky

07.03.2014 Historie zmrzlinových strojů: Od ledu a soli až po první kopečky

Dokonalou zmrzlinu nepřipravíte bez dobrého receptu a kvalitních surovin . Jenomže existuje ještě jedna věc, bez které se sice při přípravě zmrzliny nakonec možná i nějak obejdete, ale s ní bude vaše práce daleko snadnější a výsledek mnohem nadýchanější - tím kouzlem jsou zmrzlinové...
Nechte si poradit na seminářích DeLonghi v Brně

21.02.2014 Nechte si poradit na seminářích DeLonghi v Brně

Jedno otřepané přísloví říká, že je “každá dobrá rada drahá”. A u těch které vám poradí, jak ušetřit peníze, to platí dvojnásob. My vám ale tyto rady rádi poskytneme zdarma . Přijďte se k nám podívat na speciální semináře týkající se kávovarů DeLonghi , při kterých vás naučíme, jak...
VYSTAVUJEME NA BRNĚNSKÉM VELETRHU SALIMA

18.02.2014 VYSTAVUJEME NA BRNĚNSKÉM VELETRHU SALIMA

Vystavujeme rádi, Salimu si proto nikdy nenecháme ujít. A nenechte si ji ujít letos ani vy, protože od 25. února 2014 pro vás máme připravenou expozici nabitou zajímavými novinkami. V pavilonu V na stánku č. 040 vám ukážeme produktové novinky Frigomat v akci, výrobu...
Zveme vás na praktický seminář DeLonghi zaměřený na obsluhu a údržbu kávovarů

23.01.2014 Zveme vás na praktický seminář DeLonghi zaměřený na obsluhu a údržbu kávovarů

Vlastníte-li některý z automatických či pákových kávovarů značky DeLonghi a rádi byste se s ním naučili lépe pracovat, přijďte k nám na seminář. Ten proběhne v naší provozovně v sobotu 15. 2. 201 4 na ulici Jarní 44i v Brně – Maloměřicích....
PF 2014

08.01.2014 PF 2014

Děkujeme vám za spolupráci a důvěru, kterou jste do nás a našich služeb v uplynulém roce vložili. Do nového roku vám přejeme, ať se vám daří v osobním i profesním životě a dosáhnete všech cílů, které jste si na rok 2014 vytyčili.
Ke každému kávovaru Nespresso poukázka na kapsle zdarma

12.11.2013 Ke každému kávovaru Nespresso poukázka na kapsle zdarma

Kávovary Nespresso - nejkávovější kávovary ze všech. Patříte-li mezi ty, jež se nespokojí s průměrným espressem, pořiďte si kávovar Nespresso. Výtečná káva, rychlá příprava, snadné čištění a do 14. 1. 2014 zdarma ke každému kávovaru poukaz na kapsle v hodnotě 1000 Kč nebo...
Nebojte se rekonstrukce podniku na samovýčep

11.10.2013 Nebojte se rekonstrukce podniku na samovýčep

Ekonomická krize přináší do gastronomického byznysu nemilou skutečnost - ubývá zákazníků, kteří si raději pivo otevřou doma, než by za ním vyrazili do hospody nebo baru. Pokud i vašemu podniku klesly měsíční tržby a vy hledáte, na co byste k sobě zákazníky nalákali, je možná právě teď...
Zajistěte svým pracovníkům pitný režim s grácií

16.09.2013 Zajistěte svým pracovníkům pitný režim s grácií

Podle právních předpisů je povinností zaměstnavatele zajistit svým zaměstnancům takové podmínky, které nebudou mít nepříznivý vliv na jejich zdraví. Jejich součástí je i povinnost zajistit dodávky pitné vody na pracoviště , aby tak podporovali jejich dostatečný pitný režim. Samozřejmě...
Ledová tříšť pro dospělé

06.08.2013 Ledová tříšť pro dospělé

Přemýšlíte, čím ještě ozvláštnit sezónní nabídku ledových nápojů pro horké letní večery? Zkuste vsadit na  oblíbené ledové tříště  kombinované s dalšími ingrediencemi a kvalitním alkoholem. Koktejly, které takto stvoříte, zaručeně osvěží, vypadají krásně a chutnají přímo...
Zmrzlina na kolech - podnikání na léto

02.07.2013 Zmrzlina na kolech - podnikání na léto

Toužíte podnikat v gastroprůmyslu , ale nejste odborník? Nemusíte si hned otevírat restauraci, abyste pocítili, jaké to je, vydělat si, alespoň nárazově, v gastronomickém byznysu. Ideálním řešením je pro vás využít letní sezónu ve váš prospěch a vrhnout se na stánkový prodej...
Postmixy: zefektivnění vašeho provozu

05.06.2013 Postmixy: zefektivnění vašeho provozu

S blížícím se létem se zvyšuje také potřeba řešit, respektive dodržovat pitný režim . Pokud v provozu řešíte zajištění přísunu čerstvých, chutných a osvěžujících nealko nápojů a současně nedisponujete velkými prostory pro skladování, jsou praktickým řešením právě postmixy , přístroje...
Čokoládová fontána - hvězda vašich rautů

15.05.2013 Čokoládová fontána - hvězda vašich rautů

Jarní a letní měsíce jsou obdobím jako stvořeným pro pořádání nejrůznějších akcí spojených s pobytem venku. K takovýmto akcím samozřejmě patří i bohaté rauty pro hosty, jenomže horké dny příliš nepřejí potravinám, které rychle ztrácejí jak svoji čerstvost, tak i reprezentativní...
Nabídněte zákazníkům zdravé a chutné nápoje

29.04.2013 Nabídněte zákazníkům zdravé a chutné nápoje

Léto je za dveřmi, přichází tedy čas chlazených nápojů všeho druhu. Nabídněte zákazníkům to, co opravdu chtějí – osvěžit se, zahnat žízeň a dodržovat pitný režim . A na žízeň nebo pitný režim je nejlepší správně vychlazená voda, případně jiný chutný nápoj, jehož základem je perlivá...
Nová ANTA MK 21

25.04.2013 Nová ANTA MK 21

Přenosné chlazení ANTA MK21 s vestavěným vzduchovým kompresorem je novinkou domácích výčepů letošního jara. Nemusíte namáhavě tlakovat přístroj a můžete si dopřát požitek z točeného piva doma s přáteli. ANTA MK21 je zajímavá svým novým designem,...
Teplá snídaně – základ chladného dne

04.04.2013 Teplá snídaně – základ chladného dne

Kalendář sice hlásí jaro, ale počasí za okny nabádá spíš k zimnímu spánku. Možná vás z únavy dokáže vytrhnout co nejdelší spánek a před odchodem do práce pouze narychlo vypitá káva , nebo müsli tyčinka zhltnutá po cestě na autobus. Jenomže by vám víc prospělo vstát o půl hodiny dřív a...
Čištění kávovaru od A do Z - díl II.

06.03.2013 Čištění kávovaru od A do Z - díl II.

V prvním díle tipů věnovaných čištění kávovaru jsme se zaměřili na nejzákladnější kroky vedoucí k co možná největšímu prodloužení životnosti vašeho přístroje . I při té nejlepší péči se ale může objevit problém, který je třeba řešit dřív, než bude nutné podstoupit repasi kávovaru...
Čištění kávovaru od A do Z - díl I.

06.02.2013 Čištění kávovaru od A do Z - díl I.

Chcete-li servírovat kávu s dokonale plnou chutí bez rušivých tónů, čištění kávovaru se pro vás musí stát běžnou součástí pracovního dne . Profesionální kávovar se skládá z mnoha částí, z nichž některé stačí vyčistit párkrát do měsíce, avšak jiným je nutné věnovat péči opravdu...
Nová provozovna a doprava po Brně zdarma

23.01.2013 Nová provozovna a doprava po Brně zdarma

Abychom vám mohli poskytovat ještě lepší služby než doposud,  přestěhovali jsme se do zbrusu nové provozovny  (ulice Jarní 1058/44i, Brno – Maloměřice).
Vystavujeme na veletrzích SIGEP a Danubius Gastro

14.01.2013 Vystavujeme na veletrzích SIGEP a Danubius Gastro

Výstavy a veletrhy nabízejí ideální příležitost pro osobní setkávání se zákazníky. V nejbližší době se s námi můžete potkat na dvou mezinárodních veletrzích. 20. – 22. ledna 2013 vystavujeme na veletrhu SIGEP v italském Rimini, 24. – 27. ledna 2013 na veletrhu...
Zažeňte zimu hřejivými koktejly

02.01.2013 Zažeňte zimu hřejivými koktejly

Míchaným nápojům sice kraluje léto, přesto to ale není důvod, proč byste v zimě měli nechat vaše shakery zahálet. Odlište se od konkurence a nabídněte zákazníkům vedle teplých zimních klasik také studené koktejly s hřejivým efektem. Vsaďte na jedinečnost sezónní nabídky!...
PF 2013

19.12.2012 PF 2013

Všem našim klientům i obchodním partnerů, bychom rádi poděkovali za spolupráci v uplynulém roce a zároveň popřáli do Nového roku vše nejlepší a mnoho osobních i profesních úspěchů.
Horká čokoláda - zimní klasika, která nesmí chybět

03.12.2012 Horká čokoláda - zimní klasika, která nesmí chybět

V blížících se mrazech neexistuje snad lepší přírodní antidepresivum, než je šálek lahodné horké čokolády. Nechte stroje na zmrzlinu na chvilku zahálet a pusťte se do zimní nabídky horkých nápojů. Nabídkou voňavé horké čokolády vykouzlíte atmosféru Vánoc a ohřejte vymrzlé zákazníky....
Historie kávovaru - tlukoucího srdce kavárny

06.11.2012 Historie kávovaru - tlukoucího srdce kavárny

Představte si kavárnu svých snů. Tu, ve které se zastavil čas, kde se setkáte se samými příjemnými lidmi, sedačky jsou pohodlné, stolky vysoké tak akorát a kde do ticha přede kávovar, chystající pro vás ten nejlepší šálek kávy . Bez kávovaru se kavárna neobejde. Víte ale, jakou musel...
Bonapi ZÁZVOR

02.11.2012 Bonapi ZÁZVOR

Rozšiřujeme nabídku o novou příchuť Bonapi ZÁZVOR . Vždy dokonale osvěžující  a velmi dobrá limonáda.  
Výhodné osvěžení ve velkém díky postmixům

08.10.2012 Výhodné osvěžení ve velkém díky postmixům

Postmix  představuje vysoce ekonomicky efektivní a úspornou variantu pro zajištění čerstvých osvěžujících nápojů a to i ve velkém. Tento speciální přístroj vám umožní vyrábět limonády, ledové čaje, chlazenou sodu, chlazenou či nechlazenou filtrovanou vodu a další nápoje pomocí...
Profesionální automatický kávovar SCHAERER JOY

06.09.2012 Profesionální automatický kávovar SCHAERER JOY

Malý, chytrý a plně automatický profesionální kávovar. To je Schaerer Coffee JOY ! Schaerer Coffee Joy je nejmenší v sortimentu Schaerer - má šířku pouhých 30,5 cm. Je ideální pro kanceláře, bary a další provozy.
Účtování v restauraci - který způsob preferujete?

06.09.2012 Účtování v restauraci - který způsob preferujete?

Účtování útraty v restauraci je velmi diskutabilní záležitostí. Většinou se tento způsob zápisu objednávek odvíjí od typu provozovny, avšak vždy byste se měli snažit směřovat ke spokojenosti zákazníka a  současně zjednodušení práce personálu . Zní vám to téměř nemožně?...
Tankové pivo - chutná opravdu lépe?

13.08.2012 Tankové pivo - chutná opravdu lépe?

Obliba piva čepovaného z tanku v Čechách nezadržitelně roste a tak není divu, že se tomuto trendu přizpůsobují stále další podniky. Je ale pivo z tanku opravdu lepši, než pivo ze sudu ? Jaké pivo je vůbec vhodné do tanku stáčet a jak se o něj starat? A co to vlastně znamená, pít...
Když potřebujete udržet finance pod kontrolou…

20.07.2012 Když potřebujete udržet finance pod kontrolou…

Výdej alkoholických a nealkoholických nápojů je pro mnohé bary a restaurace velký problém, který některé z nich stojí nemalé finanční výdaje. Pomalý výdej a neoprávněné odběry nápojů jsou přitom jen zlomkem toho, s čím se majitelé každodenně potýkají. Evidenci, kontrolu nebo...
Čisté trubky zaručí skvělou chuť i barvu piva

02.07.2012 Čisté trubky zaručí skvělou chuť i barvu piva

Každý znalec piva si jistě vybaví scénu z Menzelova filmu Postřižiny, ve kterém Jiří Schmitzer objíždí na svém motocyklu značky Laurin & Klement místní hostince, aby si zkontroloval v jaké kvalitě čepují jeho pivo. Perfektní barva, říz, pěna a chuť jsou tím, co dělá z piva...
Léto v cukrárně či kavárně – co nesmí chybět v nabídce

06.06.2012 Léto v cukrárně či kavárně – co nesmí chybět v nabídce

S přicházejícím letním obdobím stoupá poptávka po osvěžujících nápojích a ledových pamlscích. Všichni majitelé kaváren a cukráren by tak neměli podceňovat přípravu na parné dny a vymyslet pro své zákazníky sezónní nabídku. Jen tak mohou u svých hostů uspět a zajistit si jejich přízeň...
Minireportáž z potravinářského veletrhu SALIMA 2012

16.05.2012 Minireportáž z potravinářského veletrhu SALIMA 2012

Nestihli jste se zastavit na  mezinárodní potravinářský veletrh SALIMA 2012 ? Nevadí. Přinášíme vám stručný  výběr toho nejlepšího , co se na veletrhu v oblasti zmrzlinářství událo. Pokud vás tedy zajímá zmrzlina, naše zmrzlinové stroje a další vybavení z našeho...
Sodobar - efektivní řešení pro pitný režim zaměstnanců

16.05.2012 Sodobar - efektivní řešení pro pitný režim zaměstnanců

Pravidelný a dostatečný přísun tekutin je důležitým prvkem každodenního režimu lidského organismu. Se zvyšující se zátěží člověka by se mělo úměrně dbát na pitný režim . To neplatí pouze pro sportovce nebo fyzicky pracující. Doplňování tekutin je důležité i pro zaměstnance...
AKCE: osvěžte své zákazníky ledovou tříští

09.05.2012 AKCE: osvěžte své zákazníky ledovou tříští

Připravte se na letní sezónu a osvěžte své zákazníky lahodnou ledovou tříští! Připravili jsme pro vás zajímavou letní akci, kdy vám do 31. 5. 2012 k zakoupenému výrobníku ledové tříště přidáme jako dárek směs na výrobu 1000 porcí tohoto u nás velmi oblíbeného letního nápoje....
TIP na výstavu: historie brněnských cukráren

23.04.2012 TIP na výstavu: historie brněnských cukráren

Brněnské cukrárny mají svou dlouholetou historii. Nasajte atmosféru let minulých a navštivte výstavu s názvem Historické cukrárny , která vás provede nejvyhledávanějšími cukrárnami v Brně a seznámí vás s tím, jak mlsali „Brňáci“ v první polovině 20. století....
Proč si lidé rádi čepují pivo sami?

19.04.2012 Proč si lidé rádi čepují pivo sami?

Ne nadarmo se říká, že Češi jsou národem „pivařů“ . Svědčí o tom nejen tuzemské přední příčky v konzumaci piva na osobu, ale i rozvinutá kulturně-společenská atmosféra hospodských zařízení. Stále neochvějně platí, že „u zdroje“ se na konci dne řeší všechny důležité politické...
Mrzne až praští? Dejte i pití k ledu

27.02.2012 Mrzne až praští? Dejte i pití k ledu

I když zimní měsíce přinášejí většinou venkovní mrazy a zákazníci restauračních zařízení hledají spíše něco pro zahřátí, některé nápoje se bez ledu neobejdou v jakoukoliv roční dobu. Na sezóně nezávislou součástí každého provozu by tak měly být kvalitní výrobníky ledu ....
Veletrhy nás baví – vystavujeme na veletrhu SALIMA 2012

14.02.2012 Veletrhy nás baví – vystavujeme na veletrhu SALIMA 2012

Výstavy a veletrhy nabízejí ideální příležitost pro osobní setkání se zákazníky. I z tohoto důvodu proto vystavujeme na mezinárodním potravinářském veletrhu SALIMA 2012 , který proběhne ve dnech od 28. února do 2. března na Výstavišti Brno . Naši expozici s vybavením pro...
Kde se pivo dobře točí, tam si lidi rádi jazyk smočí

13.02.2012 Kde se pivo dobře točí, tam si lidi rádi jazyk smočí

Cesta piva od sládka k hostinskému je cestou náročnou, protože během všech fází putování zlatavého moku z pivovaru až k cíli v podobě perfektně načepované sklenice pro zákazníka je nutné o pivo náležitě pečovat .
Sezóna veletrhů nekončí: vystavujeme na veletrhu TOP GASTRO 2012

01.02.2012 Sezóna veletrhů nekončí: vystavujeme na veletrhu TOP GASTRO 2012

Nestihli jste zatím navštívit žádný gastronomický veletrh? Nezoufejte, před námi je další, jeden z nejvýznamnějších gastro veletrhů v ČR vůbec. 6. ročník gastronomického veletrhu TOP GASTRO proběhne 9. – 12. 2. 2012 na holešovickém výstavišti v Praze. My samozřejmě...
I rozlévání destilátů a vína musí mít míru

30.01.2012 I rozlévání destilátů a vína musí mít míru

Dnes již opravdu široká nabídka evidenčních systémů umožňuje zařídit v každém výčepu či restauraci efektivní výdej a kontrolu veškerého sortimentu nápojů . Evidované a vždy přesné porce jsou totiž zárukou spokojenosti zákazníka i provozovatele. A moderní evidenční řešení na...
CESK na veletrhu Danubius Gastro 2012 v Bratislavě

11.01.2012 CESK na veletrhu Danubius Gastro 2012 v Bratislavě

Zajímáte se o gastronomii, hotelnictví nebo reklamu? Navštivte 19. ročník mezinárodního veletrhu Danubius Gastro 2012 , kde pod jednou střechou Incheba Expo arény v Bratislavě můžete zhlédnout aktuální nabídku toho nejlepšího komerčního zboží, produktů a služeb z oblasti...
Evidence teplých nápojů: přímá cesta k úsporám

02.01.2012 Evidence teplých nápojů: přímá cesta k úsporám

Kompletní evidence nápojů v restauraci je dnes nezbytnou součástí každého provozu. Současná nabídka evidenčních systémů zahrnuje kontrolu výdeje piva, vína, destilátů nebo koktejlů. Evidovat je nutné ale i kávu a teplé nápoje , které jsou vyhledávanou součástí nápojového...
Vánoční dárek pro vás: zábavná hra „Moje cukrárna“

20.12.2011 Vánoční dárek pro vás: zábavná hra „Moje cukrárna“

Vyzkoušejte si, jaké to je mít a řídit vlastní cukrárnu! Přijměte od nás drobný vánoční dárek v podobě velice zábavně počítačové hry Moje cukrárna 3 , u které si odpočinete, příjemně se pobavíte a pročistíte si hlavu od reality pracovních dní. Hra je zdarma, proto vám nic nebrání...
Doprava zdarma

01.12.2011 Doprava zdarma

Připravili jsme pro Vás akci na měsíc prosinec. Při objednání zboží na našem e-shopu nad 500,-Kč získáváte dopravu zcela zdarma! Cena za dopravu Vám bude odečtena z konečné částky až při vystavení dokladu.
Chladící technika v restauraci

28.11.2011 Chladící technika v restauraci

Správné skladování potravin je v restauraci nutností, kterou podmiňují hygienické normy . Z tohoto důvodu je investice do kvalitní chladící techniky nezbytná. Každá restaurace klade na chladící techniku vysoké nároky. Kromě zajištění vysoké kvality skladovaných potravin se...
CESK na Gastrofestu 2011

04.11.2011 CESK na Gastrofestu 2011

Praktické užitné vlastnosti evidenčních systémů , která vám nabízí společnost CESK budete moci příští týden osobně zhodnotit na jihočeském regionálním Gastrofestu , který se koná ve dnech 10. -12. listopadu 2011 v Českých Budějovicích.
Delikátní zahřátí na podzim: horká čokoláda, svařené víno a punč

25.10.2011 Delikátní zahřátí na podzim: horká čokoláda, svařené víno a punč

V chladném podzimním počasí vaši zákazníci ocení nabídku horkých nápojů. Mezi největší favority patří klasika: horká čokoláda , ale velmi oblíbené je také kořeněné svařené víno nebo punč . Většina výrobníků čokolády se díky svému multifunkčnímu charakteru hodí také na ohřívání...
Zefektivněte provoz pomocí evidenčních systémů

05.10.2011 Zefektivněte provoz pomocí evidenčních systémů

Pokud podnikáte v gastronomii a jste úspěšní, klade na vás každodenní provoz čím dál tím větší nároky. Je nutné obsloužit velké množství zákazníků, zajistit efektivní a spolehlivou obsluhu, včetně veškerého servisu. Pokud si chcete své starosti ulehčit, zjednodušit a především...
Co dělá kavárnu kavárnou?

04.10.2011 Co dělá kavárnu kavárnou?

Perfektní kávový servis, ucelená nabídka nápojů a občerstvení, příjemná obsluha nebo zajímavá atmosféra, originální interiér, kulturní program, čerstvé noviny, ruch velkoměsta nebo klid zapadlé uličky? Pro každého z nás je dobrá kavárna individuální záležitostí. Na úspěchu a...
Kávovar Nespresso PIXIE: malý, barevný a energeticky úsporný

20.09.2011 Kávovar Nespresso PIXIE: malý, barevný a energeticky úsporný

Pokud přemýšlíte o tom, že byste si rádi konečně připravovali voňavé espresso ve vlastním kávovaru, nenechte si ujít kávovar Nespresso PIXIE .  Tento praktický přístroj vám nabídne, kromě perfektního a opravdu rychlého systému přípravy kávy také propracovaný design, skvělou...
Základ vašeho gastronomického úspěchu: perfektní čistota

09.09.2011 Základ vašeho gastronomického úspěchu: perfektní čistota

Perfektní čistota sklenic, talířů a dalšího servírovacího nádobí je samozřejmou podmínkou úspěchu u vašich zákazníků. Zvládnout velký objem nádobí při plném provozu v restauraci však není žádná maličkost. Kladete-li důraz na detail a spokojíte se pouze s maximální čistotou,...
Neztraťte nárok na opravu zdarma, nakupujte zboží určené pro český trh

23.08.2011 Neztraťte nárok na opravu zdarma, nakupujte zboží určené pro český trh

Stále více českých zákazníků se dostává do situace, kdy jim je při poruše značkového domácího spotřebiče odepřena bezplatná oprava nebo výměna dílů.  Nevědomky totiž zakoupí produkt, který není určený pro český trh a problém je na světě. Vyhněte se podobným situacím a nakupujte u...
Jak si usnadnit pořádání letní garden párty?

04.08.2011 Jak si usnadnit pořádání letní garden párty?

Léto je perfektní období k pořádání skvělých zahradních párty spojených s grilováním a vychutnáváním volného času s přáteli. Pozvání na takovou párty je skvělá věc, ale hostitelé už to mají komplikovanější. Zejména pokud se sejde větší společnost, stává se z letní...
Tradiční česká ŽLUTÁ limonáda

08.07.2011 Tradiční česká ŽLUTÁ limonáda

Rozšiřujeme nabídku o tradiční českou limonádu - ŽLUTÁ . Vždy dokonale žlutá, osvěžující  a velmi oblíbená limonáda!  
Skvělou péči o pivo ocenil U Doktora hokejista Vladimír Vůjtek ml.

01.07.2011 Skvělou péči o pivo ocenil U Doktora hokejista Vladimír Vůjtek ml.

Bývalý reprezentant a vítkovický patriot si v restauraci vyzkoušel jeden ze samovýčepů !!! Certifikát osvědčující kvalitní péči o pivo převzali z rukou obchodního sládka Radegastu Zdeňka Baszczynského otec a syn Kalinové, kteří jsou majiteli restaurace U Doktora....
Rychlé letní osvěžení: ledová tříšť, sorbetta a granita

30.06.2011 Rychlé letní osvěžení: ledová tříšť, sorbetta a granita

V letních měsících se připravte na nápor zákazníků, kteří se budou chtít rychle a příjemně osvěžit. Kromě klasické zmrzliny se v poslední době dostávají do módy lehčí varianty osvěžení jako je ledová tříšť (granita) nebo sorbetto . Kromě toho, že jsou tyto lahodné...
Chlazení piva: Dobře vychlazené pivo je základ

23.05.2011 Chlazení piva: Dobře vychlazené pivo je základ

Pivo má v Čechách dlouhou tradici a je bez diskuse jedním z  nejoblíbenějších nápojů vůbec. Aby pivo chutnalo, tak jak má, je třeba, aby bylo vychlazené na správnou teplotu . Správně temperované pivo má charakteristický říz a nezapomenutelnou chuť. Obecně se uvádí, že pro...
Nepodceňujte pitný režim

19.05.2011 Nepodceňujte pitný režim

Pravidelné doplňování tekutin neboli pitný režim , je jednou z důležitých zásad správné životosprávy. Aby naše tělo nestrádalo a měli jsme dostatek energie na každodenní aktivity, je třeba zachovat rovnováhu mezi příjmem a výdejem tekutin. Optimální hodnoty pitného režimu se...
Připravte svou restauraci na nadcházející letní sezonu

03.05.2011 Připravte svou restauraci na nadcházející letní sezonu

Přemýšlíte co nového připravit na léto pro hosty vaší restaurace? Osvědčeným klíčem k letnímu úspěchu je vlastní předzahrádka , tento trend už zcela zachvátil české restaurace, kavárny i bary a lze se mu ubránit jen těžko. Pokud předzahrádku ještě nemáte, zkuste se zamyslet, zda...
Skladování a servírování vína v restauraci

11.04.2011 Skladování a servírování vína v restauraci

Jste - li majiteli restaurace, určitě víte, že vaši hosté kladou vysoké nároky na kvalitu a způsob servírování tohoto tradičního nápoje. Víno představuje ideální doprovod ke všem druhům pokrmů, specifická harmonie jídla a vína stojí v základech řady kulinářských zážitků. Podívejte...
Jarní akce s kávovary Nespresso

23.03.2011 Jarní akce s kávovary Nespresso

Vychutnejte si kvalitní kávu s kávovary Nespresso ! Využijte naší jarní akce, a my vám přidáme ke každému zakoupenému kávovaru Nespresso dárek v podobě kávových kapslí v hodnotě 1200 Kč nebo 800 Kč.
Rozšiřujeme nabídku o kvalitní mletou kávu San Remo

09.03.2011 Rozšiřujeme nabídku o kvalitní mletou kávu San Remo

Rozšiřujeme pro Vás nabídku o kvalitní italskou kávu SAN REMO . Tato káva je speciálně vyrobena k přípravě espressa v domácích pákových kávovarech všech značek.
Jak vybavit kavárnu: 10 pomocníků pro hladký začátek

01.03.2011 Jak vybavit kavárnu: 10 pomocníků pro hladký začátek

Milujete kavárenskou atmosféru a láká vás podnikatelská sféra pohostinství? Možná uvažujete o tom, že si otevřete vlastní kavárnu, která nabídne perfektní servis i útulné prostředí pro trávení volného času. Svoji představu o interiéru, designu a atmosféře určitě máte, pojďte se s námi...
CESK na veletrhu Danubius Gastro v Bratislavě

11.01.2011 CESK na veletrhu Danubius Gastro v Bratislavě

Do nového roku vstupujeme účastí na mezinárodním gastronomickém veletrhu Danubius Gastro 2011 , jehož 18. ročník proběhne ve dnech 20. - 23. ledna 2011 v Bratislavě v areálu výstaviště I ncheba Expo .
DeLonghi Magnifica S: malý silák a všeuměl

28.12.2010 DeLonghi Magnifica S: malý silák a všeuměl

Chcete malý kávovar s velkou silou , který plnohodnotně nahradí drahé, výkonné a rozměrově velké kávovary? Dopřejte si lahodnou chuť pravého italského espressa s kávovarem DeLonghi ECAM 22.110 , který je, ne náhodou, označován také jako Magnifica S. Proměňte interiér kuchyně nebo...
Vánoční akce s kávovary Nespresso

25.12.2010 Vánoční akce s kávovary Nespresso

Připravili jsme pro Vás zajímavou vánoční akci s kávovary Nespresso . Ke každému u nás zakoupenému kávovaru Nespresso Vám přidáme kávové kapsle v hodnotě 1200 Kč nebo 800 Kč zdarma ! Využijte této jedinečné nabídky!
PF 2011

21.12.2010 PF 2011

Děkujeme Vám za důvěru projevenou v letošním roce. Přejeme klidné prožití vánočních svátků a do nového roku 2011 především pevné zdraví a mnoho osobních i pracovních úspěchů.
Odvápňovač DURGOL® swiss espresso® zdarma ke každému kávovaru

17.12.2010 Odvápňovač DURGOL® swiss espresso® zdarma ke každému kávovaru

Ke káždému kávovarů nabízíme zdarma speciální odvápňovač DURGOL 125 ml. Dárkové balení obsahuje lahvičku pro jedno dokonalé odvápnění a dárkovou taštičku.
JURA Ena 5: Malý velký kávovar

14.12.2010 JURA Ena 5: Malý velký kávovar

Hledáte zajímavý kávovar vhodný do domácnosti nebo kanceláře ? Upřednostňujete designově výrazné a propracované kávovary, které svým vzhledem opravdu zaujmou? Kávovary JURA Ena 5 a jeho barevné kombinace patří k automatickým kávovarům, které nabízejí malé kompaktní rozměry, snadnou...
Speciální čístící prostředky DeLonghi

08.12.2010 Speciální čístící prostředky DeLonghi

Nabízíme Vám speciální čistící prostředky DeLonghi určené pro automatické kávovary. Prostředky jsou určené pro udržbu mléčný cest a zabezpečují Vám stále kvalitní mléčné produkty  - Cappuccino, caffé latte, latte macchiato.
CESK je tu pro vás o adventních sobotách!

30.11.2010 CESK je tu pro vás o adventních sobotách!

Exkluzivně máme otevřeno o adventních sobotách ! Nakupujte vánoční dárky v poklidu a bez starostí. Prodejna CESK je vám k dispozici o všech adventních sobotách v době od 9:00 do 14:00 hodin .
Tipy na zajímavé vánoční dárky

29.11.2010 Tipy na zajímavé vánoční dárky

Vánoce jsou za dveřmi a tak je nejvyšší čas začít s nákupem dárků. Každoročně se mnozí z nás v předvánočním čase potýkají s nedostatkem nápadů na užitečné a zajímavé vánoční dárky pro své blízké. Letos tomu určitě nebude jinak, a proto nabízíme pomocnou ruku. Přinášíme několik tipů...
Navštivte tématické semináře „Zmrzlina a cukrářské výrobky“

19.10.2010 Navštivte tématické semináře „Zmrzlina a cukrářské výrobky“

Chcete se vzdělávat a být nejlepším v tom, co děláte? Jste výrobcem či prodejcem zmrzliny nebo cukrářských výrobků? Společnost CESK pro vás připravila dva zajímavé semináře na téma „ Zmrzlina a cukrářské výrobky “, na kterým můžete prohloubit své znalosti a získat informace o...
Kávovar Delonghi ECAM 23.450.S za akční cenu 23 999 Kč

12.10.2010 Kávovar Delonghi ECAM 23.450.S za akční cenu 23 999 Kč

Sháníte kvalitní automatický kávovar vhodný do domácnosti, kanceláře nebo kavárny? Využijte naši výhodnou nabídku a pořiďte si automatický kávovar proslulé značky Delonghi . Za výhodnou cenu 23 999 Kč nabízíme kávovar Delonghi ECAM 23.450.S , označovaný také jako INTENZA....
Nová podzimní kolekce kávovarů Nespresso Citiz

12.10.2010 Nová podzimní kolekce kávovarů Nespresso Citiz

S podzimem přichází nová kolekce kávovarů Nespresso Citiz . Představujeme vám řadu atraktivních kávovarů Nespresso Citiz z kolekce podzim 2010, které jsou nově k dostání v našem e-shopu . Máte-li rádi kvalitní kávu a atraktivní retro design, jsou pro vás kávovary Nespresso Citiz...
Nové modely výrobníku sody STREAM

20.08.2010 Nové modely výrobníku sody STREAM

Představujeme Vám novou řadu atraktivních výrobníku sody , včetně chlazené vody, chlazené jemně perlivé vody a horké vody.
SodaStream – domácí sodovka snadno a rychle

30.06.2010 SodaStream – domácí sodovka snadno a rychle

Nový výrobník sody SodaStream si rychle získává stále větší pozornost českých domácností. Doby, kdy v našich kuchyních bublaly sifony na bombičky, jsou už dávno pryč. S novinkou SodaStream je vlastní sodovka záležitostí stisku jednoho tlačítka. Přečtěte si podrobné informace o...
Testy automatických kávovarů s mlýnkem

10.06.2010 Testy automatických kávovarů s mlýnkem

Na základě testů internetového portálu www.itest.cz v kategorii automatických kávovarů s mlýnkem Vám představujeme jednoho z vítězů kávovar DeLonghi ECAM 23.420 Intensa .  
Výčepní pistole WUNDERBAR POST-MIX

07.06.2010 Výčepní pistole WUNDERBAR POST-MIX

!!!  Ušetřete čas a peníze s post-mixem a výčepní pistolí WUNDERBAR !!! Výčepní pistole Wunder-bar vás nechá soustředit se na vaše zákazníky, zlepšete efektivnost a prodejte více nápojů se systémem Wunder-Bar. Obslužte zákazníka velmi rychle! Nejpopulárnější světový...
Počítání tržeb personálem je minulostí

13.05.2010 Počítání tržeb personálem je minulostí

Kdo by si nepamatoval unavené číšníky snažící se na konci směny u jednotlivých stolů (mnohdy marně) dopočítat zkonzumovaných nápojů. Dnes je však čím dál větší samozřejmostí setkat v restauraci nebo baru se stylovým počítačem a designovou pokladnou. Nastal trend uspořádaného a dobře...
Pípa s chlazením ANATA M24 za akční cenu 7400 Kč

06.05.2010 Pípa s chlazením ANATA M24 za akční cenu 7400 Kč

Sháníte malé chlazení na pivo s vysokým výkonem? Vsaďte na   výčepní zařízení ANTA M24 , které se díky svým kompaktním rozměrům hodí do domácnosti, na soukromé letní chaty nebo chalupy. Kvalitní pípa s chlazením je nyní k dostání za akční cenu 7400 Kč bez DPH !...
V restauraci Hotýlek Praha si nyní můžete načepovat pivo sami

09.04.2010 V restauraci Hotýlek Praha si nyní můžete načepovat pivo sami

Tradiční staročeská kuchyně, na kterou se specializuje klasická restaurace Hotýlek Praha ve Slaném , se neobejde bez vynikajícího oroseného piva. Chuť a pravý požitek souvisí s bezchybným skladovacím a čepovacím systémem. Firma CESK proto nově vybavila restauraci Hotýlek Praha jedním...
Instalovali jsme samovýčepy do pivního baru v Německu

31.03.2010 Instalovali jsme samovýčepy do pivního baru v Německu

Čepování piva prostřednictvím samostatných výčepů pro každý stůl je stále oblíbenější nejen u nás, ale také v sousedním Německu. Právě tam jsme výčepní technikou kompletně vybavili oblíbený pivní bar Taco Loco , který čepuje pivo značky Gaffel Kölsch.
Výčepní automat přesnější než hodinky

18.03.2010 Výčepní automat přesnější než hodinky

Společnost Asseco Solutions nyní uvádí na český trh horkou novinku v oblasti gastronomie - výčepní automat Datalock blue gastro s dokonale přesným dávkováním a možností bezchybné kontroly.
Předváděcí akce zmrzliny z Opočna a strojů Frigomat

11.03.2010 Předváděcí akce zmrzliny z Opočna a strojů Frigomat

Ochutnejte tradiční Českou zmrzlinu firmy Bohemilk, vyzkoušejte si špičkové zmrzlinové stroje Frigomat a získejte přehled v posledních normách na předváděcí akci v Rostoklatech u Prahy! Akce proběhne dne 18. 3. 2010 v místním kulturním domě.
Pojďte s námi na veletrh SALIMA!

10.02.2010 Pojďte s námi na veletrh SALIMA!

Jako každý rok, i letos se zúčastníme již 27. ročníku mezinárodního potravinářského veletrhu SALIMA , který proběhne ve dnech 2. – 5. 3. 2010 v areálu výstaviště BVV v Brně.
Výčepní systémy CESK na veletrhu Danubius

08.02.2010 Výčepní systémy CESK na veletrhu Danubius

Nejmodernější výčepní a evidenční techniku jsme ve dnech 21. až 24. ledna 2010 představili na 17. ročníku veletrhu gastronomie Danubius Gastro na výstavišti Incheba Expo v Bratislavě.
Sledujte seminář Frigomat Days on-line!

01.02.2010 Sledujte seminář Frigomat Days on-line!

Připravili jsme pro vás jedinečnou příležitost dozvědět se novinky a aktuality ze semináře Frigomat Days on-line přes naši stránku na Facebooku.
Přidejte se k nám na Facebooku!

11.01.2010 Přidejte se k nám na Facebooku!

Připravili jsme pro vás stránku naší firmy na stále oblíbenější síti Facebook . Najdete zde nejen novinky z oboru, ale také „zákulisní informace“, exkluzivní fotky i možnost nás přímo kontaktovat s jakýmkoliv dotazem.
Přihlaste se na třídenní kurz Frigomat Days s Giuseppem Scaringellou!

05.01.2010 Přihlaste se na třídenní kurz Frigomat Days s Giuseppem Scaringellou!

Ve dnech 2. až 4. února 2010 pořádáme v Brně unikátní kurz o zmrzlině se světovou zmrzlinářskou legendou z Itálie Giuseppem Scaringellou a jeho týmem.
PF 2010

11.12.2009 PF 2010

Rozšiřujeme nabídku o kávovary a mlýnky San Remo

03.11.2009 Rozšiřujeme nabídku o kávovary a mlýnky San Remo

Patříte mezi majitele kaváren, restaurací nebo hotelů? Chcete svým zákazníkům dopřát poctivé espresso, nadýchané cappuccino nebo jemné latté macchiato? Prohlédněte si nové značkové produkty San Remo ! V naší rozšířené nabídce nyní najdete také profesionální mlýnky na kávu a...
Ohlédnutí za seminářem Italské zákusky

27.10.2009 Ohlédnutí za seminářem Italské zákusky

Spokojení návštěvníci, sladké italské zákusky, výborná káva a informačně bohaté přednášky. Seminář s názvem Italské zákusky , který uspořádala společnost CESK ve spolupráci s firmou PreGel, se skutečně vydařil. Prohlédněte si aktuální videoreportáž a sérii fotografií, ze...
Zveme vás na Mezinárodní potravinářský veletrh

23.10.2009 Zveme vás na Mezinárodní potravinářský veletrh

Srdečně vás zveme na Mezinárodní potravinářský veletrh , který se uskuteční od 13. do 27. října v Miláně, a na kterém se představí také oficiální distributor značkových cukrářských a zmrzlinových strojů Frigomat - společnost CESK. Co všechno vás na prestižním veletrhu čeká?...
Kávovary Jura: přesné jako švýcarské hodinky

06.10.2009 Kávovary Jura: přesné jako švýcarské hodinky

Švýcarská preciznost, důraz na detail a touha po dokonalosti se promítla do kávovarů značky Jura . Modely Jura Ena a Jura Impressa najdete nyní také v nabídce společnosti CESK. Přečtěte si, co všechno vám může nováček z katalogu CESK nabídnout!
Vybavili jsme novou samoobslužnou restauraci

02.10.2009 Vybavili jsme novou samoobslužnou restauraci

Moderní samoobslužné výčepy , kvalitní sanitace a další zbrusu nové výčepní zařízení spolu s vynikajícím pivem z tanků proměnily ostravskou hospůdku U Doktora. Podívejte se, jak přestavba dopadla!
Pozvánka na cukrářský seminář zdarma

18.09.2009 Pozvánka na cukrářský seminář zdarma

Chcete se naučit připravovat pravé italské moučníky , kořeněné čajové sušenky nebo hustou, smetanovou zmrzlinu? Společnost CESK pro vás připravila interaktivní seminář vedený zkušeným italským cukrářem Marcem Iserniou . Přihlaste se na říjnový workshop a staňte se odborníky na...
Pípa s pumpičkou DSI: novinka mezi čepovacími systémy

04.09.2009 Pípa s pumpičkou DSI: novinka mezi čepovacími systémy

Hledáte pípu vhodnou pro čepování piva na soukromých oslavách, zahradních párty nebo grilování s rodinou a přáteli? Vsaďte na novinku - přenosnou pípu s pumpičkou DSI, která vás překvapí nejen jednoduchou konstrukcí , ale také variabilitou a spolehlivostí. Zajímá vás,...
Zásaditá kapalina CIP – novinka pro účinné čištění pivního vedení

01.09.2009 Zásaditá kapalina CIP – novinka pro účinné čištění pivního vedení

Každý dobrý hostinský ví, že výsledná chuť čerstvě načepovaného piva nezáleží pouze na jeho složení a teplotě, ale také na čistotě pivního vedení . Jak se zbavit nečistot usazených na stěnách nápojového vedení? Vyzkoušejte zásaditou sanitační kapalinu CIP od společnosti CESK!...
Sanitační kapalina SEPT: jednoduché řešení pro čisté pivní trubky

01.09.2009 Sanitační kapalina SEPT: jednoduché řešení pro čisté pivní trubky

Víte, že podle průzkumu provedeným jedním z předních českých pivovarů, považuje 94 % dotázaných čistotu pivního vedení za hlavní faktor, který ovlivňuje výslednou chuť piva? Vyzkoušejte nový kyselý sanitační prostředek SEPT, se kterým se spolehlivě zbavíte vodního kamene a dalších...
Televizní reportáž o hospodě se samovýčepy

07.08.2009 Televizní reportáž o hospodě se samovýčepy

Pokud se chystáte na dovolenou nebo výlet na Slovensko, nezapomeňte navštívit tradiční hospodu ve Skalici, která se může jako jedna z mála pochlubit moderními samovýčepy od společnosti CESK. Nevíte, jak samovýčepy fungují? Podívejte se na reportáž o skalické hospodě, kterou...
S chlazením ANTA AK40 má pivo správný říz

04.08.2009 S chlazením ANTA AK40 má pivo správný říz

Kompaktní rozměry, vysoký výkon, atraktivní design a dlouhá životnost jsou jen některými vlastnostmi nového chlazení na pivo ANTA AK40 se dvěma pípami. Suché chlazení pro profesionální gastronomické provozy využijete nejen ke stáčení a dochlazování piva, ale také mnoha dalších sudových...
Nový kompaktní kompresor MC5606

23.07.2009 Nový kompaktní kompresor MC5606

Sháníte spolehlivý kompresor s automatickým a tichým chodem? Prohlédněte si novinku mezi bezolejovými kompresory – nerezový kompresor MC5606 , který vás překvapí nejen svými kompaktními rozměry, ale také vysokým výkonem. Přenosný kompresor MC5606 je nyní k dostání již za 6 390 korun...
NOVINKA Sirupový koncentrát MANGO

11.03.2009 NOVINKA Sirupový koncentrát MANGO

Kvalitní sirupové koncentráty pro výrobu limonád, sody s příchutí ovoce, míchaných točených nápojů a granit  
Malý, ale šikovný automatický kávovar Saeco Xsmall

16.12.2008 Malý, ale šikovný automatický kávovar Saeco Xsmall

Nabízíme vám malý automatický kávovar z nové řady Saeco Xsmall pro domácnosti a kanceláře za akční cenu! Přístroj umožňuje přípravu jednoho nebo dvou šálků kávy současně. Navíc získáte nastavení a seřízení kávovaru + Set START v ceně 550,- Kč ZDARMA (1 kg kvalitní kávy...
Sezona pokladen a pokladních systémů je v plném proudu

15.12.2008 Sezona pokladen a pokladních systémů je v plném proudu

Jako každý rok, tak i letos se pro majitele restaurací, barů a hotelů nese druhá půlka roku ve znamení pořizování nových pokladen a pokladních systémů. Díky moderním pokladnám a pokladním systémům si i vy můžete výrazně usnadnit a zjednodušit práci. Přečtěte si, jaké výhody vám...
Automatický kávovar DéLonghi ESAM 4200 se slevou 9 %!

03.12.2008 Automatický kávovar DéLonghi ESAM 4200 se slevou 9 %!

Využijte slevu na plně automatický kávovar pro domácnosti i kanceláře s vestavěným mlýnkem DeLonghi ESAM 4200 . Jako dárek získáte bezplatné nastavení a seřízení kávovaru + Set START v ceně 550,- Kč (1 kg kvalitní kávy SanRemo + 1 odvápňovací prostředek)....
Vánoční AKCE na kávovary SAECO

01.12.2008 Vánoční AKCE na kávovary SAECO

Připravili jsme pro vás Vánoční nabídku značkových automatických kávovarů.
Dávkovače destilátů

16.06.2008 Dávkovače destilátů

Systém vydává destiláty po přihlašení zákazníka na externím přihlašovacím Touch panelu. Systém vydává destílaty po přihlášení obsluhujícího číšníka
Nákup na splátky

14.06.2008 Nákup na splátky

Splátkový prodej, klasický spotřebitelský úvěr, který přitahuje svou jednoduchostí, výhodností a je dlouhodobě nejoblíbenější u všech zákazníků. Splátky je možné uzavřít pouze na zboží v hodnotě od 3.000 Kč do 80.000 Kč
Kávovary SanRemo

26.01.2006 Kávovary SanRemo

Jako výhradní zástupce snačky SAN REMO si Vám dovolujeme nabídnout modely špičkových Italských kávovarů značky SAN REMO za vyjímečné ceny. V nadíce naleznete kávovry jednoskupinové až čtyřskupinové, včetně modelů se zvýšenými obsahy vyhřívacích nádrží. Nabízíme také kvalitní mlýnky na...
Sirupy ledový čaj

22.01.2006 Sirupy ledový čaj

Díky expanzi CESK a.s. na Slovenský, Rakouský a Německý trh, došlo v minulých měsících k zavedení nových postmixových koncentrátů (sirupů) v příchutích ledových čajů. Tyto jsou distribuovány ve dvou základních příchutích CITRON, BROSKEV
E-shop Katalog -

CESK a.s.
International Business Center
Příkop 6, 604 15 Brno
Czech Republic

Provozovna:
Jarní 44i, 614 00 Brno
Czech Republic

 

IČO: 255 694 65
DIČ: CZ 255 694 65

Komerční Banka
č.ú.: 27-9600180237/0100

 

obchodní:
+420 511 189 990
fakturace:
+420 511 189 994
fax: +420 511 189 980

e-mail: info@cesk.cz

-
Doprava zdarma

Výhody navíc

  1. Provádíme autorizovaný a certifikovaný servis.
  2. Výrobky si můžete prohlédnout i vyzkoušet v našem sídle.
  3. Produkt vám rádi nastavíme a zaškolíme jeho obsluhu.
  4. Odborně vám poradíme jak vybrat tak, abyste byli maximálně spokojeni.

Akční zboží

Výrobník ledové tříště NINA 1
NAŠE CENA 22 730

Prášková směs do výrobníku ledové tříště MALINA
NAŠE CENA 125
Sodobar LIMA 1/5 K
BĚŽNÁ CENA 22 300
NAŠE CENA 20 900

facebook
CESK a.s. (c) 2007 | Kontakty
Created by SOVA NET: Redakční systém | Tvorba eshopu | PPC