18. 7. 2019

Doplňte sortiment na letní sezónu 2019

Pokud přemýšlíte o doplnění sortimentu, právě teď je ten správný čas. Nejprodávanější produkty máme aktuálně skladem. Které to jsou?

Výrobník fresh zmrzliny s vitrínou

Výrobníky zmrzliny GX zmrzlinu vyrábí přímo před očima zákazníků a udržují ji stále čerstvou. Jedná se o finančně relativně nenáročný stroj s jednoduchým ovládáním a snadnou údržbou. Výrobníky GX jsou vhodné i do menších prostor - nahradí vitrínu, stroj na zmrzlinu, šoker i konzervátor. K dispozici jsou varianty na 2, 4, 6 a 8 druhů zmrzliny.

Vitrína kombinovaná s výrobníkem zmrzliny GX6   Vitrína kombinovaná s výrobníkem zmrzliny

 

Výrobník ledové tříště I-PRO 3 MEC

Tříkomorový výrobník ledové tříště patří mezi nejmodernější řešení. Díky dvojitému systému izolace je výroba rychlá i při nízkém výkonu kompresoru, nevzniká kondenzace vody na vaně a ledová tříšť si dlouho udržuje stálou teplotu, čímž šetří energii. Objem zásobníků je 3 x 11 litrů.

 

Stroj na točenou  zmrzlinu Frigomat KISS 3P Power VE MIXER

Výkoný třípákový mobilní výrobník je špičkou mezi stroji na točenou zmrzlinu. Stroj má 2 samostatné řídící jednotky, takže každá polovina stroje pracuje zvlášť. Kromě točené zmrzliny stroj zvládne i mražený jogurt, sorbetta, mražené dezerty či zmrzlinu z čerstvého ovoce. Produkce stroje je až 570 porcí/hod.

 

Výrobník šlehačky KREAM 2,5

Výrobník šlehačky šetří čas a odpadá také chybovost (smetana se nepřešlehá). Stroj je vybaven zásobníkem na 2,5 l smetany a umožňuje nášleh až 300 %. Chladicí okruh zajišťuje chlazení zásobníku směsi i výdejního kohoutuVyplatí se už při spotřebě 0,5 l šlehačky denně.
 
Výrobník ledové tříště I-PRO 3 MEC   Stroj na točenou zmrzlinu Frigomat KISS 3P Power VE MIXER   Výrobník šlehačky KREAM 2,5
 
 Prohlédněte si i další nabídku cukrářských a zmrzlinových strojů. 
 
 

Další články

Připravte se na podzimní čokoládovou sezónu

12. 8. 2019
Čokoláda a výrobky z ní, vašim zákazníkům zaručeně  vykouzlí radostný úsměv. Při přípravě čokolády je velmi důležitá nejen kvalita surovin...

Od kakaového bobu po finální čokoládu

10. 7. 2019
Většina cukrářů dnes považuje čokoládu při své profesi jako nezbytnou surovinu. Přestože se ještě stále v oboru setkáváme s tukovými...

DVOUDENNÍ PROFESIONÁLNÍ KURZ VÝROBY A ZPRACOVÁNÍ ZMRZLINY

17. 5. 2019
Profesionální dvoudenní kurz výroby a zpracování zmrzliny pro začátečníky povede zmrzlinář a cukrář Jakub Derner.

Dvoudenní profesionální kurz výroby a zpracování zmrzliny

2. 4. 2019
Tradiční cukrářské řemeslo, ale i technologické inovace jsou spojeny v kurzu výroby a zpracování zmrzliny pro začátečníky. Kurz povede italský...
Copyright CESK 2019  |  Mapa webu