5. 4. 2018

Dvoudenní profesionální kurz na zmrzlinu

Přihlašte se na profesionální dvoudenní zmrzlinový kurz s italským mistrem Matteo Manzotti.

Kurz proběhne 18. - 19. 4. 2018 od 9:00 do 17:00 v prostorách firmy CESK v Brně - Maloměřicích.

Více informací o kurzu a možnost registrace najdete na stránkách cukrářské kurzy.

Těšíme se na Vás!

Další články

Zařídíme cukrárnu od A do Z

13. 6. 2018
Ve svém oboru se pohybujeme už opravdu dlouho, proto nabízíme nejen dodávku samostatných zařízení, ale také návrhy, realizace či restyling celých...

Zázrak jménem filtrovaná káva 1. díl

10. 6. 2018
Filtrovaná káva je skvělá věc. Jde o kompromis kvality a ceny. Nepotřebujeme super drahý přístroj za několik tisíc, a přesto si můžeme připravit...

Dny otevřených dveří - Letní druhy zmrzliny z ovocných pyré

13. 4. 2018
Rádi bychom Vás pozvali na dny otevřených dveří naší provozovny v Brně. Budeme pořádat prezentaci "Letní druhy zmrzliny z ovocných pyré" ve...

Pozvánka na veletrh Gastrofest v Českých Budějovicích

9. 4. 2018
Tento týden nás můžete potkat od 12. do 14. dubna 2018 na veletrhu Gastrofest v Českých Budějovicích. Najdete nás v pavilonu T1, na stánku č. 81.
Copyright CESK 2018  |  Mapa webu