5. 4. 2018

Dvoudenní profesionální kurz na zmrzlinu

Přihlašte se na profesionální dvoudenní zmrzlinový kurz s italským mistrem Matteo Manzotti.

Kurz proběhne 18. - 19. 4. 2018 od 9:00 do 17:00 v prostorách firmy CESK v Brně - Maloměřicích.

Více informací o kurzu a možnost registrace najdete na stránkách cukrářské kurzy.

Těšíme se na Vás!

Další články

Dny otevřených dveří - Letní druhy zmrzliny z ovocných pyré

13. 4. 2018
Rádi bychom Vás pozvali na dny otevřených dveří naší provozovny v Brně. Budeme pořádat prezentaci "Letní druhy zmrzliny z ovocných pyré" ve...

Pozvánka na veletrh Gastrofest v Českých Budějovicích

9. 4. 2018
Tento týden nás můžete potkat od 12. do 14. dubna 2018 na veletrhu Gastrofest v Českých Budějovicích. Najdete nás v pavilonu T1, na stánku č. 81.

Předání kávovaru DeLonghi respondentce výzkumu

1. 3. 2018
Pro zlepšení našich služeb jsme provedli průzkum a všem účastníkům bychom ještě jednou rádi poděkovali. Respondenti měli možnost za účast v...

Novela zákona upravuje podmínky pro stáčení vína - řešením je BIB

7. 2. 2018
Od prvního ledna roku 2018 vešla v platnost novela vinařského zákona, která značně omezuje stáčení vín z KEG sudů. Vláda se pro tuto novelu...
Copyright CESK 2018  |  Mapa webu