17. 5. 2019

DVOUDENNÍ PROFESIONÁLNÍ KURZ VÝROBY A ZPRACOVÁNÍ ZMRZLINY

Profesionální dvoudenní kurz výroby a zpracování zmrzliny pro začátečníky povede zmrzlinář a cukrář Jakub Derner.

Co vše vás naučíme?

První den kurzu

1) úvod a historie zmrzliny

2) vysvětlení a popis strojů

3) počítání receptů

4) pasterizace zmrzlinových směsí a sirupů na ovocné zmrzliny

 

Druhý den kurzu

1) výroba zmrzliny - kopečková, fresh a točená zmrzlina

2) prezentace zmrzliny - zdobení zmrzlinových vaniček, kornoutů...

Jestliže máte nějakou speciální surovinu nebo se vám nedaří z konkrétní suroviny vyrobit dobrou zmrzlinu, určitě ji můžete na kurz přinést. Posledně jsme zkoušeli rakytníkovu zmrzlinu :)

 

Jakub Derner

Jakub se ve firmě CESK zaměřuje na výrobky z čokolády, zmrzlinu, na klasickou cukrařinu a postupně se propracovává k moderní cukrařině. Zúčastnil se několika soutěží. Moravský pohár 2012 (2. místo) a soutěže o nejatraktivnější cukrářský výrobek roku 2013 (2.místo). Absolvoval několik školení od Italských mistrů GELATO Professional School firmy FRIGOMAT. Ve svém portfóliu má i účast na světovém rekordu v podobě největší točené zmrzliny na světě.

Petra Velová - asistentka

 

Po ukončení kurzu obdržíte certifikát a slevový voucher k nákupu zmrzlinového stroje Frigomat.

Místo konání: CESK, a.s., Jarní 44i, 614 00, Brno – Maloměřice

Termín: 28.5. - 29.5.2019 od 9:00 do 15:30

Školitel: Jakub Derner

Max. počet míst: 12

Podívejte se na mapu ZDE.

Více informací a přihlašovací formulář najdete zde.

Další články

Pozvánka na prezentaci zmrzlin a dortů, aneb čokoláda jak ji neznáte

21. 8. 2019
Rádi bychom vás jménem společnosti CESK pozvali na prezentaci zmrzlin a dortů,  kterou pořádáme ve spolupráci se společností Almeco. 

Připravte se na podzimní čokoládovou sezónu

12. 8. 2019
Čokoláda a výrobky z ní, vašim zákazníkům zaručeně  vykouzlí radostný úsměv. Při přípravě čokolády je velmi důležitá nejen kvalita surovin...

Doplňte sortiment na letní sezónu 2019

18. 7. 2019
Pokud přemýšlíte o doplnění sortimentu, právě teď je ten správný čas. Nejprodávanější produkty máme aktuálně skladem. Které to jsou?

Od kakaového bobu po finální čokoládu

10. 7. 2019
Většina cukrářů dnes považuje čokoládu při své profesi jako nezbytnou surovinu. Přestože se ještě stále v oboru setkáváme s tukovými...
Copyright CESK 2019  |  Mapa webu