Aktualita

Přijďte

Přijďte si prohlédnout novinky na zmrzlinovou sezónu 2024

Jako každý rok jsme si pro vás připravili několik prezentací novinek po ČR i SK.

12. 11. 2015

Kurzy ZPRACOVÁNÍ ČOKOLÁDY a RAW FOOD již příští týden!

Přijďte se s námi vzdělávat v oblasti výroby a zpracování pravé čokolády. Novinkou v kurzech jsou RAW FOOD dezerty.

Přijďte získat další certifikát pro Vaši cukrárnu, kavárnu a nebo restauraci. Překvapte své klienty obohacením nabídky o RAW FOOD dezerty a čokoládové výrobky.

 

 

 

 

 

18. 11 .2015 - RAW FOOD dezerty

Na kurzu RAW FOOD dezertů se budeme zabývat správnou přípravou ingrediencí a samotnou  výrobou. Vyzkoušíme si i jejich přípravu - a to od nejjednodušších receptů až po ty složitější, jako je třeba několika barevný dort.

Pojedeme ve třech blocích:

 1. Správná příprava surovin pro výrobu RAW dezertů.

2. Příprava jednoduchých RAW sladkostí.

3. Dortové korpusy a výroba RAW dortů.

Více informací o ceně a termínech

 

19. 11 a nebo 26. 11. 2015 - Zpracování a výroba čokolády

Společně si ukážeme výrobu a zpracování čokolády v několika tematických blocích.

1. Dozvíte se o výrobě čokolády z bobů až po hotový produkt

2. Naučíme Vás výpočet obsahu kakaové hmoty v čokoládě

3. Předvedvedeme Vám ruční temperaci, a následné si vyzkoušíte vše v praxi

4. Ukážeme Vám vylévání skořápek a výrobu tabulek, čokoládových zlomků, ozdoby

5. Výrobíte základní ganache a jiné smetanové náplně, ovocné náplně z pyré a alkoholové náplně

Více informací o ceně a termínech

 

Těšíme se na Vás

Tým lektorů 

Další články

Dny otevřených dveří s Almecem 2024

11. 2. 2024
Srdečně vás zveme na akci nabitou novinkami ze světa zmrzliny, cukrařiny a pekařiny , kterou pořádáme ve spolupráci s firmou Almeco .

Prezentace novinek na zmrzlinovou sezónu s Adria Gold 2024

1. 2. 2024
Srdečně vás zveme na prezentaci zmrzlinářských a cukrářských novinek pro rok 2024, kterou pořádáme ve spolupráci s Adria Gold.

3D virtuální prohlídka prodejny a školicí místnosti

27. 10. 2023
Zajímá vás, jak to u nás v CESK u vypadá? Můžete se projít naší virtuální prohlídkou  z pohodlí domova. Rádi vás ale také uvidíme...

Cukrářský a pekařský seminář s Helenou Fléglovou, Antoniem Carlinim a Tomášem Leciánem

26. 10. 2023
Rádi bychom Vás pozvali na cukrářský a pekařský seminář , kde se můžete těšit na ukázky a tipy z praxe od Heleny Fléglové , Antonia...
Copyright CESK 2024  |  Mapa webu