17. 3. 2014

Mezinárodní veletrh Salima 2014 očima CESKu

Ve dnech 25. 2. – 28. 2. se na brněnském výstavišti uskutečnil již čtyřicátý ročník mezinárodního potravinářského veletrhu Salima, který se po více jak dvacetileté přestávce opět otevřel laické veřejnosti. Jelikož jde vlastně o náš „domovský veletrh“, nemohli jsme na něm chybět.

Ve dnech 25. 2. – 28. 2. se na brněnském výstavišti uskutečnil již čtyřicátý ročník mezinárodního potravinářského veletrhu Salima, který se po více jak dvacetileté přestávce opět otevřel laické veřejnosti. Jelikož jde vlastně o náš „domovský veletrh“, nemohli jsme na něm chybět.

CESK ovládl zmrzlinovou Salimu

Pomyslné čtyřicáté narozeniny mezinárodní potravinářský veletrh oslavil ve velkém stylu. Dle prvních oficiálních odhadů totiž veletrh navštívilo více než 28 000 návštěvníků, kteří se mohli podívat na stánky 786 vystavujících firem z 35 zemí světa, mezi nimi i CESK.

 

Červeno-modro-bílé vlajky byly k vidění po celém pavilonu V, jelikož na naše výrobníky ledové tříště, zmrzlinovače, vitríny a další vybavení spoléhají firmy, jako jsou MEC 3, Mlékárna Opočno nebo například Prego, které mimochodem patřily k těm největším vystavovatelům. Hlavním centrem dění okolo cukrářského vybavení však zůstal stánek CESK – FRIGOMAT laděný do čisté bílé barvy s jen těžko přehlédnutelnou vysokou konstrukcí.

Na něm jste mohli nalézt velmi populární výrobníky točené zmrzliny řady Klass, stroje na tvorbu sorbetta a ledové tříště, přístroje na kopečkovou zmrzlinu a některé další „mašiny“, jako jsou šokery, rychlozmrazovače, výrobníky nanuků a stroje na čokoládu. Mezi vybrané kusy se vměstnaly i stroje Klass XL a Klass Black s novou okapkou a větším výkonem, které spatřily světlo světa teprve před nedávnem.

Mnoho návštěvníků zaujala i zmrzlinová škola – součást našeho stánku. V ní dva zmrzlinoví mistři předváděli a komentovali, jak se vyrábí a jak má správně vypadat dokonalá kopečková zmrzlina, kterou jste mohli kdykoliv ochutnat.

Za projevený zájem o naše produkty během veletrhu Salima vám chceme poděkovat. Doufáme, že pro vás letošní ročník byl minimálně stejným přínosem jako pro nás a že se nejpozději za dva roky (1. – 4. března 2016) v Brně opět setkáme. Detailní fotoreport naleznete na našich FB stránkách.

Další články

Dny otevřených dveří s Almecem 2024

11. 2. 2024
Srdečně vás zveme na akci nabitou novinkami ze světa zmrzliny, cukrařiny a pekařiny , kterou pořádáme ve spolupráci s firmou Almeco .

Prezentace novinek na zmrzlinovou sezónu s Adria Gold 2024

1. 2. 2024
Srdečně vás zveme na prezentaci zmrzlinářských a cukrářských novinek pro rok 2024, kterou pořádáme ve spolupráci s Adria Gold.

3D virtuální prohlídka prodejny a školicí místnosti

27. 10. 2023
Zajímá vás, jak to u nás v CESK u vypadá? Můžete se projít naší virtuální prohlídkou  z pohodlí domova. Rádi vás ale také uvidíme...

Cukrářský a pekařský seminář s Helenou Fléglovou, Antoniem Carlinim a Tomášem Leciánem

26. 10. 2023
Rádi bychom Vás pozvali na cukrářský a pekařský seminář , kde se můžete těšit na ukázky a tipy z praxe od Heleny Fléglové , Antonia...
Copyright CESK 2024  |  Mapa webu