5. 9. 2016

Podzimní soutěž

Vyhrajte vstup na naše cukrářské kurzy v roce 2017! 

Soutěž o vstup na cukrářské kurzy v sezóně 2017 zdarma!


Odpovězte na email pazourkova@cesk.cz na soutěžní otázku: Kdy byla společnost CESK založena?

 

 


Odpovídejte ve tvaru:


1. Název provozovny, cukrárny, restaurace nebo kavárny, kterou vlastníte nebo v ní pracujete
2. Odpověď na soutěžní otázku
3. Telefonní nebo emailový kontakt


Vyhrát můžete vstup zdarma na cukrářské kurzy 2017 v Brně (RAW dezerty, výroba zmrzliny, zpracování čokolády atd.), které budou vypsány na webové stránce www.cukrarsky-kurz.cz.

 

Výhra

Výhrou je vstup pro 1 osobu na cukrářský kurz RAW dezerty nebo výroby zmrzliny nebo zpracování čokolády dle vlastního výběru v roce 2017. 

Volba výherce

Výherce vybereme z množin všech příchozích odpovědí. Odpovědi budeme řadit dle času příchodu a správnosti. Odpověď vybereme dle vzorce n/50. N je množina všech příchozích odpovědí.

Výherce zveřejníme na webových stránkách www.cesk.cz a budeme ho kontaktovat e-mailem do 31.12.2016.

 

Úvodní ustanovení

Organizátorem soutěže je společnost CESK a.s. Soutěž je určena pro osoby starší 18 let s trvalým pobytem na území ČR, které jsou způsobilé k právním úkonům. 

Termín soutěže od 6.9.2016 do 30.10.2016.

Z účasti v soutěži jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti CESK a.s. a osoby jim blízké. Organizátor soutěže si vyhrazuje právo upravit v průběhu soutěže pravidla, a to zejména délku trvání soutěže. 

 

Ochrana osobních údajů

Každý soutěžící výslovně souhlasí s tím, aby organizátor soutěže zpracovával poskytnuté osobní údaje za účelem vyhodnocení soutěže a kontaktování výherců a soutěžících. Organizátor soutěže se zavazuje nepoužít takto získané osobní údaje k žádným jiným účelům než je stanoveno v těchto pravidlech.

Po skončení soutěže budou na www.cesk.cz uveřejněna příjmení výherců.

Datum zveřejnění aktuality: 6.9.2016

Další články

Pozvánka na Cukrářský a pekařský seminář 7. 11. 2017

26. 10. 2017
Srdečně Vás zveme na cukrářský a pekařský seminář ve slovenské Galantě.

Pozvánka na předváděcí akci Fresh zmrzlina s čokoládou a ovocem

25. 10. 2017
Přijměte, prosím, pozvání na předváděcí akci, kterou pořádáme 21. - 22. 11. 2017 ve spolupráci se společností ALMECO v prostorách CESK,...

Pozvánka na mezinárodní veletrh HOST 2017 v italském Miláně

6. 10. 2017
Rádi bychom vás pozvali na mezinárodní veletrh  HOST 2017  v Miláně. Najdete nás na výstavní expozici značky  Frigomat , která bude...

Dotace na vaše technologie

19. 9. 2017
Naši zákazníci mají možnost využít ve spolupráci s ČSOB Leasing dotačního fondu na nákup technologií. Pro získání dotace je nutné splnit uvedené...
Copyright CESK 2017  |  Mapa webu