5. 1. 2010

Přihlaste se na třídenní kurz Frigomat Days s Giuseppem Scaringellou!

Ve dnech 2. až 4. února 2010 pořádáme v Brně unikátní kurz o zmrzlině se světovou zmrzlinářskou legendou z Itálie Giuseppem Scaringellou a jeho týmem.

Ve dnech 2. až 4. února 2010 pořádáme v Brně unikátní kurz o zmrzlině se světovou zmrzlinářskou legendou z Itálie Giuseppem Scaringellou a jeho týmem.

Kurz je určen profesionálům z oblasti zmrzlináren, cukráren, hotelů i restaurací a odbornou veřejnost. Během třídenního intenzivního kurzu se dozvíte mnohá tajemství z bohaté praxe Giuseppe Scaringella, která vám zůstávala dosud skryta.

Co bude na programu kurzu Frigomat Days?

  • originální staré recepty a jejich použití,
  • jaké zmrzlinové stroje zvolit, k čemu se hodí, a jak je plně využít
  • vše o statických i ventilovaných vitrínách,
  • základní suroviny, jejich vlastnosti a netušené možnosti,
  • náhrady surovin, kombinace, charakteristiky a ovlivňování,
  • informace pro vyvážený základ směsí a porozumění správnému dávkování,
  • naučíte se, jak spočítat správné složení pro jednotlivé druhy výroby,
  • ukázky praktické výroby a zdobení, základní rozdíly a provedení,
  • a mnoho dalšího!

Kdo je Giuseppe Scaringella?

Frigomat DaysItalský mistr Scaringella, milovník „sladkého uměni", patří mezi nejproslulejší profesionály v práci se zmrzlinou na světě. Kromě vlastní zručnosti klade Giuseppe Scaringella také velký důraz na vzdělávání a sdílení zkušeností.

Proto pravidelně pořádá mezinárodní kurzy, díky kterým může svou lásku ke zmrzlině předávat dál. Navíc vlastní a opečovává stránky www.gelatomaster.it, a také působí na specializované televizi Maestri Gelatieri Channel TV, kterou se svými kolegy založil.

Mezinárodní zmrzlinářská škola

Kurz Frigomat Days pořádáme v rámci Mezinárodní zmrzlinářské a cukrářské školy FRIGOMAT a v České republice se koná vůbec poprvé. Jsme přesvědčeni, že investovaný čas a prostředky se vám mnohonásobně vyplatí!

Rezervace a objednávky neodkládejte - o účast je velký zájem a kapacita je omezena. Přihlášky přijímáme nejpozději do 25. 1. 2010.

Datum konání: 2. až 4. února 2010
Místo konání: Hotel Amphone, Kpt. Jaroše 29, Brno (mapa zde)
Cena: 
1950,- Kč za kompletní třídenní kurz
Kontakt, závazné objednávky
a rezervace:
telefon +420 545 176 175 nebo e-mail info@frigomat.cz


Každý absolvent kurzu získá certifikát a hodnotný slevový kupón na zboží firmy Frigomat.

Pro zájemce je možné zařídit také ubytování přímo v hotelu Amphone, kde se celá akce koná. Ubytování je za příznivé ceny v rámci hromadné objednávky, kterou pro vás zařídíme. Žádost o ubytování prosím sdělte při vyřizování přihlášky, abychom Vám mohli ubytování zarezervovat za zvýhodněnou cenu:

  • jednolůžkový pokoj - 880,- Kč/noc
  • dvoulůžkový pokoj - 1190,- Kč/noc

Další články

Dny otevřených dveří s Almecem 2024

11. 2. 2024
Srdečně vás zveme na akci nabitou novinkami ze světa zmrzliny, cukrařiny a pekařiny , kterou pořádáme ve spolupráci s firmou Almeco .

Prezentace novinek na zmrzlinovou sezónu s Adria Gold 2024

1. 2. 2024
Srdečně vás zveme na prezentaci zmrzlinářských a cukrářských novinek pro rok 2024, kterou pořádáme ve spolupráci s Adria Gold.

3D virtuální prohlídka prodejny a školicí místnosti

27. 10. 2023
Zajímá vás, jak to u nás v CESK u vypadá? Můžete se projít naší virtuální prohlídkou  z pohodlí domova. Rádi vás ale také uvidíme...

Cukrářský a pekařský seminář s Helenou Fléglovou, Antoniem Carlinim a Tomášem Leciánem

26. 10. 2023
Rádi bychom Vás pozvali na cukrářský a pekařský seminář , kde se můžete těšit na ukázky a tipy z praxe od Heleny Fléglové , Antonia...
Copyright CESK 2024  |  Mapa webu