Aktualita

Přijďte

Přijďte si prohlédnout novinky na zmrzlinovou sezónu 2024

Jako každý rok jsme si pro vás připravili několik prezentací novinek po ČR i SK.

23. 10. 2015

Seminář o výrobě čerstvých zákusků v Brně

Přijďte 12. 11. 2015 do Brna na unikátní seminář. Pořádáme jej pro Vás ZCELA ZDARMA!

Přijďte 12. 11. 2015 do Brna na unikátní seminář. Pořádáme jej pro Vás ZCELA ZDARMA!

 

 

 

 

 

Co na semináři uvidíte a ochutnáte?

  • Výrobky bez chemických barviv,
  • zajímavé chuťové variace klasických dortů,
  • moderní zákusky,
  • šlehačkové šarloty,
  • rychlé minidezerty do pohárků,
  • a spoutu dalšího!

 

Kdo přijde jako speciální host?

Těšit se můžete na italského cukráře Fiorenza, který Vám předvede výrobu stylových italských zákusků s využitím podzimních novinek v našem sortimentu!

 

Kdy a kam se dostavit?

Datum: čtvrtek 12.11. 2015 (10:00 - 15:00 hodin)

Místo: budova CESK (Jarní, 44i, Brno)

 

Tak neváhejte a přihlaste se ještě dnes!

telefonicky: 724 230 861
emailem: objednavky@prego.cz

nebo vyplněním online formuláře ZDE

 

Zdroj: https://www.prego.cz/suroviny/seminar-vyroba-cerstvych-zakusku-brno-12112015/

Další články

Dny otevřených dveří s Almecem 2024

11. 2. 2024
Srdečně vás zveme na akci nabitou novinkami ze světa zmrzliny, cukrařiny a pekařiny , kterou pořádáme ve spolupráci s firmou Almeco .

Prezentace novinek na zmrzlinovou sezónu s Adria Gold 2024

1. 2. 2024
Srdečně vás zveme na prezentaci zmrzlinářských a cukrářských novinek pro rok 2024, kterou pořádáme ve spolupráci s Adria Gold.

3D virtuální prohlídka prodejny a školicí místnosti

27. 10. 2023
Zajímá vás, jak to u nás v CESK u vypadá? Můžete se projít naší virtuální prohlídkou  z pohodlí domova. Rádi vás ale také uvidíme...

Cukrářský a pekařský seminář s Helenou Fléglovou, Antoniem Carlinim a Tomášem Leciánem

26. 10. 2023
Rádi bychom Vás pozvali na cukrářský a pekařský seminář , kde se můžete těšit na ukázky a tipy z praxe od Heleny Fléglové , Antonia...
Copyright CESK 2024  |  Mapa webu