Aktualita

Přijďte

Přijďte si prohlédnout novinky na zmrzlinovou sezónu 2023

Srdečně Vás zveme na prezentace a předváděcí akce, na kterých si můžete prohlédnout i vyzkoušet cukrářské a zmrzlinové technologie na nadcházející sezónu.

Skříň na práci s čokoládou Chococabin 4.0

Kód produktu: 3210550

Skříň na práci s čokoládou Chococabin 4.0
  • Novinka
Dostupnost: Na dotaz

Cena na dotaz

Technická data

  • Hmotnost175 kg
  • Napětí230 V
  • Příkon2750 W
  • Rozměry1000x790x1040 mm

Popis

Chococabin je skříň vhodná pro nástřik kakaového másla, želatiny nebo vaječného žloutku. Díky dvojitému filtračnímu systému můžete stříkat jakýkoliv typ produktů bez šíření nežádoucích částic, což pomáhá udržovat čistotu ve vašem provozu. Filtr lze snadno vyjmout pro pravidelné čištění či výměnu. Zařízení je vybaveno nerezovou pracovní deskou a LED osvětlením.

K Chococabin lze přidat i základnu Hot Storage na kolečkách. Toto zaířzení poskytne ideální prostředí pro vaše produkty, teplotu lze sledovat pomocí digitální obrazovky namontované na předním panelu.

  • konstrukce z nerezové oceli
  • dvojité vyjímatelné filtry
  • vyjímatelná police pro snadné čištění
  • závěs
  • držák pistole

Dotaz na produkt

Děkujeme za váš zájem. Ať už máte zájem o podrobnější informace nebo chcete znát jen cenu produktu, neváhejte nám napsat. Vyplňte a odešlete formulář níže a my se vám v co nejkratším termínu ozveme.

Your name *
Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.

Perfektní produkty z čokolády

S výrobou neodolatelných pralinek vám pomůžou tempírky, které je možné dovybavit dalším příslušenstvím – potahovacími pásy, chladícími tunely. Pro větší cukrářský provoz doporučujeme tuto kombinaci strojů SELMI: profesionální průtokovou tempírku Legend, trysku na plnění forem Injection a dávkovač náplní Filler.

K výrobě krájených náplní doporučujeme cukrářskou dvojitou řezačku (tzv. kytaru) z pevného hliníku a drátů z nerezové oceli. Pro výrobu většího množství náplní se výborně hodí multifunkční cukrářský stroj Chef. Pro potahování čokoládou je ideální temperovač čokolády Legend a polevový pás R200 Legend.

TIP: Na míru Vám můžeme navrhnout automatické výrobní linky na tabulky, pralinky a jiné pochutiny.

„Beans to Bar“ – od kakaového bobu po finální čokoládu

Pokud chcete garantovat nejvyšší kvalitu a výjimečnou chuť čokolády, řešením je výroba vlastní čokolády. Koncept „Beans to bar řeší celý proces výroby od kakaových bobů po finální čokoládu.

Kakaové boby jednoduše upražíte v univerzální pražírně ROASTER, rozdrtíte a zbavíte slupek ve stroji WINNOWER  a pomocí zařízení GRINDER rozmělníte na hrubou pastu. Poté se čokoláda míchá a tvoří se jemná pasta v zařízení MICRON. Nakonec směs přefiltrujete přes velmi jemné síto pomocí stroje VIBRO a následně čokoládu zpracujete v temperovacím stroji dle vlastní fantazie. Celá výroba může být i poloautomatická – přesun mezi stroji může být prováděn potrubním systémem pomocí podtlaku. Technologie výroby čokolády z kakaových bobů je nejen velmi rychlá, ale také nemění výživové hodnoty a organoleptické vlastnosti bobů.

 

Copyright CESK 2023  |  Mapa webu