Aktualita

POZVÁNKA

POZVÁNKA NA MEZINÁRODNÍ VELETRH SIGEP 2023

Přijďte nás navštívit do italského Rimini na mezinárodní veletrh Sigep. Máme pro vás volné vstupenky!

Zásobník na čokoládu SELMI TANK 400

Zásobník na čokoládu SELMI TANK 400
    Dostupnost: Na dotaz

    Cena na dotaz

    Zásobník na čokoládu
    Kapacita nádrže: 400 Kg

     

    Popis

    Celonerezové provedení. Míchání lze provozovat v kontinuálním nebo přerušovaném režimu s nastavitelnou teplotou a cyklickým mícháním. Ohřev glykolové nádrže a výstupního potrubí jsou samostatně teplotně regulovány. Integrované čerpadlo pro dodávku do příslušných strojů.

     

    Video produktu zde

     

    Charakteristika:

    Tank 400 je vybaven pedálem nebo tlačítkem k ovládání čerpadla na výdej čokolády. Na konci každého pracovního cyklu čerpadlo obrací svůj směr otáčení k pročištění potrubí. Zařízení je možné objednat s čerpadlem na přední straně (vlevo/vpravo).

     

    Technické parametry: 

    Příkon: 9 kW / 380 V – třífázový, 5 pólů
    Kapacita nádrže: 400 kg
    Rozměry (š x h x v): 1000 x 1120 x 1400 mm

    Dotaz na produkt

    Děkujeme za váš zájem. Ať už máte zájem o podrobnější informace nebo chcete znát jen cenu produktu, neváhejte nám napsat. Vyplňte a odešlete formulář níže a my se vám v co nejkratším termínu ozveme.

    Your name *
    Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.

    Perfektní produkty z čokolády

    S výrobou neodolatelných pralinek vám pomůžou tempírky, které je možné dovybavit dalším příslušenstvím – potahovacími pásy, chladícími tunely. Pro větší cukrářský provoz doporučujeme tuto kombinaci strojů SELMI: profesionální průtokovou tempírku Legend, trysku na plnění forem Injection a dávkovač náplní Filler.

    K výrobě krájených náplní doporučujeme cukrářskou dvojitou řezačku (tzv. kytaru) z pevného hliníku a drátů z nerezové oceli. Pro výrobu většího množství náplní se výborně hodí multifunkční cukrářský stroj Chef. Pro potahování čokoládou je ideální temperovač čokolády Legend a polevový pás R200 Legend.

    TIP: Na míru Vám můžeme navrhnout automatické výrobní linky na tabulky, pralinky a jiné pochutiny.

    „Beans to Bar“ – od kakaového bobu po finální čokoládu

    Pokud chcete garantovat nejvyšší kvalitu a výjimečnou chuť čokolády, řešením je výroba vlastní čokolády. Koncept „Beans to bar řeší celý proces výroby od kakaových bobů po finální čokoládu.

    Kakaové boby jednoduše upražíte v univerzální pražírně ROASTER, rozdrtíte a zbavíte slupek ve stroji WINNOWER  a pomocí zařízení GRINDER rozmělníte na hrubou pastu. Poté se čokoláda míchá a tvoří se jemná pasta v zařízení MICRON. Nakonec směs přefiltrujete přes velmi jemné síto pomocí stroje VIBRO a následně čokoládu zpracujete v temperovacím stroji dle vlastní fantazie. Celá výroba může být i poloautomatická – přesun mezi stroji může být prováděn potrubním systémem pomocí podtlaku. Technologie výroby čokolády z kakaových bobů je nejen velmi rychlá, ale také nemění výživové hodnoty a organoleptické vlastnosti bobů.

     

    Copyright CESK 2023  |  Mapa webu