Zásobník na čokoládu SELMI TANK 400

Zásobník na čokoládu SELMI TANK 400
    Dostupnost: Na dotaz

    Cena na dotaz

    Zásobník na čokoládu
    Kapacita nádrže: 400 Kg

     

    Popis

    Celonerezové provedení. Míchání lze provozovat v kontinuálním nebo přerušovaném režimu s nastavitelnou teplotou a cyklickým mícháním. Ohřev glykolové nádrže a výstupního potrubí jsou samostatně teplotně regulovány. Integrované čerpadlo pro dodávku do příslušných strojů.

     

    Video produktu zde

     

    Charakteristika:

    Tank 400 je vybaven pedálem nebo tlačítkem k ovládání čerpadla na výdej čokolády. Na konci každého pracovního cyklu čerpadlo obrací svůj směr otáčení k pročištění potrubí. Zařízení je možné objednat s čerpadlem na přední straně (vlevo/vpravo).

     

    Technické parametry: 

    Příkon: 9 kW / 380 V – třífázový, 5 pólů
    Kapacita nádrže: 400 kg
    Rozměry (š x h x v): 1000 x 1120 x 1400 mm

    Dotaz na produkt

    Děkujeme za váš zájem. Ať už máte zájem o podrobnější informace nebo chcete znát jen cenu produktu, neváhejte nám napsat. Vyplňte a odešlete formulář níže a my se vám v co nejkratším termínu ozveme.

    Your name *
    Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.

    Perfektní produkty z čokolády

    S výrobou neodolatelných pralinek vám pomůžou tempírky, které je možné dovybavit dalším příslušenstvím – potahovacími pásy, chladícími tunely. Pro větší cukrářský provoz doporučujeme tuto kombinaci strojů SELMI: profesionální průtokovou tempírku Legend, trysku na plnění forem Injection a dávkovač náplní Filler.

    K výrobě krájených náplní doporučujeme cukrářskou dvojitou řezačku (tzv. kytaru) z pevného hliníku a drátů z nerezové oceli. Pro výrobu většího množství náplní se výborně hodí multifunkční cukrářský stroj Chef. Pro potahování čokoládou je ideální temperovač čokolády Legend a polevový pás R200 Legend.

    TIP: Na míru Vám můžeme navrhnout automatické výrobní linky na tabulky, pralinky a jiné pochutiny.

    „Beans to Bar“ – od kakaového bobu po finální čokoládu

    Pokud chcete garantovat nejvyšší kvalitu a výjimečnou chuť čokolády, řešením je výroba vlastní čokolády. Koncept „Beans to bar řeší celý proces výroby od kakaových bobů po finální čokoládu.

    Kakaové boby jednoduše upražíte v univerzální pražírně ROASTER, rozdrtíte a zbavíte slupek ve stroji WINNOWER  a pomocí zařízení GRINDER rozmělníte na hrubou pastu. Poté se čokoláda míchá a tvoří se jemná pasta v zařízení MICRON. Nakonec směs přefiltrujete přes velmi jemné síto pomocí stroje VIBRO a následně čokoládu zpracujete v temperovacím stroji dle vlastní fantazie. Celá výroba může být i poloautomatická – přesun mezi stroji může být prováděn potrubním systémem pomocí podtlaku. Technologie výroby čokolády z kakaových bobů je nejen velmi rychlá, ale také nemění výživové hodnoty a organoleptické vlastnosti bobů.

     

    Copyright CESK 2023  |  Mapa webu