Aktualita

Přijďte

Přijďte si prohlédnout novinky na zmrzlinovou sezónu 2023

Srdečně Vás zveme na prezentace a předváděcí akce, na kterých si můžete prohlédnout i vyzkoušet cukrářské a zmrzlinové technologie na nadcházející sezónu.

Výroba "shluku" čokolády s oříšky SELMI CLUSTER TEGLIA

  • Novinka
Dostupnost: Na dotaz

Cena na dotaz

Technická data

  • Výška1800 mm
  • Šířka2250 mm
  • Hloubka950 mm
  • Napětí230 V
  • Příkon3 kW
  • Kapacita25-30 kg/h

Popis

Zařízení Cluster vyrábí "shluk" čokolády s oříšky (lískové oříšky, mandle, pistácie, arašídy atd.) nepravidelných tvarů. 

Stroj je vybaven násypkou pro přidání oříšků. Musí být připojen k temperovacímu stroji pro přívod čokolády. Díky hladinovým senzorům ho lze používat v manuálním nebo automatickém režimu.

Výsledný produkt lze pokládat na plechy standardních rozměrů 60x40 cm. Stroj je vybaven zásobníkem až na 8 plechů.

Dotaz na produkt

Děkujeme za váš zájem. Ať už máte zájem o podrobnější informace nebo chcete znát jen cenu produktu, neváhejte nám napsat. Vyplňte a odešlete formulář níže a my se vám v co nejkratším termínu ozveme.

Your name *
Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.

Perfektní produkty z čokolády

S výrobou neodolatelných pralinek vám pomůžou tempírky, které je možné dovybavit dalším příslušenstvím – potahovacími pásy, chladícími tunely. Pro větší cukrářský provoz doporučujeme tuto kombinaci strojů SELMI: profesionální průtokovou tempírku Legend, trysku na plnění forem Injection a dávkovač náplní Filler.

K výrobě krájených náplní doporučujeme cukrářskou dvojitou řezačku (tzv. kytaru) z pevného hliníku a drátů z nerezové oceli. Pro výrobu většího množství náplní se výborně hodí multifunkční cukrářský stroj Chef. Pro potahování čokoládou je ideální temperovač čokolády Legend a polevový pás R200 Legend.

TIP: Na míru Vám můžeme navrhnout automatické výrobní linky na tabulky, pralinky a jiné pochutiny.

„Beans to Bar“ – od kakaového bobu po finální čokoládu

Pokud chcete garantovat nejvyšší kvalitu a výjimečnou chuť čokolády, řešením je výroba vlastní čokolády. Koncept „Beans to bar řeší celý proces výroby od kakaových bobů po finální čokoládu.

Kakaové boby jednoduše upražíte v univerzální pražírně ROASTER, rozdrtíte a zbavíte slupek ve stroji WINNOWER  a pomocí zařízení GRINDER rozmělníte na hrubou pastu. Poté se čokoláda míchá a tvoří se jemná pasta v zařízení MICRON. Nakonec směs přefiltrujete přes velmi jemné síto pomocí stroje VIBRO a následně čokoládu zpracujete v temperovacím stroji dle vlastní fantazie. Celá výroba může být i poloautomatická – přesun mezi stroji může být prováděn potrubním systémem pomocí podtlaku. Technologie výroby čokolády z kakaových bobů je nejen velmi rychlá, ale také nemění výživové hodnoty a organoleptické vlastnosti bobů.

 

Copyright CESK 2023  |  Mapa webu